icon

Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?

tzka
20. říj 2020

Dobry vecer
Snazim se s partnerem o miminko rok a pul, nyni mam 3 dny do terminu MS, cca 10 dni po ovulaci. Pred 2 dny jednorazove lehke zakrvaceni.
Dnes udelan vecer test G mama test 10 (ten bez cervene tecky je muj). Prisel mi s jasným duchem - lajf je videt jeste daleko vice zretelneji nez na fotce.
Rikala jsem to mamce a ona, protoze je v přechodu nekolik let řekla, ze si ho udělá taky, ze by to mělo byt timpadem zaručeně negativní. Ji ale vyšel také "duch" !!!
Jsou tedy oba testy negativní (jak si myslí máma) nebo jsou o oba testy lehce pozitivní jak si myslím já???
Udělala jsem jich za život mnoho - přímo i této značky a nerozumím tomu jaky je tedy výsledek. A hlavně jak to, ze mama to ma stejne neli jeste o neco silnější.
Dekuju za vase zkušenosti a názory.

Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?
Strana
z4
papaja123456
20. říj 2020

@tzka ty to tak to je zajímavý...

tzka
autor
20. říj 2020

@papaja123456 mama tvrdi ze to jsou negativní testy. Co myslis? Jsou tohle negativní testy? Ty jsou snad, co 15 let testuji vzdy jasne bílé nebo ne? Nechapu to.
A bojím se, zda se s mámou neco nedeje, pokud ja těhotná jsem, co se deje s ni? Vylucovani hcg mohou zpusobit i určité nádory.... jsem fakt uplne koncternovana.

mobilishky
20. říj 2020

U všech třech těhotenství jsem dělala pouze tento test a nikdy neudělal falešného ducha... Za mne jsou oba pozitivní.... Pár dní před MS mi vyšel stejný duch jako tobě a stále silil. Za dva dny by jsem u vás obou zkusila test znovu 👍 držím palce ať sílí 😁

klokanka31
20. říj 2020

@tzka Tak třeba budeš máma i ségra ☺

tzka
autor
20. říj 2020

@klokanka31 je nekolik let po prechodu... je ji 51...

syslounek
20. říj 2020

Pokud si dobře pamatuji z dřívějška, tak by měl být výsledek blíž ke kontrolnímu proužku. Tohle je podle mě to, co někteří označují jako rysku.

mobilishky
20. říj 2020

@tzka někomu tehu test dělá falešného ducha pri cyste. Ale to je podle mě málo časté. Mám už kolik let myom v děloze a test mám naprosto bílý. Dříve jsem měla ošklivou cystu v zánětu a taky bilo. Spíš by jsem řekla, ze si mamka myslela, že je v přechodu, přitom MS neprichazela z jiného důvodu. Takových případů je spousta.... No a rady jsem vážně zvědavá na výsledek....

klokanka31
20. říj 2020

@tzka A je to jistý?

klokanka31
20. říj 2020

@syslounek U mamatestu to je testovací proužek, žádná ryska

tzka
autor
20. říj 2020

@klokanka31 takže tohle nemůže byt prosvitani jen "kontrolky "? To si totiz mysli mama.

klokanka31
20. říj 2020

@tzka Moje mamka to taky má a nemá, ale na gyndě jí řekli podle ultrazvuku že furt může otěhotnět... A to jí je víc než tvé mamce. A já když byla těhotná a mamka měla cystu, tak si z legrace udělala test, právě jsme čekaly že při cystě bude pozitivní. Ale nebyl, sněhově bílý... A použily jsme tyhle mamatesty.

klokanka31
20. říj 2020

@tzka Ne, kontrolka je ta silná čárka, a ty slabé jsou testovací. Takže třeba jste fakt obě těhotné ☺ dej kdyžtak vědět, tohle je hodně zvláštní, že byste byly i +-ve stejným týdnu ☺

mzacikova
20. říj 2020

Čárky jsou přesně tam, kde mají být. Ale je to zajímavý teda 🤨 A ta náhoda, že by i mamka během přechodu byla těhotná jako ty? No jsem zvědavá, zkuste to obě zítra/pozítří 😳

tzka
autor
20. říj 2020

@mzacikova ja mam spis opravdu strach, aby to nebylo nejake bujeni u mamy :( je nekolik let v prechodu, ms nema. Těhotenství u mamy je nesmysl.

