icon

Gynekolog - příliš se neshodneme

l22l
27. čer 2021

Ahoj holky,

minulý týden jsem navštívila gynekologa a byla jsem trošku zaražená.
Chtěla jsem s ním konzultovat to, že jsem již 2x měla biochemické těhotenství (testy byly pozitivní, ale začaly slábnout a následně přišla s větším zpožděním MS)
To začal popírat, že žádné biochemické těhotenství neexistují. Že buď těhotná žena je nebo není a ať stojím nohama na zemi. Přitom první biochemické těhotenství zažil a sám viděl na ultrazvuku, ale hold je to stará škola a dokud netluče srdíčko, nebere to jako těhotenství. Taky mi oznámil, že mám velmi pozdě ovulaci, že bych ji v podstatě měla mít nyní ale vypadá to, že bude až za týden. Tudíž je velmi malá pravděpodobnost, že by se vajíčko zvládlo uhnizdit. Když jsem se ptala, jestli tomu lze pomoct, řekl že ne. Že tohle je na přírodě. Taky mi řekl, že ovulace je vždy ve stejnou dobu, což je taky v rozporu toho, co jsem se dočetla zde. Určitě to chceme ještě zkoušet přirozeně, ale kdybych zažila opakovaně to co do teď, tak mi můj gynekolog nijak nepomůže. Zvážily by jste v mém případě změnu gyndaře? Sestřenka mi včera řekla, že určitě ano, že mi gynekolog dokonce může pomoct pro dřívější nebo prodlouženou ovulaci.

Děkuji za názory a hezkou neděli všem 🙂
Nemyslí to zle, chodím k němi

mikejla93
27. čer 2021

Změnila bych lékaře.

klokanka31
27. čer 2021

@l22l Změnit doktora

lilian2111
27. čer 2021

Změnit gynekologa. Tenhle ti evidentně s ničím nepomůže. 😕

l22l
autor
27. čer 2021

@l22l nedopsal se mi text. Chtěla jsem ještě napsat, že to nemyslím zle vůči němu, chodím k němu několik let a ve všem mi vždy pomohl. Je velmi hodný. Jen v tomto se na naše názory rozchází.

nagojka
27. čer 2021

Taky se priklanim ke zmene lekare...

goovana
27. čer 2021

@l22l také bych změnila lékaře

amazonkajanik
27. čer 2021

@l22l změnila bych. Než jsem otěhotněla, tak jsem vystřídala 3, jinak od 15 jich bylo 6 a pomohla až ta poslední, u které stále jsem i přes to, že dojíždím 56km.
Jeho názory jsou už dávno zastaralé ...

pampeliska1313
27. čer 2021

Rozhodně změnit. Radši dojíždím vlakem na gyndu kousek za Prahu, protože vím, že mám konečně gynekologa co mi například netvrdí, že mám i po sexu stále panenskou blánu, že ji zvládl nahmatat.🙂) Další mi to vyvrátil, ale pro změnu neřešil vůbec pco a nějak ho nenapadlo, že bych mohla mít problém co jde řešit.Jen mi řekl, že když je tohle a tamto, děti nebudou, smůla. Takže pokud v něj nemáte důvěru, že by Vám měl snahu Vám nějak pomoci k otěhotnění, tak bych šla. Že je hodnej Vám nepomůže, ale chápu, že se pak hůř odchází.

neomenia
27. čer 2021

@pampeliska1313 ale to s tou panenskou blánou není blbost. Ona nikam nezmizí, její zbytky jsou u vag.vstupu navždy. To jen biologicka poznamka

fifinka2020
27. čer 2021

@l22l Asi bych zvazila, jak moc ti vyhovuje v jinych smerech (jestli s tebou uz treba resil nejaky problem a tak). Mam totiz podobneho gynekologa 🙂 - taky mi tvrdil, ze bud jspu tam 2 carky nebo nic, ale treba tohle jsou pro me veci, ktere si zvladnu zjistit sama a nejake doplnky jsem si taky koupila sama. Snazila jsem se poohlednput po jinem dr, ale vsude bylo nejake "ale" a o tomhle jsem zas vedela, ze pokud je problem, nic nezanedba a je velmi peclivy... tak jsem u nej zustala a nektere veci proste neresim nebo si nactu sama. Jine by to bylo, kdyby se treba tehotenstvi nedarilo dlouho a on odmital cokoli podnikat... Ale jinak treba ta 2 biochemka se standardne nijak extra treba neresi..

pampeliska1313
27. čer 2021

@neomenia lékař mě přesvědčoval, že “stačí cvrnknout a je to pryč” popř. si dát vanu a uvolnit se. Nešlo o to, že by mi řekl něco ve smyslu, že bere na vědomí to, že jsem měla sex, ale že je blána protržená a mám třeba vyměnit chlapa.🙂 On mi tvrdil, že tam prostě je a nejsem akorát při sexu uvolněná, proto nejde protrhnout. Když jsem odcházela, ještě si mě vzal na kobereček, že kdybych si řekla třeba o ambulantní odstranění, mám to už dávno za sebou. Dalšímu gynekologovi jsem to řekla, jednou mě zkontroloval a divil se, co by se mělo odstraňovat, že je hnedka poznat, že není co.

nikjean
28. čer 2021

Na tvém místě bych také změnila gynekologa, jeho postoj je zvláštní.