icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

natlinka27
20. dub 2019

@radullah já také drmek beru od 1dc 😁 hodně si ho chválí

radullah
22. dub 2019

@natlinka27 a piješ ho jako čaj? Ta chuť je příšerná :D

radullah
22. dub 2019

@vladuska29 jak je to s tebou? Přišla mrcha nakonec?

vladuska29
22. dub 2019

@radullah ahoj ne měla by dojit dneska. Většinou už to mám když vztavam nebo nejdyl dopoledne vždy přijde. Zkoušela jsem test a nic sněho bílo 😥😥

natlinka27
22. dub 2019

@radullah nene čaj ne protože sem slyšela že je to pěkné nechutný 😁 tak sem si koupila tobolky a ty jsou mnohem lepší 😁

vladuska29
22. dub 2019

Holky poraďte co mám ještě zkusit brát aby se už konečně zdařilou?

fatal_error
22. dub 2019

@vladuska29 rozhodne listovku a inositol (napr. fertiprona). plus asi nepopularni doporuceni - omezit sacharidy a aspon trochu zhubnout.

vladuska29
22. dub 2019

@fatal_error kyselinu listovou mám, sladký nejím skoro vůbec jen jednou za čas a to fakt minimálně. A dietu držím už dlouho.

vladuska29
22. dub 2019

Tak jsem 1dc opět 😔😔

jennas
22. dub 2019

@vladuska29 neboj pristi mesic je nas😂😂😂zkousim tentokrat podle radullah 💋 5dni pred ovu pit malinik a100%ruzovy grep a po ovu jist ananas...nic draheho a nemuze uskodit😂😂

vladuska29
22. dub 2019

@jennas to jsem taky uz četla. Už mi to jedna holčina doporučovala taky to zkusím.

jennas
22. dub 2019

@vladuska29 jj a jinak listovku(nosifol tam je toho vic),ale to beru uz skoro rok...

vladuska29
22. dub 2019

@jennas ja budu brát tu listovku a skusim ten grep a pak ten ananas a uvidíme

radullah
22. dub 2019

@vladuska29 Ach ach, to mě mrzi. :( Zkus k tomu grepu a ananasu i ten jeřáb ptačí a malinikový caj..přišlo mi, že ty v tomhle byly největší pomocníci, na to, že jsem na všechno najela první měsíc.
Já dnes 11 dpo. MS termín mám až za 5 dní. Tfuj tfuj tfuj aby už nepřišla. Bylo by to přesně po roce snažení a potratových přestávek.

lenulinka10
22. dub 2019

@radullah no krásne sili. 😇 moc držím palečky 😘

vladuska29
22. dub 2019

@radullah no tobe krásně sílí držím palečky. Určo to skusim a ten caj a jeřáb ptačí koupim v lekarne?

radullah
22. dub 2019

@vladuska29 ano, obojí mají určitě v dr.maxovi, už jsem to zjišťovala jennas 🙂

@lenulinka10 děkuju holky, byl by to jak zazrak

fatal_error
22. dub 2019

@radullah to jsou wondfo comfort testy z ty sady 6+2? nebo nejaky jiny?

vladuska29
22. dub 2019

@radullah super hned zitra tam zajdu.a jak to mam brat?

radullah
22. dub 2019

@fatal_error ano to jsou tyhle comfort co jsou i v ty sadě s ovulacnima. Akorát je kupuju zvlášť. 🙂

radullah
22. dub 2019

@vladuska29 kapičky jsou pokaždý v jiný koncentraci, já brala podle návodu 10kapek 3x denně...řídila bych se tím, co tam mají napsáno 🙂

klarinka10
22. dub 2019

@radullah Veliká gratulace, krásně sílí 😘

vladuska29
22. dub 2019

@radullah ok přečtu si pak přibalak. A ten malinik se pije cely cyklus?

vladuska29
22. dub 2019

@radullah ne už to čtu jen 5dni pred ovulaci ☺️☺️

fatal_error
22. dub 2019

@radullah omg, nevedela jsem, ze se daj koupit zvlast, pritom jsem s nima byla desne spokojena, nejcitlivejsi testy. 🙂 akorat ja na nich mela pokazdy svetlounkou carku az 11dpo.

radullah
22. dub 2019

@fatal_error nooo :D jsou to tyhle a ani nejsou drahy, taky je mám nejradsi. https://www.lekarna.cz/tehotensky-test-comfort-...

Jinak mě se taky nikdy neobjevila druhá čárka takhle brzy. U první dcery jsem testovala až při vynechání a to už wonfdo ukazovalo dálnice. U druhého ukázalo 11dpo a u třetího dokonce až 13dpo. Teď mám kvůli tomu, že je to tak brzy docela nadějný pocit, že by to mohl být nějaký silný bojovník a že by to mohlo konečně dojít až do konce. 🙂

vladuska29
22. dub 2019

@radullah ještě mám jednu otázku. Ten jeřáb ptačí se bere celý cyklus?

radullah
22. dub 2019

@vladuska29 brala jsem ho jen do ovulace 🙂

natlinka27
23. dub 2019

Holky zkusila sem mamatest ten mě ducha nikdy neudal a ještě wondfo je dobrý ale ten nemám jsem 8dpo vidíte nebo vidím jen já? 😁

radullah
23. dub 2019

na té horní douška vidíím 🙏

Strana