icon

Implantační krvácení nebo začátek MS?

olcaa
22. lis 2020

Ahoj holky,
Mám syna v lednu 3 roky. Snažíme se o druhé. Jsem nějaka netrpělivá. Sestra se snaží o druhé a nejde jim to už 1 a půl a bojím se, že také budeme to mít také tak.
Mám cykly všelijaké, jednou 43 dní, po druhé 33.
V pátek,(11DC) a včera (12 DC)jsem opravdu lehoulince na papíře hnědě několikrát lehce zašpinila.Včera už jenom opravdu lehce ráno. A pak nic, ani dnes. Mám pocit na MS, prsa mě bolí (hlavně bradavky),
Co prosím myslíte..?

tez83
22. lis 2020

@olcaa podle délky cyklu bych řekla,že na implatancni krvácení je brzo...🤷Ale i na ovulační krvácení se mi to zdá brzo...🤷

olcaa
autor
22. lis 2020

@tez83 děkuji. Asi jsem to špatně napsala. Ovulaci jsem měla 10.11. Posledni MS 22.10. Dnes jsem 32 den od MS

luhana
22. lis 2020

@olcaa
Tak to by odpovidalo. Ja implantacne spinila 9 dni po ovulaci, ale cykly jsem mela kratsi nez ty. A bolela me prsa (ktera me nikdy pred ms nebolela) a tez priznaky jako bych mela dostat ms. Takze muze byt. Preji hodne stesti 👍

zrzeckas
22. lis 2020

To by mohlo byt 🤔...... Drzim palce at to vyjde 🍀

olcaa
autor
22. lis 2020

@luhana mě prsa nikdy takhle neboli, ale ta bolest na ms je fakt nárazové ale veliká tak nevím no. Se synem jsem také zašpinila, ale přesně si to nepamatuju. Moc děkuji. 😊
@zrzeckas moc děkuji 🤗😊

pistacijka
22. lis 2020

Ahoj jsem tu nová a tak nějak si tu čtu vaše zkušenosti a rady atd.. Už od května se snažíme o miminko ale stále se nedaří mám už 2 děti 9 a 7 let ale rozhodli jsme se že půjdeme do 3 a nějak se nedaří měřím si bazalni teplotu piju kontryhelovy čaj tak jak tady už někdo psal tak sem začala ovulační pásky jsem si už koupila sexujeme nepravidelně a pak pravidelně když je ovulace dnes jsem 24den cyklu a začala jsem nepatrně krvácet ale je to takový naruzovely není to čistá krev teplota dnes ráno 37,4 a dostat to mám cca 27.11.
Jako musím říct že u dvou dětí sem to tak ne prožívala ty byli hned 😁 ale toto neznám a jsem z toho docela zklamaná a tak sem si řekla proč to tu mezi vámi nezkusit. Dekuju

miskamed
22. lis 2020

Já měla špinění cca 9-11DPO, myslela jsem, že se mi pomalu rozjíždí MS. Prsa mě bolely jakoby ze stran a jednorazove mi bylo na zvracení 😊 tak držím pěsti ✊

pistacijka
22. lis 2020

No já právě nic zas až tak moc necejtim jen spíš jako občas pichnuti ale ne že by to bylo nějak ostré nebo tak unavená to vůbec dělal sem si i tehu test ale myslím si že je brzo a stejně vyšel negativně 🤦‍♀️

luhana
22. lis 2020

@pistacijka
Tak dve deti uz mate, takze plodni jste 🙂 nekdy to chce jen cas a vetsinou pokud moc neco chces, tak jak na potvoru to nejde. Na tehotensky test je jeste brzo, vyckej do planovaneho prichodu ms a pokud ji nedostanes tak test az pote. Preju hodne stesti.

pistacijka
22. lis 2020

Taky sem si říkala že je brzo na test no a doufala sem ze by to teď mohlo vyjít a dnes ráno překvapení 🤦‍♀️tak sem zas z toho trochu sklesla 😔 jinak dekuju za zprávu 😁

olcaa
autor
22. lis 2020

@pistacijka přeji hodně štěstí ať se zadaří co nejdříve 🍀