icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

natlinka27
18. bře 2019

@radullah byl v limitu ale byl méně vidět ale byl tam a je růžový já tomu. Nemohla uvěřit a stala u okna a koukala jak blázen

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 no tak to máš něco podobného jako já mě včera začala vadit podprsenka začala hrozně tlačit až mě to naštvalo a v krámě sem. Ji rozepla už se to nedalo a zapnula bundu 😁 podbřišek mě také občas zlobí a 6dpo sem. Začala jemné spinit růžový výtok tak 2x za den

natlinka27
18. bře 2019

@radullah mě štve že na té foto to není vidět jako na živo

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 to mě prsa nebolej což je mi divný protože většinou mě bolej od ovulace az do Ms. Teď mě chvylema jen svědej 😁😁😁 i přítel mi říkal ze5je to divný že mi nevadí když na ně saha 😁😁

radullah
18. bře 2019

@natlinka27 jo vyfotit douška je někdy nadlidský výkon :D Já stála dneska taky u okna, tahala jsem tam tu druhou čárku očima a ono prd :D Ale na mě je ještě brzy. Posledně jsem měla až 11dpo dušíka a to byla dokonce dvojčátka, tak si říkám, že ty dva ještě vydržím. Asi mezitím vygruntuju celý byt :D

Jinak nidační špinění jsem neměla ani u jednoho těhotenství, ale taky se cítím tak zvláštně od toho 6dpo...to mě začala bolet prsa. A taky se motám...

Budete holky zítra testovat?

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 mě taky neboli. Jen mě. Přišlo jak. Kdybych měla. Větší prsa a doma. Přítel že se mě. Zvětšili a já na. Něj pořád že jen. Kecá 😁 a mě okolo bradavek svedeli pak táhly ale jen ráno jinak. Nic ale musím. Koupit větší podprsenku to jak kdybych snad přibrala během 2 dnů 😁

dekubo
18. bře 2019

@radullah my se známe z předchozí diskuze že? Já měla taky dvojčátka. A test jsem 11 dpo mšla úplně bílý a až 14 dpo duch... ale měla jsem testy s citlivostí 25, pak jsem koupila s citlivostí 10 a tam už to bylo jasné.

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 mě taky svědej jen kolem bradavek ale mě spíš večer když ji sundám 😂😂

natlinka27
18. bře 2019

@radullah no já také u první měla ducha až tak 11dpo a já jak stala u toho okna tak sem zařvala on je růžovy no neneee aspoň že sem byla sama doma 😂a já to špinění také měla poprvé teď sem se lekla a den před ovu hrozně moc hlenu s krvavimi nitkami to sem si říkala sakra co to má. Byt 😂 a kolik jsi dpo? A i holky mě začali bolet prsa až od 8tt sem myslela že mě tankrat prasknou 😁

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 tak to vypadá nadějně 😊 mě. Právě prsa také vždy boleli od ovu po. MS a teď vše jinak ale úplně vše včera si dělal přítel maso a salát a že mě také udělá ale mě. To nakoplo a udělalo se mě zle a říkám. Hele nechci a nejedla sem. Říkám. No tohle není už normální

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 no ja bych pořád něco jedna a spíš sladký. Což ja moc nemusím. A i tak celkove byxh pořád něco dlabala. Přítel pořád říká že je to dobře ale neni. Protože byxh za chvyly byla jak koule ani ted nejsem žádný hubenour ale nemusim byt ještě víc. To bych se knemu pak ani nehodila 😂😂😂

radullah
18. bře 2019

@dekubo je to dost možný ...tobě dvojčátka taky nedopadla? Já jsem pak potratila ještě jednou, teď v prosinci, ale naštěstí hned v začátku. Říkám si, že do třetice všeho dobrého..🙂
Testuju jen s desítkovýma testama, kupuju si je ve velkým balíku z Anglie , vyjde to o hodně levněji (40ks za 250,-) :D Testovací mánie.. ale už je to rok a kdybych testy kupovala u nás, to bych hodně štědře podporovala lékárny :D

