Grep a ovulace. Máte s tím zkušenosti?
Zdravím všechny ženy a dívky 🙂 které se snaží dosáhnout svého cíle. Která z vás je také tak vyzbrojena vitamíny, co máte za zkušenosti právě s červeným grepem, hodně jsem tu četla, že právě grepfruit napomáhá k lepšímu růstu děložní sliznice a k plodnemu hlenu. Tak jdem na to děvčata, náš cíl je (dočkat se miminka ❤️) všem přeji hodně štěstí 🍀
@lenickamimi ja mela ovulaci vcera, a dnes me zaskocilo tmave hnede spineni, snad to nebude nic vazneho🥺 kazdy mesic neco jineho😀😀 v tom tele aby se cert vyznal😏😀
Tak pak dej vedet, jestli grep pomohl k ovulce 😊 zkusila bych ho taky😊 ikdyz ho moc nemusim🥵😀
@kvetuska145 já tedy ho jim teď druhý měsíc, plus kapu 3x5 gynex a dnes jsem začala brát clostik na podporu ovulace, tak Teda jsem zvědavá co bude 😂😂
@lenickamimi tak zkus posledni tyden pred ovulaci zvysit ty kapky gynex. Treba na 7 kapek 🥰 ale jak chces 😊
@kvetuska145 už se stalo 🙂, od dneška jsem zvýšila dávku, děkuji 👍
@lenickamimi ja to taky tak delala a tenhle mesic ovulka suprová😊 ted uz jenom zase cekat😀
mě ten grep kdysi hodně fungoval na ten plodný hlen
@cinam no právě že před ovulaci mám málo toho hlenu, proto teď zkouším grep a mám ještě gynex, tak uvidíme no 🙂
Piju 100% džus červený grep a pomáhá mi na tvorbu ovu hlenu. Vezmu si pár dní před ovu do práce litr džusu a během 2-3 dní ho vypiju ředěný s vodou.
Ja pila grepovy dzus, ovulacni hlen asi nejspis byl lepsi jeste jsem do toho pila kontryhel ale otehotneni to nepomohlo, az jsem vse vysadila tak se teprv zadarilo 😊
Ja zkousela jist grep, stred ananasu kvuli bromelainu a nic. Pak mi pomohlo pit Fertipronu. Teda nevim,jeatli to bylo jednoznacne tim,ale kazdopadne po mesici a pul uzivani jsem otehotnela,predtim rok nic
@mmonika87 aha tak to je fajn že to tak zabralo, já právě už druhý cyklus kapu gynex a Teda ten grep jen pár dní před ovulaci a můžu říct že opravdu mám teď dva dny plodný hlen o hodně výraznější než před tím, kdy jsem neměla skoro vůbec 🤷♀️
@lenickamimi gynex jsem predtim zkousela taky,ale bez vysledku. Plodny hlen jsem mela,ale proste nic. Ona taky teda asi i pomohla psychika. Vim,ze to vypada jako klise,ale je to fakt. Uz jsem byla smirena,ze budu muset poatoupit nejake vysetreni,ze nemohu otehotnet. V lednu jsem to chtela zacit resit s doktorem a v prosinci jsem zjistila,ze jsem tehotna

@lenickamimi