Hormonální jóga, pomohla vám k otěhotnění?

herminka6
30. bře 2015

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s hormonální jogou? Pomohlo to některé z vás k otehotneni? Našla jsem i nějaká videa, tak uvažuju, že bychto zkusila. Předem děkuju za vaše odpovědi.

kacca85
30. bře 2015

Ahoj,

zatím nemám ,ale patřím k těm, které by to také rády zkusily. Nyní je na www.kondice.cz i možnost koupě DVD hormonální jóga s báječnou Zuzkou Klingorovou!

tehulka12
12. dub 2015

@herminka6 Taky by mne to moc zajimalo,jestli to nekomu pomohlo k otehotneni.Ted jsem byla na kurzu u pano Vaculikove a prislo mi to naprosto uzasny cvicrni.Tak jsem moc zvedava co a jak bude dal a moc by mne zajimalo,jestli nekdo po to otehotnel.

mineate
13. dub 2015

Mam za sebou kurz, ale cvicila jsem zatim jen jednou tydne, coz je k nicemu, je potreba ji cvicit alespon 3x tydne. Ale jinak je to moc prijemne cviceni a doporucuju, rozhodne tim clovek nic nezkazi a pokud to zabere, dam vedet 😉 Zatim to zkousime s manzelem teprve 3. mesic.

tehulka12
13. dub 2015

@mineate Mne se to cviceni taky moc libilo.Zatim jsem po kurzu chvilku,tak vysledek jeste neznam.Moc dekuju za odpoved.

aida123
5. čer 2015

Jé tak holky dejte vědět, já bych do toho taky šla. Cvičím normální jógu, ale tu hormonální bych taky zkusila. Vše jiné je lepší, než píchání si umělých hormonů do břicha.. brrr

tehulka12
6. čer 2015

@aida123 Ja cvicim a menstruace chodi jako hodinky.Tehotenstvi zatim nic,ale ja uz jedno ditko mam,tak se zase upne nekacim.Problem u me zacal az po kojeni.
Jinak navic me presel premenstrualni syndrom,zadne bolesti bricha tyden pred ani nalita prsa a byvala jsem i pekne vztekla,tak uz taky ne.Ja to rozhodne doporucuju.
Je to sice trochu drazsi,ale pani Vaculikova velka syposka a rekne pri tom kurzu i ruune vychytavky.Ja to osobne moc doporucuju.

chladil
28. lis 2015

Kdyby někdo hledal aktuální informace o hormonální józe... Letos v lednu jsem byla na kurzu, cvičila tři měsíce a ten třetí už jsem byla těhotná. Teď jsem ve 38 týdnu. Po roce a půl snazeni se povedlo a věřím ze hlavně díky téhle józe. Srovnal se mi cyklus, byla jsem víc v klidu a celkové v pohodě.... Opravdu doporucuju.

ppkk
27. led 2017

Ahoj, aktuální zkušenost - hormonální jógu jsem se učila sama dle knížky, pak jsem byla na jedné soukromé lekci u instruktorky, abych se ujistila, že cvičím dobře. Otěhotněla jsem do 3 měsíců a čekám dvojvaječná dvojčata 🙂 Takže pozor, opravdu to na ovulaci funguje až moc dobře 🙂

barbi1409
26. lis 2019

Mne pomohla hned po prvom mesiaci cvicenia