Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@natlinka27 a piješ ho jako čaj? Ta chuť je příšerná :D
@vladuska29 jak je to s tebou? Přišla mrcha nakonec?
@radullah ahoj ne měla by dojit dneska. Většinou už to mám když vztavam nebo nejdyl dopoledne vždy přijde. Zkoušela jsem test a nic sněho bílo 😥😥
@radullah nene čaj ne protože sem slyšela že je to pěkné nechutný 😁 tak sem si koupila tobolky a ty jsou mnohem lepší 😁
Holky poraďte co mám ještě zkusit brát aby se už konečně zdařilou?
@vladuska29 rozhodne listovku a inositol (napr. fertiprona). plus asi nepopularni doporuceni - omezit sacharidy a aspon trochu zhubnout.
@fatal_error kyselinu listovou mám, sladký nejím skoro vůbec jen jednou za čas a to fakt minimálně. A dietu držím už dlouho.
Tak jsem 1dc opět 😔😔
@vladuska29 neboj pristi mesic je nas😂😂😂zkousim tentokrat podle radullah 💋 5dni pred ovu pit malinik a100%ruzovy grep a po ovu jist ananas...nic draheho a nemuze uskodit😂😂
@jennas to jsem taky uz četla. Už mi to jedna holčina doporučovala taky to zkusím.
@vladuska29 jj a jinak listovku(nosifol tam je toho vic),ale to beru uz skoro rok...
@jennas ja budu brát tu listovku a skusim ten grep a pak ten ananas a uvidíme
@vladuska29 Ach ach, to mě mrzi. :( Zkus k tomu grepu a ananasu i ten jeřáb ptačí a malinikový caj..přišlo mi, že ty v tomhle byly největší pomocníci, na to, že jsem na všechno najela první měsíc.
Já dnes 11 dpo. MS termín mám až za 5 dní. Tfuj tfuj tfuj aby už nepřišla. Bylo by to přesně po roce snažení a potratových přestávek.
@radullah no krásne sili. 😇 moc držím palečky 😘
@radullah no tobe krásně sílí držím palečky. Určo to skusim a ten caj a jeřáb ptačí koupim v lekarne?
@vladuska29 ano, obojí mají určitě v dr.maxovi, už jsem to zjišťovala jennas 🙂
@lenulinka10 děkuju holky, byl by to jak zazrak
@radullah to jsou wondfo comfort testy z ty sady 6+2? nebo nejaky jiny?
@radullah super hned zitra tam zajdu.a jak to mam brat?
@fatal_error ano to jsou tyhle comfort co jsou i v ty sadě s ovulacnima. Akorát je kupuju zvlášť. 🙂
@vladuska29 kapičky jsou pokaždý v jiný koncentraci, já brala podle návodu 10kapek 3x denně...řídila bych se tím, co tam mají napsáno 🙂
@radullah Veliká gratulace, krásně sílí 😘
@radullah ok přečtu si pak přibalak. A ten malinik se pije cely cyklus?
@radullah ne už to čtu jen 5dni pred ovulaci ☺️☺️
@radullah omg, nevedela jsem, ze se daj koupit zvlast, pritom jsem s nima byla desne spokojena, nejcitlivejsi testy. 🙂 akorat ja na nich mela pokazdy svetlounkou carku az 11dpo.
@fatal_error nooo :D jsou to tyhle a ani nejsou drahy, taky je mám nejradsi. https://www.lekarna.cz/tehotensky-test-comfort-...
Jinak mě se taky nikdy neobjevila druhá čárka takhle brzy. U první dcery jsem testovala až při vynechání a to už wonfdo ukazovalo dálnice. U druhého ukázalo 11dpo a u třetího dokonce až 13dpo. Teď mám kvůli tomu, že je to tak brzy docela nadějný pocit, že by to mohl být nějaký silný bojovník a že by to mohlo konečně dojít až do konce. 🙂
@radullah ještě mám jednu otázku. Ten jeřáb ptačí se bere celý cyklus?
@vladuska29 brala jsem ho jen do ovulace 🙂
na té horní douška vidíím 🙏

@radullah já také drmek beru od 1dc 😁 hodně si ho chválí