Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@biton díky 💐
@radullah a vykoukas to i na mem testu co jsem sem dával?
@slunecnice358 není přece za co 🙂 držíme pospolu, ne?
@slunecnice358 takhle z počítače moc ne, možná při troše fantazie...ale věřím, že na živo tam aspoň náznak bude, z fotky tohle nikdy moc nevynikne
@slunecnice358 taky jsem dneska testovala a mám bílo jsem dneska 9dpo
Holky, tak když nám to nevyjde tenhle měsíc, tak od toho příštího už si aspoň šáhneme na navýšený rodičák :D Pojďme v tom najít něco pozitivního :D
Holky, poraďte nějakou dobrou mast na namazání namožených svalů co neuškodí na začátku těhotenství kdyby náhodou....
Holky nebojte,zitra budete mit // a kdyz ne tento,tak pristi mesic..herdek uz...nebo to proste vyjde narom jare, v lete...az bude krasne,slunicko,energie,to se to.bude plodit😂😂no.ja.uz jsem smirena ze 8.6.nastupuju do prace zpatky...ale samozrejme tajne doufam,ze pak hned pujdu marodit😂😂😂
@klarinka10 já mazala celé těhu francovkou...bolely mě šíleně klouby a ta jediná mi trošku pomáhala
@jennas to vyjde uvidíš 🙂
@radullah ja taky😂🙏uvidime no,tenhle mesic navic ten lubrikacni gel na podporu poceti😂😂tonouci se stebla chytá,ale co kdyby to zabralo ze😂😂rodicak se musi rozfofrovat,akorat uz nam ho moc nezbyva😂😂neplas zitra bude 👻👻👻vy jste to fakt super vychytali tenhle mesic to musi vyjit uz🙏👍
@klarinka10 ty vykasli se uz na to cviceni😂vzdyt budes jako proutek za chvili😀, jak mi rika moje prababicka,jsi sucha a proto se ti tám dite neudrzi,kdybys mela o 20kg vic aspon jako segra,tak uz mas deti 5😂😂😂no comment😂😂
Ted mi volala cerstve tehotna kamoska,ze vcers odsouhlasili,ze tech 80.000navic dostanou nove naeozene deti v roce 2020 a ona ma termin prosinec 2019,ze o to prijde...tak rikam,bud rada, ze jsi tehotna,co my tady bysme za to daly...
@jennas jj přesně tak..a já ti zapomněla včera napsat už jsem teta 😍
K tomu rodičáku, ja jsem četla že :,Na rodičovský příspěvek by dle ministryně Maláčové (ČSSD) měli dosáhnout rodiče, kteří na něj budou mít nárok v lednu 2020 i ti, kteří již budou pobírat rodičovský příspěvek v době jeho navýšení. Takovým rodičům se zvýší rodičovská automaticky.
Takže by na to měla to dosáhnout i ta která rodičovský příspěvek už bere, nebo se pletu?
Ahoj, přidám se k vám do skupiny, v té kde jsem byla před tím všechny otěhotněly snad napoprvé 😂 já mám dneska 1.DC, dva měsíce tomu necháváme volný průběh, vyloženě se nesnazime.
@katerina_j byly je ve stejne skupince jj,tam jsem to.musela zabalit,tam si kazda jednou skocila a byla tehotna😂😂
@katerina_j jo odtamtud jsme zdrhli, tam se to nedalo :D
Ještě že jsem tam nebyla taky :D

@slunecnice358 taky na světle, u okna, když svítí sluníčko a dobře natočím.... vidím stínek :D Já ale rysku vykoukám úplně na každém testu. Trochu zklamání tam je, stejně jako trocha naděje, že ještě může vykouknout další dny. Chjooo....:D