Implantační krvácení nebo začátek MS?
Ahoj holky,
Mám syna v lednu 3 roky. Snažíme se o druhé. Jsem nějaka netrpělivá. Sestra se snaží o druhé a nejde jim to už 1 a půl a bojím se, že také budeme to mít také tak.
Mám cykly všelijaké, jednou 43 dní, po druhé 33.
V pátek,(11DC) a včera (12 DC)jsem opravdu lehoulince na papíře hnědě několikrát lehce zašpinila.Včera už jenom opravdu lehce ráno. A pak nic, ani dnes. Mám pocit na MS, prsa mě bolí (hlavně bradavky),
Co prosím myslíte..?
To by mohlo byt 🤔...... Drzim palce at to vyjde 🍀
Ahoj jsem tu nová a tak nějak si tu čtu vaše zkušenosti a rady atd.. Už od května se snažíme o miminko ale stále se nedaří mám už 2 děti 9 a 7 let ale rozhodli jsme se že půjdeme do 3 a nějak se nedaří měřím si bazalni teplotu piju kontryhelovy čaj tak jak tady už někdo psal tak sem začala ovulační pásky jsem si už koupila sexujeme nepravidelně a pak pravidelně když je ovulace dnes jsem 24den cyklu a začala jsem nepatrně krvácet ale je to takový naruzovely není to čistá krev teplota dnes ráno 37,4 a dostat to mám cca 27.11.
Jako musím říct že u dvou dětí sem to tak ne prožívala ty byli hned 😁 ale toto neznám a jsem z toho docela zklamaná a tak sem si řekla proč to tu mezi vámi nezkusit. Dekuju
Já měla špinění cca 9-11DPO, myslela jsem, že se mi pomalu rozjíždí MS. Prsa mě bolely jakoby ze stran a jednorazove mi bylo na zvracení 😊 tak držím pěsti ✊
No já právě nic zas až tak moc necejtim jen spíš jako občas pichnuti ale ne že by to bylo nějak ostré nebo tak unavená to vůbec dělal sem si i tehu test ale myslím si že je brzo a stejně vyšel negativně 🤦♀️
@pistacijka
Tak dve deti uz mate, takze plodni jste 🙂 nekdy to chce jen cas a vetsinou pokud moc neco chces, tak jak na potvoru to nejde. Na tehotensky test je jeste brzo, vyckej do planovaneho prichodu ms a pokud ji nedostanes tak test az pote. Preju hodne stesti.
Taky sem si říkala že je brzo na test no a doufala sem ze by to teď mohlo vyjít a dnes ráno překvapení 🤦♀️tak sem zas z toho trochu sklesla 😔 jinak dekuju za zprávu 😁
@pistacijka přeji hodně štěstí ať se zadaří co nejdříve 🍀

@olcaa podle délky cyklu bych řekla,že na implatancni krvácení je brzo...🤷Ale i na ovulační krvácení se mi to zdá brzo...🤷