Homeopatika na plodnost. Máte zkušenost?

reeeza
6. únor 2024

Ahoj, máte někdo zkušenosti s homeopatiky na plodnost/otěhotnění?

Díky 🙂

normalnimatka
7. únor 2024

určitě takový lidi jsou, ale určitě to není tak, že si koupíš jedno, dvě balení a vyřešíš to...
při takovýmhle problému by ses měla obrátit na někoho z hom. komory, měla by to bejt určitá známka kvality https://www.homeopathy.cz/registrovani-homeopate/ je to určitě na celkovou konzultaci.

jestli nemáš ještě problém s neplodností, a jen to chceš nějak podpořit, pak bych šáhla spíš po jinejch věcech, než po homeopatii, a to si nechala v záloze na případně pozdějc.

lichozroutsudy
7. únor 2024

Kup si v kseftu gumove medvidky a snez kazdy den 1-2. To bude fungovat uplne stejne jako homeopatika, je to koneckoncu oboji cukr. Jo, pardon, vlastne v homeopatikach je jeste 1 molekula ucinne latky/mg cukru. Pecka!

reeeza
autor
7. únor 2024

@normalnimatka sice se ještě úplně nezadařilo, ale problém myslím nemáme. Jen bych to ráda podpořila...ale fakt je že piju kontryhel na ovu a teď jsem si objednala gynex, tak už by toho bylo možná moc..

normalnimatka
9. únor 2024

@reeeza gynex by se neměl s homeopatikama stejně mixovat, obojí je informační produkt. a mimochodem, i ten gynex je takhle docela od boku střelenej, já vim, že z tý jejich řady to zní nejvíc jako na ženský problémy, al ono stejně záleží na tom, proč se nedaří. a ten problém může bejt kdekoliv, ne jen přímo v rozmnožovacím ústrojí, žejo🙂
tak uvidíš, nevim, jak dlouho to zkoušíte, ještě tomu nějakej čas dej...