icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

fatal_error
27. dub 2019

@elinka555 tak co, jak to dopadlo?

besi114
28. dub 2019

Ahoj holky, jsem na konci 6tt a od úterý mám opravdu nesnesitelné bolesti v podbřišku (bolesti, křeče a takové pálení). V pátek jsem byla na gynde. Vše je v pořádku. Mini roste jak má. Když to nebudu dávat tak mám jet do nemocnice. Což se mi nechce. Nevíte jak je to s neschopenkou? Kdo vypisuje? Mám sice práci v kanceláři a ani to nedávám když mě to chytne. V noci nespím vůbec a přes den mě to chytá cca po hodině až dvou a trvá to cca 20 minut. Už jsem fakt unavená. Děkuju za rady.

jennas
28. dub 2019

@besi114 ahojky, ty jo to je nemile,snad te to přejde...neschopenku normalne gyndarka...me ji dala hned kdyz jsem si rekla...asi kolem 11tt...

radullah
29. dub 2019

@besi114 jo jo jak píše jennas neschopenku dá gyndařka a měla by dát bez problémů. Jinak mě ty křeče chytají taky, jsem z toho kolikrát dost vyplašená, ale přestane to, když si lehnu.

besi114
29. dub 2019

@jennas @radullah ahoj holky, děkuju moc. Neschopenku jsem opravdu dostala od gyndy. Moje první v životě. Tak jsem z toho byla taková vyplasena. Ležím skoro bez přestávky. Nejsem schopná vůbec fungovat. Už aby ty hrozný bolesti přestaly. Mimcu se daří dobře. Dnes dokonce byla vidět i srdeční reakce.

somalicats
29. dub 2019

@besi114 @radullah Takové křeče jsem měla s druhou dcerou, nakonec jsem taky šla na neschopenku, protože současně s nevolnostmi se to nedalo... Až někdy kolem 5. měsíce jsem začala zase pracovat, to jsem byla teprve schopná vydržet i cestování bez zvracení...

besi114
29. dub 2019

@somalicats noooo tak to se máme na co "těšit". Doufám, že bude zivotaschopna dřív 😮

somalicats
30. dub 2019

@besi114 No, u mě se to stupňovalo s každým těhotenstvím - s nejmladší dcerou mi bylo zle 7 měsíců a nebyla jsem vůbec schopná práce, u nejstarší jsem problila jen ty první 3 měsíce a pak pohoda. Takže pokud by se náhodou zadařilo počtvrté, tak si to dopředu radši moc nechci představovat... 😀

rubicon_cube
30. dub 2019

Já měla u dvou prvních zvracení i v den porodu. Zhubla jsem 10 kg a u druhého 15, u třetího jsem přibrala, ikdyž jsem zvracela do 6měsíce :D uvidíme co teď

klarinka10
2. kvě 2019

Ahoj holky, cvičite někdo v tehu? A co?

rubicon_cube
2. kvě 2019

@klarinka10 cvičila jsem...nechtěnně :D nebo teda chtěnně, pač nebyla za mě náhrada :D běh,klek,vstyk a zvedání 15 Kg závaží (pes) :D - výstavy psů...co víkend, to výstava...teď mě to čeká taky tak

radullah
2. kvě 2019

@klarinka10 já cvičit v prvním těhotenství nesměla a předpokládám, že teď to nebude jiné, ale holky si hodně chválí různý těhotenský cvičení jako jogu pro těhotné, cvičení v bazénu pro těhule, nebo se dělají různý protahovací a posilovací cviky, mají to u nás různá studia. Sama bych doma asi necvičila, bála bych se, abych to nedělala blbě a spíš si nepřitížila. 🙂 Honí mě dneska děsná žravá, vůbec nemůžu utišit hlad, tak jsem byla aspoň na delší procházce :D

klarinka10
2. kvě 2019

@radullah já v prvním cvičila Pilates a teď chci zase..běhat zatím nemůžu..ale pohyb mi hrozně chybí...máš chutě?a jak ti je? Já mam jen chuť na dobré kafe zatím, sladké nejim jen to co upeču naštěstí jinak bych se neunesla 🙂

kiss_army
Odpověď byla odstraněná
radullah
3. kvě 2019

@klarinka10 chutě mám, hlavně na slané a kyselé, ale tohle byl vyloženě hlad. Najedla jsem se a po chvilce jsem cítila, jak se mi kroutí žaludek hladem a takhle celý odpoledne :D ted zas dobrý naštěstí, už tak vidím váhový přírůstek. :D

klarinka10
4. kvě 2019

@radullah a bývá ti dobře po jídle? Já když se najim cítím kovovou chuť a přejde mi hlad na všechno úplně.a už jsi něco přibrala? Kolikátý týden jsi?

