Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@ellena24 no ty brdo jako je. Možné že to je uhnizdeni ráno mě. Informuje o bt to sem zvedava a kdyztak z dva dny testik když by jsi nechtěla čekat do MS ale mohlo by to být vážně ono a odpovídalo by i to spineni
@natlinka27 ty jo kéž by... Jen se bojím aby to spíš nebyla nějaký urychlená ms...
@ellena24 kdyby to mela byt MS tak by ti bt začala klesat už dnes a nevylitla by 🙂 ráno dej vědět jak jsi na tom budu držet palečky aby to vážně bylo ono 🙂
@natlinka27 doufám.... minulý měsíc jsem měla lutealni fázi 17 dní tak si říkám že na MS je brzo... Děkuju 🙂
@ellena24 já taky měřím a též jsem měla poprvé v životě špinění. Pak následoval lehký nárůst a hned ten den bolesti do kříže a podbřišku, jen trošku podobné ms...🙂 Ten den jsem dělala odpoledne test, protože mi to bylo prostě divný. A ona už vyskocila druhá čárka..:D taky mám lf dlouhou -16 dní, test byl tim pádem pozitivní už 7 dní přes ms
@natlinka27 ahojky tak dnes 37,1 ale pořád trochu spinin tak uvidím jestli se ks rozdeje nebo co to bude... Ty už testujes? 🙂
@ellena24 já už zkusila test no 😁 já bych nevydržela do MS. A pokud jen spinis a není to krev tak je to v pohodě a teplota super
@natlinka27 je to takový naruzovely jako výtok nebo nevím... Promiň za detailní popis :D no asi holt budu muset čekat... Hele lutealni fáze je vždy stejná nebo jak to je? 🙂
@ellena24 v pohodě mě tohle nevadí no fakt by to mohlo být to hnízdění i ta bt super a lf se většinou nemění já vím že ji mám 13 dní někdy Teda 12dni ale více se mě nikdy nezkratila a ani by se myslím nemnela krátit měla by zůstat vždy stejná
@natlinka27 mne se ff prodlouzila po 2. porodu o 10 dnu a lf zkratila o 2 dny na 9 dnu. Nevim proc... Celkove mam ted cyklus pravidelny, ale v delce 41 dnu.
@sudylichozrout aha no já slyšela že by se nemnela měnit ale třeba po porodu je to možné no nevím
@natlinka27 No, já si myslím, že to je právě po tom porodu. Ale vzhledem k tomu, že už mi takhle proběhl 4. cyklus, tak to vypadá, že se žádná zkracovací změna už konat nebude. Moje gynekoložka to neřeší, prý pokud mám cyklus pravidelný a ovuluji, což ano, tak není důvod do toho šťourat. Tak jsem se objednala na specializované pracoviště, abych zjistila, proč se to stalo a jestli jsem OK. Vždy jsem byla naprosto v pořádku, tak tomu moc nerozumím.
@natlinka27 i mě se LF změnila, dřív jsem měla +- 14 dnů a měla jsem delší cykly 36 dní, teď mám 16 někdy 17. a cykly max 30 dní. Mě to takhle upravilo užívání Maci.
Holky a nekdy nejlepsi priznak je to,ze zadny nemate.Jako ja.
Ahoj holky, stalo se některé? Na mamatestu v limitu slabá čárka, která po deseti minutách zmizela?
@elinka555 jo, na prelomu zari a rijna u nekolika kusu, takze to nebylo jedno vadny baleni.
@radullah já jak jsem popisovala viz výše, tak jsem byla taky těhotná, to jsem nedodala, ale v 6tt šlus.
@lenulinka10 to je bezvadná zpráva! Tak ať je tohle poslední nešvar co vás trapil 🙂
@radullah moc děkuji 😊
@natlinka27 ahoj tak jak vypadají tvoje testiky?
Tak se přidávám k Vám, jedno děťátko už mám a teď bychom rádi druhé, první pokus na druhé nevyšel, tak snad příště, přeji všem ať se brzy zadari.

@natlinka27 mě právě taky ne :D měla jsem včera pocit že MS přijde třeba dřív bolela mě záda a celkově jsem byla unavená a bolest hlavy jako pokaždé před ms a teplota tohle tak nechápu :D