HCG v krvi kleslo

talala
3. dub 2017

Ahoj prosím o pomoc ... v pondělí minuly týden jsem si dělala test a byl tam duch .. ve čtvrtek jsem byla u doktorky nic neviděla ale z krve pozitivní 46.. dnes jsem přišla z kontroly ..také nic neviděla ale hcg mám už jen 11 :( mám 8 dni zpoždění ... stalo se některé něco podobného? A jak se pokračovalo dále? Prosím jsem v koncích a nevím co se bude dít dal nebo co mám dělat před 3 měsícemi jsem potratila a uz to nezvladam :(

absintka19
3. dub 2017

Obávám se že to nevěsti nic dobrého. Dle už nebo MS to vychází na který týden? Jelikož už.jste to jednou zažila tak buď to.odejde samo, nebo revize :( snad ne mimodelozni, to by mohlo udělat paseku.

arielka222
3. dub 2017

@talala já tohle zažila taky. Je to biochemicke tehu. Hcg s 40 pak kleslo na 0 a přišla ms. Nebýt testu ani to nevíme a dr tohle neřeší. Bere se to jako opožděná ms. Nezoufej, vyčkejte na ms a priste se to podari ;)

talala
autor
3. dub 2017

No doufám ze dostanu MS a nebudu muset zas na revizi :/ :( snad se brzy povede a vše bude v pořádku .. děkuji vám ... a kdy se povedlo vám?

monii007
3. dub 2017

Ja to tak mela taky, samo to vse odeslo s MS, nemusela jsem na revizi a hned jak jsem dokrvacela, tak jsme se snazili a vyslo to. Tak se drz! Priste uz se povede.

talala
autor
3. dub 2017

Děkuji moc a mohu se zeptat za jak dlouho jste MS dostala? Nebolí jak dlouho jste měla zpoždění? Děkuji já jsem dnes 8den zpoždění

cizllik
3. dub 2017

Taky jsem to měla. Přesně týden zpoždění na testech// ale pak to na testu slablo. Přesně po týdnu silná MS a hcg 3 😥 odešlo to samo. A za 18 dní se zadařilo znova a teď jsem 14 týden

medulinek
3. dub 2017

dobrý je,ze bylo hcg tak nizke a klesa,takze si myslim,ze normalne dorazi ms a muzete se hned snazit

cafinka
3. dub 2017

bohuzel toto se mi stalo od zari 4x...vzdy duch na testu, neco malo v krvi...myslim naposledy kolem 90jednotek, pak postupne test slabl, a jednotky klesaly..pak jsem dostala opozdenou ms ....bohuzel to nevypada dobre, ted mam opet pozitivni testy a doufam ze to konecne vyjde, zatim test zesiluji.

pajuska17
3. dub 2017

@talala Zažila sem to teď ve středu...akorát mě se nejdřív rozjela ms a pak sem zjistila, že testy slábnou. V pátek potvrzené biochem. těhu. V lednu sem prodělala revizi takže sem na tom podobně. My ženský sme silný, to zvládneš 🙂 prostě se jen spozdila ms a koukej na to pozitivní...můžete se snažit hned ❤ takhle to beru já a hrozně mi to pomohlo.

talala
autor
3. dub 2017

Děkuji tak snad to vyjde později ... doufám ze to dostanu a nebudu muset na revizi :/ mohu se zeptat po jakem zpoždění jsi to dostala prosím?

pajuska17
3. dub 2017

@talala Měla sem to dostat v pátek správně, ale ms přišla až ve středu.

talala
autor
4. dub 2017

Tak já začala dnes špinit takže 9 dni zpoždění ... tak aspoň ze tak, ze se telo snad vyčistí samo

cafinka
4. dub 2017

@talala to mi je lito, vim jake to je...mela jsem to ted 4x ☹ ale telo se vycisti a priste to vyjde.

klokanka73
4. dub 2017

To samé jsem teď prodělala. Radovala jsem se ze // ale měla jsem bolesti a spinila tak jsem šla k dr. Na utz nic ale hCG bylo, za čtyři dny kleslo a začala mi mizet druhá čárka a za týden hCG 0 a hned druhý den dorazila MS. Prý u biochemického je jediné plus že si tělo poradi a není nutná revize. MS dorazí opožděně a hned se můžete snažit dál.

talala
autor
9. dub 2017

To je mi moc moc líto ... mě naštěstí včera MS po bio. Potratu skončila a tenhle týden na kontrolu tak uvidíme ... každopádně hned funguji hned a nehodlám čekat ... snad vše bude už v pořádku a brzy se povede ... držím vám palečky ... budete se také snažit hned? Já jsem si koupila Kontryhel ze by mohl pomoct ale všude píšou ze ho nepit v době ovu a druhá parta ze pít do otěhotnění pořad tak jsem z toho jelen :D