Homeopatika na podporu plodnosti

kocila
29. led 2019

Ahoj holky.
Poradite mi homeopatika na podporu plodnosti? Snazime se rok o druhe mimi a zatim se nedari....dekuji moc

makronka222
29. led 2019

S lahvi vina to jde vzdycky lip, nez s nejakejma placebo vecma...

sudylichozrout
29. led 2019

@makronka222 presne! 🙂

kac9
29. led 2019

@kocila Nám pomohl gynex, ale homeopatikum to úplně není, jsou to bylinné výtažky

marcelaves
29. led 2019

Ahoj, doporučuji Gynex, pupalku dvouletou, kontryhelový čaj a hlavně psychickou pohodu 🙂)

ivankapri
29. led 2019

najděte si ve svém okolí dobrého celostního homeopata, ideálně na základě recenze od známých

vineta
29. led 2019

@kocila Homeopatika neporadím, neb jim nevěřím, ale některé bylinky mají pozitivní účinky na plodnost dobou ověřené, např kontryhel, řebříček atd., v hotových směsích pak např. Čaj Ludmily Mojžíšové, čaj báby Radnické.
Btw co zajít za doktorem? Po roce snažení by to stálo za zamyšlení.

jaroslavarosol
1. únor 2019

Folliculinum 15ch . Mám osobní zkušenost. Každý věří něčemu jinému dceři jsou tři měla angínu a dostala se z toho homeopatiky a neví co je Pkacebo. Ale každého názor.

saminomimino
1. únor 2019

Bylinkam věří a homeopatikum ne 😁zajímavé páč homeopatika jsou defakto koncentrované výtažky z bylin 😁

jaroslavarosol
1. únor 2019

@saminomimino jasně každého věc, 😊 já je beru skoro na všechno . Dcera měla hemangiom na hlavičce kdy se narodila o velikosti 10kč jezdily jsme ke kožní a posílali nás k různým specialistům a nic ani se to nezmenšilo a pak jsme nasadili homeopatika a zmizelo to úplně. 😊

sudylichozrout
2. únor 2019

@saminomimino to neni pravda. Homeopatikum je pouze hromada cukru a v nem par molekul ucinnych latek, casto mineralnich. Prirodni leciva (vytazky z bylin, plus klidne i produkty vcel atd.) jsou uplne jina kategorie. NIKOLIV vsak homeopatika.
Je to rozsireny omyl. Homeopatika, tedy cukr, funguji jen a pouze na bazi placeba, neni mozne, aby opravdu lecila, nebot v nich neni nic, co by mohlo nemocnemu pomoci. Prirodni leciva v sobe obsahuji hromadu latek, ktere pusobi antibakterialne, anesteticky... Zkratka maji prokazany ucinek a pouzivaji se i v klasickych lecich.
Cili, homeopatikum s ucinnym mnozstvim latek z lecivych rostlin jiz neni homeopatikem, nybrz klasickym prirodnim lecivem.

saminomimino
2. únor 2019

@sudylichozrout zajímavé co vše jsem tím už vyléčila a to i zviratum,tam to placebo asi třetí může fungovat ,takže blábol je co pises ty,zabývám se tím už min 10let ale hádat se nebudu ,já mám své výsledky a je mi fuk co si o tom myslí jiní lidé

vineta
2. únor 2019

@saminomimino Tak homeopatika obsahují nikoliv koncentrované, ale vysoce ředěné složky, tak ono to není ani tak placebo jako prostě to, že by se pravděpodobně člověk/zvíře vyléčil i bez toho. Ale ať si každý věří, čemu chce.

sudylichozrout
2. únor 2019

@saminomimino no, tak jo... 😀 Ach joooooo 😀

sudylichozrout
2. únor 2019

@vineta to velmi zredene je jeste velmi milostivy pojem, vmimam ho jako od tebe jako dobry eufemismus 😃 Jsou v tom prakticky treba dve molekuly ucinne latky. V celem "leku".

kocila
autor
3. únor 2019

@jaroslavarosol dekuji moc