icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

ellena24
23. dub 2019

@natlinka27 mě právě taky ne :D měla jsem včera pocit že MS přijde třeba dřív bolela mě záda a celkově jsem byla unavená a bolest hlavy jako pokaždé před ms a teplota tohle tak nechápu :D

natlinka27
23. dub 2019

@ellena24 no ty brdo jako je. Možné že to je uhnizdeni ráno mě. Informuje o bt to sem zvedava a kdyztak z dva dny testik když by jsi nechtěla čekat do MS ale mohlo by to být vážně ono a odpovídalo by i to spineni

ellena24
23. dub 2019

@natlinka27 ty jo kéž by... Jen se bojím aby to spíš nebyla nějaký urychlená ms...

natlinka27
23. dub 2019

@ellena24 kdyby to mela byt MS tak by ti bt začala klesat už dnes a nevylitla by 🙂 ráno dej vědět jak jsi na tom budu držet palečky aby to vážně bylo ono 🙂

ellena24
23. dub 2019

@natlinka27 doufám.... minulý měsíc jsem měla lutealni fázi 17 dní tak si říkám že na MS je brzo... Děkuju 🙂

radullah
24. dub 2019

@ellena24 já taky měřím a též jsem měla poprvé v životě špinění. Pak následoval lehký nárůst a hned ten den bolesti do kříže a podbřišku, jen trošku podobné ms...🙂 Ten den jsem dělala odpoledne test, protože mi to bylo prostě divný. A ona už vyskocila druhá čárka..:D taky mám lf dlouhou -16 dní, test byl tim pádem pozitivní už 7 dní přes ms

radullah
24. dub 2019
natlinka27
24. dub 2019

Ahoj holky tak sem zkusila testik další snad něco uvidíte bazalka mě šla zase o kousek nahoru dnes 9dpo

ellena24
24. dub 2019

@natlinka27 ahojky tak dnes 37,1 ale pořád trochu spinin tak uvidím jestli se ks rozdeje nebo co to bude... Ty už testujes? 🙂

ellena24
24. dub 2019

@radullah děkuju dodala si mi naději 🙂

natlinka27
24. dub 2019

@ellena24 já už zkusila test no 😁 já bych nevydržela do MS. A pokud jen spinis a není to krev tak je to v pohodě a teplota super

ellena24
24. dub 2019

@natlinka27 je to takový naruzovely jako výtok nebo nevím... Promiň za detailní popis :D no asi holt budu muset čekat... Hele lutealni fáze je vždy stejná nebo jak to je? 🙂

radullah
24. dub 2019

@ellena24 taky jsem měla takový lehce narůžovělý, špinila jsem dva dny a do toho se mi ještě rozjely kvasinky, jinak bych si toho špinění asi ani nevšimla. Všimla jsem si toho vždycky jen ráno. Ty vydržíš s tou dlouhou luteálkou testovat až v den ms? :D

natlinka27
24. dub 2019

@ellena24 v pohodě mě tohle nevadí no fakt by to mohlo být to hnízdění i ta bt super a lf se většinou nemění já vím že ji mám 13 dní někdy Teda 12dni ale více se mě nikdy nezkratila a ani by se myslím nemnela krátit měla by zůstat vždy stejná

sudylichozrout
24. dub 2019

@natlinka27 mne se ff prodlouzila po 2. porodu o 10 dnu a lf zkratila o 2 dny na 9 dnu. Nevim proc... Celkove mam ted cyklus pravidelny, ale v delce 41 dnu.

natlinka27
24. dub 2019

@sudylichozrout aha no já slyšela že by se nemnela měnit ale třeba po porodu je to možné no nevím

sudylichozrout
24. dub 2019

@natlinka27 No, já si myslím, že to je právě po tom porodu. Ale vzhledem k tomu, že už mi takhle proběhl 4. cyklus, tak to vypadá, že se žádná zkracovací změna už konat nebude. Moje gynekoložka to neřeší, prý pokud mám cyklus pravidelný a ovuluji, což ano, tak není důvod do toho šťourat. Tak jsem se objednala na specializované pracoviště, abych zjistila, proč se to stalo a jestli jsem OK. Vždy jsem byla naprosto v pořádku, tak tomu moc nerozumím.

radullah
24. dub 2019

@natlinka27 i mě se LF změnila, dřív jsem měla +- 14 dnů a měla jsem delší cykly 36 dní, teď mám 16 někdy 17. a cykly max 30 dní. Mě to takhle upravilo užívání Maci.

katka_nedo
24. dub 2019

Holky a nekdy nejlepsi priznak je to,ze zadny nemate.Jako ja.

sajjka92
24. dub 2019

@radullah aaano ja prskala ;) gratuluji!!!!! 🙂

ellena24
24. dub 2019

@radullah no vždycky se toho testování bojím že zase nic tak radši netestuju 🙂

elinka555
24. dub 2019

Ahoj holky, stalo se některé? Na mamatestu v limitu slabá čárka, která po deseti minutách zmizela?

fatal_error
24. dub 2019

@elinka555 jo, na prelomu zari a rijna u nekolika kusu, takze to nebylo jedno vadny baleni.

radullah
24. dub 2019

@elinka555 ne přímo u mamatestu, ale už se mi to taky stalo. Těhotná jsem v tý době byla, jen jsem měla hodně málo hcg. Čárka po uschnutí zmizela úplně

fatal_error
24. dub 2019

@radullah já jak jsem popisovala viz výše, tak jsem byla taky těhotná, to jsem nedodala, ale v 6tt šlus.

lenulinka10
25. dub 2019

Ahoj holky. Dnes jsem byla na kontrole.Hematom se vstrebava už je mini. A miminko je v poradku ❤

radullah
26. dub 2019

@lenulinka10 to je bezvadná zpráva! Tak ať je tohle poslední nešvar co vás trapil 🙂

lenulinka10
26. dub 2019

@radullah moc děkuji 😊

vladuska29
26. dub 2019

@natlinka27 ahoj tak jak vypadají tvoje testiky?

renatajaskovska
27. dub 2019

Tak se přidávám k Vám, jedno děťátko už mám a teď bychom rádi druhé, první pokus na druhé nevyšel, tak snad příště, přeji všem ať se brzy zadari.

Strana