icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

radullah
19. bře 2019

@slunecnice358 taky na světle, u okna, když svítí sluníčko a dobře natočím.... vidím stínek :D Já ale rysku vykoukám úplně na každém testu. Trochu zklamání tam je, stejně jako trocha naděje, že ještě může vykouknout další dny. Chjooo....:D

slunecnice358
autor
19. bře 2019

@biton díky 💐

slunecnice358
autor
19. bře 2019

@radullah a vykoukas to i na mem testu co jsem sem dával?

biton
19. bře 2019

@slunecnice358 není přece za co 🙂 držíme pospolu, ne?

radullah
19. bře 2019

@slunecnice358 takhle z počítače moc ne, možná při troše fantazie...ale věřím, že na živo tam aspoň náznak bude, z fotky tohle nikdy moc nevynikne

vladuska29
19. bře 2019

@slunecnice358 taky jsem dneska testovala a mám bílo jsem dneska 9dpo

radullah
19. bře 2019

Holky, tak když nám to nevyjde tenhle měsíc, tak od toho příštího už si aspoň šáhneme na navýšený rodičák :D Pojďme v tom najít něco pozitivního :D

biton
19. bře 2019

@radullah pokud to navýšení schválí...

radullah
19. bře 2019

@biton to je fakt, jak to pořád posouvají, tak aby to vůbec vyšlo

biton
19. bře 2019

@radullah právě...už to mělo být teď v létě a nic...bůhví jak to nakonec bude...jen aby holky neplánovali porod na leden a ono to pak nevyšlo a holky nebyli zklamaně...

radullah
19. bře 2019

@biton já myslím, že holky budou spíš zklamané z bílého testu..ať to bude za 220tis nebo 300tis 🙂

klarinka10
19. bře 2019

Holky, poraďte nějakou dobrou mast na namazání namožených svalů co neuškodí na začátku těhotenství kdyby náhodou....

jennas
19. bře 2019

Holky nebojte,zitra budete mit // a kdyz ne tento,tak pristi mesic..herdek uz...nebo to proste vyjde narom jare, v lete...az bude krasne,slunicko,energie,to se to.bude plodit😂😂no.ja.uz jsem smirena ze 8.6.nastupuju do prace zpatky...ale samozrejme tajne doufam,ze pak hned pujdu marodit😂😂😂

biton
19. bře 2019

@radullah to také 🙂

biton
19. bře 2019

@jennas třeba tam nenastoupite 🙂 Do června je ještě čas 🙂

radullah
19. bře 2019

@jennas já čekám nejspíš na tebe :D a když ne, tak při nejhorším 10.6. do práce.. 😖 Ale to zvládnem, věřím nám! ❤

radullah
19. bře 2019

@klarinka10 já mazala celé těhu francovkou...bolely mě šíleně klouby a ta jediná mi trošku pomáhala

klarinka10
19. bře 2019

@jennas to vyjde uvidíš 🙂

jennas
19. bře 2019

@radullah ja taky😂🙏uvidime no,tenhle mesic navic ten lubrikacni gel na podporu poceti😂😂tonouci se stebla chytá,ale co kdyby to zabralo ze😂😂rodicak se musi rozfofrovat,akorat uz nam ho moc nezbyva😂😂neplas zitra bude 👻👻👻vy jste to fakt super vychytali tenhle mesic to musi vyjit uz🙏👍

jennas
19. bře 2019

@klarinka10 ty vykasli se uz na to cviceni😂vzdyt budes jako proutek za chvili😀, jak mi rika moje prababicka,jsi sucha a proto se ti tám dite neudrzi,kdybys mela o 20kg vic aspon jako segra,tak uz mas deti 5😂😂😂no comment😂😂

jennas
19. bře 2019

Ted mi volala cerstve tehotna kamoska,ze vcers odsouhlasili,ze tech 80.000navic dostanou nove naeozene deti v roce 2020 a ona ma termin prosinec 2019,ze o to prijde...tak rikam,bud rada, ze jsi tehotna,co my tady bysme za to daly...

klarinka10
19. bře 2019

@jennas jj přesně tak..a já ti zapomněla včera napsat už jsem teta 😍

radullah
19. bře 2019

@jennas :D třeba má babička pravdu, kurnik :D Pojďme si na to dát dortíka :D
No to je přesně to....klidně teď najdu // i s tím, že by byl termín v prosinci. Však první rodičák jsme taky zvládli s 220tis a nehladověli jsme 🙂

violla29
19. bře 2019

K tomu rodičáku, ja jsem četla že :,Na rodičovský příspěvek by dle ministryně Maláčové (ČSSD) měli dosáhnout rodiče, kteří na něj budou mít nárok v lednu 2020 i ti, kteří již budou pobírat rodičovský příspěvek v době jeho navýšení. Takovým rodičům se zvýší rodičovská automaticky.
Takže by na to měla to dosáhnout i ta která rodičovský příspěvek už bere, nebo se pletu?

violla29
19. bře 2019

aha tak se pletu

katerina_j
19. bře 2019

Ahoj, přidám se k vám do skupiny, v té kde jsem byla před tím všechny otěhotněly snad napoprvé 😂 já mám dneska 1.DC, dva měsíce tomu necháváme volný průběh, vyloženě se nesnazime.

jennas
19. bře 2019

@katerina_j byly je ve stejne skupince jj,tam jsem to.musela zabalit,tam si kazda jednou skocila a byla tehotna😂😂

radullah
20. bře 2019

@katerina_j jo odtamtud jsme zdrhli, tam se to nedalo :D

dekubo
20. bře 2019

Ještě že jsem tam nebyla taky :D

katerina_j
20. bře 2019

@jennas @radullah že? Tam snad okolo sebe jen prošli a měli hotovo 🤣

Strana