klokanka31
20. říj 2020

A zase si říkám že je blbost aby byly vadný testy. Já za 13 let testování použila spoooooustu mamatestů, a nikdy nic falešného neukázaly.

agneska7
20. říj 2020

Ty jo no zajímá mě jak to dopadne to vipada na stejný termín s mamkou to jsou fakt hezké čárky 😁

mzacikova
20. říj 2020

@tzka kdo ví, ještě tam ta možnost být může. I když by byla opravdu velká náhoda, aby jste byly těhotné prakticky na den stejně (podle čárek). Zkuste to ještě znovu a uvidíte, případně bych řešila maminku u lékaře...

tzka
autor
20. říj 2020

Takze myslíte, ze mámy teorie, ze tyto dva testy jsou NEGATIVNI (bez vyhrad) , ze to tam prosvítá jen ta vychytavaci ryska, co se namocila od moce, je tedy pravdepodobne chybna?

klokanka31
20. říj 2020

@tzka Tohle negativní opravdu NENÍ. Ty se můžeš radovat, a u mamky zkuste konzultaci doktora. Tchýně taky že je v přechodu, a čekala mého manžela 😒

lucifux
20. říj 2020

Já vidím na obou jasné duchy... každopádně jsem strašně zvědavá, jak to dopadne u tvé mamky. V každém případě držím oběma pěsti ať je vše v pořádku... a tiše gratuluji, minimálně aspoň tobě.

tzka
autor
20. říj 2020

Ja ji totiz rikala hned, ze podle me a mych sto nastestovanych testu jsou tohle normalne duchové. U me to chapu- snazime se a je to vysneny vysledek. Ale to mama me totalne dostala. A jelikož je cca 5 let po přechodu- prece nemuze byt tehotna. To by byla hříčka přírody. Ptala jsem se ji i na cysty a gynekologii obecně- pry byla minuly mesic na ultrazvuku a V PORADKU.
Takze bud jsou oba negativní nebo jsem ja mozna v začátku tehu a mama nemocná :( myslím, ze HCG zvyšuje nador na hypofyze, ale nejsem si jistá.

mzacikova
20. říj 2020

@tzka nevěřím negativním testům. I když, jak píšu, byla by to šílená náhoda. Třeba má maminka jen problémy s hormony... Ale tady to nevypadá na rysku, navíc ta se ukazuje taky jen na některém testu, většinou dost po limitu a taky by byla náhoda, aby byla na obou.

tzka
autor
20. říj 2020

@lucifux dekuju moc... mam o ni strach.

klokanka31
20. říj 2020

@tzka A to že je po přechodu ví jen podle chybějící MS? Nebo má 100% jistotu že už nefungují vaječníky?

tzka
autor
20. říj 2020

@klokanka31 100% jistotu. Resilo se to pres doktory. Mela tezsi symptomy,tak tomu nejak pomahaly medikaci a ted je cca 2 roky určitě naprosto bez ms.

eva118
20. říj 2020

@tzka Tak mi to nedalo a koukala jsem, kdy mohou být těhu testy falešně pozitivní.

https://spokojenezeny.cz/pozor-na-falesne-pozit...

Příčiny:
Mimoděložní těhotenství – vajíčko roste mimo dělohu a může způsobit prasknutí vejcovodů.
Testovali jste se příliš brzo po potratu – těhotenské hormony mohou zůstat po potratu až 6 týdnů zvýšené.
Užíváte léky s HCG – některé léky obsahují hormon HCG a to vede k falešně pozitivnímu testu.
Molární těhotenství – roste pouze placenta, ale plod ne.
Procházíte menopauzou – v této době může mít žena zvýšená hormon HCG.

Tak myslím, že poslední bod je případ tvé mamky a doktor to potvrdí. Neboj, bude to v pořádku.

klokanka31
20. říj 2020

@tzka Já i bez ms otěhotněla... Ale zase když tvoje mamka to má potvrzené od doktorů... Je to zvláštní.

tasimia
20. říj 2020

Ty jooo..tak tohle se jen tak nevidí.

jako_mala_holka
20. říj 2020

Tak tohle me zajima...

meesha
20. říj 2020

Kupte si proste jinou sarzi nebo znacku. Sazim na vadne testy! 😊

Strana
z4