@natlinka27 Tak bys chlapa pobavila noo :D Já jsem dneska taky 9dpo. Jinak mě prsa nikdy nebolela před ms, snad jen ještě pred dcerou, ale po porodu uz pak ne. Tak mi to dává takový příjemný pocit naděje

dekubo
18. bře 2019

@radullah nedopadla, o první jsem přišla v 6. a o druhé v 10.týdnu. Tak se teď snažíme znova. Tak doufám, že se nám všem brzo zadaří. 😍

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 to já před MS vždy ujizdela na sladké a teď vidím sladké a fuj ale zase ujíždím na Slaném a hlavně grilované kuře 😂 To já si dám max 1x za rok a teď za týden už 2x fakt teď mám vše jinak se nepoznavam ani přítel

natlinka27
18. bře 2019

@radullah no naštěstí chlap má odpoledni on hrozně touží po miminku ten až to zjisti tak se asi zblazni 😂 teď od února je to sama nová tehulka tak věřím že tady všichni už Budem taky ale žaludek Teda už 3 den docela hrozný jednou mám. Na něco chuť pak si to koupím a je mě z toho špatně tohle sem nemnela ani s dcerou to sem Teda nemusela maso

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 no ja se právě divím že bych pořád něco jedla. Do minuleho patku jsem jedla tak 4 za den a nic sladkeho hlavně a teď byxh jedla pořád 😂😂😂 jestli z toho nic nwbude tak zahajuju hladovku 😁😁

jennas
18. bře 2019

@natlinka27 to vypada dobre🙏🙏🙏

natlinka27
18. bře 2019

@jennas děkuji snad konečně už 🙏

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 já také právě moc nejím ale tohle co se mě děje poslední dny tak to je mazec 😂a hladovku jo? To neee 😂 a neboj dopadne vše dobre jak mě každý říká musíš být pozitivní i když někdy to jde těžko

slunecnice358
autor
18. bře 2019

@besi114 joooo jasně

radullah
18. bře 2019

teda holky vy jedete :D Žravou/ nežravou, chutě a čuchy jsem měla vždycky až s pořádně pozitivním testem...to už u vás bude zítra určitě jasňačka 🤰

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 někdy jo. A to sem úspěšně do pátku držela dietu 😁😁 ale od soboty to nejde. No tak hladovku ne ale budu muset to omezit zase uz i ted se snažím 😂😂

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 my včera také nakoupili více zeleniny a já dnes byla na nákupu že nic skoro tady není a sama zelenina a ovoce a říkám no tak doma asi umřu hlady 😂 tak sem říkala že nechám přítele radši nakupovat nebo se neznají a mě by vyhodil jen se salatama a bez masa 😂

natlinka27
18. bře 2019

@radullah já chutě měla i s holkou než sem přišla na to že sem tehu mě to bylo divné tak sem šla udělat test a tam slabá čárka 😂

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 no sem na ro zvedava. Rano podam info jak to vypadá

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 určitě hned hlásit 😂 No překvapilo mě. To teď že šlo něco vidět v červenci bohužel to odešlo sem našla ducha až 11 dpo ale ukázal mě už tenkrát digitální

lenulinka10
18. bře 2019

@radullah jj to jsem ji taky přesně říkala. Snažili se. Dneska jsem ji říkala ze může zkoušet i cipek a hlen. Hlen má prý hrudkovaty, takže myslim ze ovu už nejspíš byla.

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 ja byla na revizi vloni v lednu. Pak jsem 7mesicu litali po doktorech. Snazit jsme se zase mohli až od září a od te doby nic ještě. Minul tyden byl přítel na kontrolním spermiogramu zitra budu vedet snad uz vysledky. Tak uvidime

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 můj přítel byl dnes na spermiogramu na kontrolním měl mírně zhorseny ale našli mu v moči chlamydie to nám dr řekla že může být důvod potratu a proč se nedaří tak oba jsme měli ATB a moc už byla ok a zatím vypadá že se asi možná zadarilo

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 muj přítel měl na prvním snizenou pohyblivost ale to dr rikal ze nevadi ze je to jwn mírně. Tak uvidime ted jak to bude. A treba se taky zadarilo no uvidíme

Strana