icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

slunecnice358
autor
26. únor 2019

Nějaký vývoj u někoho? U mne pořád stejné... 🤷🏼‍♀️

deselarsa
26. únor 2019

Já pořád vyčkávám. Sobotní test nic neukázal, zítra zkusím podruhé. Dnes byl termín MS. Nedorazila. Včera večer mě bolelo břicho jako že už je to tu, no a nic. Prsa bolí jen večer a jen malinko. Velmi neobvyklý průběh. Zítra uvidím 😊

dekubo
27. únor 2019

Ahoj. Já dneska 1.DC... takže tenhle měsíc mám za cíl být trošku více v klidu, moc to nehrotit... Tak uvidíme jak mi to půjde 😀 za měsíc mě tu máte zas 😀

slunecnice358
autor
27. únor 2019

@dekubo Dobré ráno. Super plán! Gratuluji. I já jsem dnes 1dc. Budu tě následovat ve stejném cíly. 🙃✌🏻

biton
27. únor 2019

@slunecnice358 já jelikož nevím, kdy má MS dorazit a ani pořádně nevím zda byla ovu, tak to zatím neřeším....

klarinka10
27. únor 2019

U nás nic pořád holky, test bílý a ms nikde...tak snad dnes dorazí at může začít další kolo snažení 🙂 nasadíme znovu gynex a uvidíme 🙂

dekubo
27. únor 2019

Ale já mám třeba radost jak krásně silnou ji mám, po tom potratu a revizi jsem měla jen takové slabé krvácení, tak teď to vypadá normálně. A koupila jsem si za odměnu průvodce Norskem... Tak mám plán na srpen 😀 je třeba dělat si malé radosti.

dekubo
27. únor 2019

@slunecnice358 Jinak já mám cyklus teď pravidelně 30 dní. Tak ty budeš asi testovat o chvilku dříve. 😉

deselarsa
27. únor 2019

// 💕

biton
27. únor 2019

@deselarsa gratuluju

dekubo
27. únor 2019

@deselarsa gratuluju 😊

deselarsa
27. únor 2019

@biton
@dekubo Děkuju holky. Doufám, že bude vše v pořádku.
Vám držím palce, ať taky brzy najdete.

biton
27. únor 2019

@deselarsa určitě bude....musíte věřit... 🙂

slunecnice358
autor
27. únor 2019

@deselarsa gratuluji 👍🏻👍🏻

violla29
1. bře 2019

Ahoj taky se mezi vás přidávám, ovu byla 18.2 a menzes by měla přijít o víkendu, tak jsem zvědavá. Ale myslím že to stejně dostanu, nevypadá to na těhotenství. Prsa nebolí , břicho také ne, teplota se nezvyšuje, bílý hlen taky nepozoruju 😅. Tak uvidíme 🙂

biton
1. bře 2019

Dobrý den, myslela jsem si, že se zapojím (kolem Valentýna výtok, jak kdybych se počůrala a větší chuť na sex), v neděli mi byla zima (i když bylo doma teplo), poté zácpa (na kterou netrpím) a břicho mě nebolelo (jen občas píchlo) a prsa mi přišla plnější a pevnější (ještě ale ráno kojím dceru). Včera se objevil hnědý hlen (napadlo mě, zda se nemůže jednat o nidaci), ale teď jsem začala krvácet ☹

dekubo
1. bře 2019

@biton nebuď smutná, teď přejde menzes a zase se začnete snažit. Třeba se jenom musí trošku srovnat cyklus. Třeba teď ovu poznáš na 100% a jednou to klapne. 😉

dekubo
1. bře 2019

@biton a omlouvám se, za tykání. Ale pokud ti to nevadí klidně si můžeme tykat. 😊😉

biton
1. bře 2019

@dekubo děkuji....nejsem smutná....jen trochu zklamaná....myslela jsem si, že jsme se trefili do ovulace....Tykání mi nevadí 🙂 Jj...už dceru máme, tak snad vyjde i druhé 🙂 Ale tím, že ještě kojím jsou ty cykly nepravidelný...

dekubo
1. bře 2019

@biton jasně, tomu zklamání rozumím, mám to stejně. Už bych hrozně moc chtěla mimčo, ale co neděláme... ono se to povede, až bude ten správný čas 😍

biton
1. bře 2019

@dekubo to máš pravdu....taky máš doma nějakého broučka?

dekubo
1. bře 2019

@biton Bohužel nemám, přišla jsem v listopadu o miminko v 10.týdnu. Tak to teď zkoušíme znova. Tak na jednu stranu už bych miminko chtěla, je mi 28, tak si říkám, ze už je čas. Ale n druhou stranu se snažím na to netlačit a trochu si dělat i jiné plány do budoucna. 😊

biton
1. bře 2019

@dekubo to mě moc mrzí a omlouvám se, že jsem se zeptala....snad se brzy dočkáš....kolik dc jsi?

dekubo
1. bře 2019

Ne to vůbec nevadí. Dneska 3.DC, ovu mívám kolem 15-16.den, takže teď zatím pohoda a klid 😊 tak snad mi to vydrží!

biton
1. bře 2019

@dekubo budu držet palce, aby to tentokrát vyšlo

slunecnice358
autor
1. bře 2019

@dekubo ahoj. Tak to jsme na tom úplně stejně. 3 dc ovu bývá 16dc. 🙃

dekubo
1. bře 2019

@biton díky moc... A já budu držet palce tobě a všem ostatním ✊✊✊
@slunecnice358 tak to nám dobře vyšlo. 😀

slunecnice358
autor
1. bře 2019

@dekubo to jo ✌🏻

slunecnice358
autor
2. bře 2019

Tomuto cyklu vůbec nerozumím. Opožděná ms, která nakonec trvala ani ne 3 dny... máte zkušenosti? Nikdy předtím jsem se s tím nesetkala.

klarinka10
2. bře 2019

@slunecnice358 a nebereš Týnec? On to takhle někdy rozházi prý? Já jedu s ním první cyklus a upravil mi ovulaci a ms měla dva dny zpoždění..

Strana