radullah
4. kvě 2019

@klarinka10 mě je celkově pořád trochu blivno, hlavně když se nenajim. Teprve se pomalu blížím ke konci šestýho týdne, v pátek mám první kontrolu. Bolí me dost prsa, mám křeče do podbřišku, jsem nafoukla. Jinak mi je fajn. 🙂 Přibrala jsem asi kilo, mám 55. A ty? Jak ti je? Který týden jsi?

klarinka10
4. kvě 2019

@radullah já mám první kontrolu za sebou a v pátek jdu na další tak snad už bude srdíčko líp vidět.. jsem na začátku 7 týdne...já jsem hrozně nafouklá pořád, takže to co jsem shodila už nabírám.me je zle taky pořád ať jim nebo ne i v noci..tak mi v pátek pak napiš jak jsi dopadla, držím moc pěsti.

radullah
7. kvě 2019

Ahoj holky, tak kdo čeká ještě na testování? Nějak to tady utichlo..🙂

lucije27
7. kvě 2019

@radullah tak sem nakukuji a nedá mi to a musím sem taky přispět 🙂 dnes jsem 5 dpo, od včerejška od večera mám občasné nevolnosti a dnes pobolívá podbřišek, tak jsem zvědavá 🙂

biton
7. kvě 2019

@radullah já 🙂 dneska jsem cca 9DPO....od včera mám pocit, jak kdyby mi ztěžkly prsa a snad od ovu mě každý den píchá, táhne v podbřišku 🙂

chrystyanna
7. kvě 2019

Hlasim se do řad těch "těhotných".
1.5. první pozitivní test(5 dní po termínu ms)

somalicats
7. kvě 2019

@radullah Taky cekam, dnes jsem 24 DC, dobra zprava , ze jsem to nedostala zase po 21 dnech jako minule 2 mesice, tak uvidime.

jennas
7. kvě 2019

Ja 8dpo a take snad od 4dpo bolesti podbřišku a dnes teda fakt hodne a pridala se i prsa...ms az tak 14.-15.5...

biton
8. kvě 2019

@jennas jsme na tom podobně...

lucije27
8. kvě 2019

@jennas citíla jsi takhle brzo podbrišek i u prvního těhotenství? 🙂

jennas
8. kvě 2019

@lucije27 ja to nikdy nezkoumala driv...u prvniho(dcera 3roky) jsem v den ms mela bolesti prsou a bricha trochu,ale cekala jsem ms,stejne priznaky..a neprisla tak jsem zkusila test a // a ja cucela jak puk,to jsem zrovna ten mesic necekala...druhe (revize rijen) uz par dni pred ms nafoukla a bolesti bricha jako menstruacni uz take hodne dni pred ms...testy jsem na dovce nemela,tak jsem testla az dva dny zpozdeni doma a opet rovnou //..a od revize uz jsem nasla se stejnymi priznaky // dvakrat,ale zacaly slabnout a bylo to biochemicke...takze ja mam příznaky jako bolesti bricha nepretrzite uz par mesicu😂😂 prsa obcas taky...tak nevim zda ted testovat driv nebo to vydržet....😀kazdopadne drzim vsem👍👍🙏🙏🙏

jennas
8. kvě 2019

@biton ahooj..jj...ty uz jsi tu taky dyl vid?kdypak planujes test😀

biton
8. kvě 2019

@jennas Dobrý den (nebo ahoj...nevím zda mohu tykat). Ano...jsem tu dýl (v prosinci jsme se rozhodli, že se přestaneme chránit a od té doby mám nepravidelně cykly). Tento cyklus jsem si ze zvědavosti zkusila ovulační testy a hned ten první byl pozitivní - dvě stejné carky (druhý den už byl negativní). Co jsem četla recenze, tak by měla být testovací čárka silnější než kontrolní, ale to jsem nezastihla. Zkusím vydržet s těstem do vikendu. A Vy (ty)?

katerina_j
8. kvě 2019

@radullah já čekám 🙂 tak na měsíc jsem to tu úplně opustila, přestala měřit teploty, hlídat sex, dělat ovulační testy, počítat všechno možný a uklidňuju hlavu 🙂 dneska 6 dpo, bolí mě prsa jako čert a píchá v podbrisku 🤷‍♀️🙂 uvidíme, co bude 😉

Strana