Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
Holky všem moc děkuji. Snad vše dobře dopadne. Dnes mi gynda predepsala utros na udržení. Za týden znovu na kontrolu 🙂
Ahoj holky. Jak se mate tehulky i netehulky? Já jsem 7tt, jsem unavena jak nikdy, nevolnosti mivam kazdy den. Prsa mne boli a prijdu si, ze jsem pribrala uz tak 3kg. Nevazim se by mne trefilo. 😁 Jinak pohoda 🤣...
@slunecnice358 ahojky těhulko 🙂 Taky jsem 7tt. Unavená každý den příšerně, po ránu mám pocit, že neodejdu z domu a strávím čas na wc ☹️ Je pravda, že během dne je to trochu lepší (naštěstí tedy netrpím celodenními nevolnostmi). Je ale pravda, že musím stále něco mít v žaludku - nesmím mít strach 😎 Takže pořád něco jim - taky jsem kopla váhu do kouta... O prsou ani nemluvim. Ale jinak si těhotenství velmi užívám 😖
@lovely21 hahaha. Díky za zprávu. To jsme na tom úplně stejně ✌🏻
@slunecnice358 ahoj já jsem 6+2tt. Unavená jsem také. A nevolnosti mám celodenní. Je mi šílene. Snad to co nejdříve přejde. Prsa mám hrozne citlivá.
Tak koukám, že zatím je to pro všechny z nás "krásné" období života 😎
@vladuska29 jo jo 🙂
@vladuska29 vidím
@vladuska29 také vidím 😊
Ahoj holky, ráda se přidám. Já už sice asi těhotná nebudu, ale co kdyby náhodou
To jswm ráda že ho nevidím jen já tak teď už jen aby sílíl a bylo vše v pořádku
@vladuska29 gratuluji!!! Kolik jsi dpo? 🙂
@ellena24 ja ani nevim. Ms by mela prijit v sobotu asi
Ahoj holky 😊 tak napřed na mě vykouklo toto 🙃 podle poslední ms bych měla být 6+3 ale po dnešním ultrazvuku jsem 5+1 a bylo už i ❤️ od minulého týdne mi je dokonale špatně ať sním co sním. Tak si svaříme zázvor s okurkou ☺️ jinak mám pocit permanentní kocoviny s příchutí železa 😨 no jako bych celou noc olizovala železnou trubku 😵
Ah0j holky tak jsem dneska zkousela test a přijde mi slabší 😔 takže už netestuju a počkám jestli Ms dorazi nebo ne.
@vladuska29 tak to by byla skoda. Zkoušíš stejnou značku? Ve stejný čas? Hcg se zvyšuje za dva nebo tři dny. Nevěš hlavu. Věř, že to bude dobrý. A hoď sem ty dva testy na porovnání....

U mne tento měsíc nevypadá, že by to vyšlo, začala jsem slabě krvácet o tyden dřív, tak teď už jen , kdy se to rozjede.