Jak dlouho by se měla BT držet zvýšená, aby to naznačovalo těhotenství?
Holky kouknete mi nekdo na graf a jak dlouho abycto maznacovalo tehotenstvi by se mela drzet BT zvysena a kdy tak delat tt az po ms ta by mela prijit za 5 dni moc dekuji

Prosim mam dotaz o miminko se snazime takze moznost tehitenstvi je furt ale dnes mam strasnou bolest hlavy uz od vcera je moznost si vzit ibalgin neuskodi to pripadnemu tehotenstvi
@jirikmaminka ano, ibalgin si vzit muzes, tehotna bud nejsi, nebo jsi tak kratce, ze o tom telo jeste ani nevi.
Ale opravdu ti doporucuju, abys prestala takhle jancit, jinak neotehotnis nikdy. Vykasli se na "snazeni", vykasli se na MK a zacni se s partnerem milovat z lasky a chuti, ne proto, ze mas plodne dny.
@sudylichozrout na plodne dny tolik nedam s ptitelem se spolu milujeme skoro kazdy den nekdy i vickrat denne proste kdyz mame chut ale protoze vim ze si nedavame pozor a chcem tak sem nevedela zda si takovy prasek vzit nebo ne normalne prasky neberu vzdy se to spis snazim vydržet
Holky ten bily hlen co byva priovu je mozne zeje i po ovu mam 3 dnydo ms a mam picit ze den o dedne ho mam o trosku vic .
@jirikmaminka I po ovulaci je v těle stále estrogen, takže to možné je, stejně tak je možné (?), že je to zbytek spermatu? To už Ti nenapovím 😅 Ale určitě to možné je.
Ahoj holky uz me nebavi delat testy a.lovit duchy ale chtela bych vedet vas nazir na muj graf dlouho se mi drzi bt nahore 13 jsem to dostala ale strasne malicko a dnes odpoledne uz nic ale i pri te trosce se mi stale.drzi teplota nahore myslite ze by bylo lepsi dojit v pondeli na krev ze by mohlo neco byt? Moc dekuji
@jirikmaminka Tak přestaň lovit :D Sledování znaků plodnosti a důvěra vlastnímu tělu je stejně lepší (a levnější). Bazální teplota krásně zachycuje změny způsobené hormonální činností našich žláz a ještě je dobré sledovat i na intimce nebo při návštěvě WC z toaleťáku děložní sekreci (jen co vidíš zvenčí, nikam nestrkat prsty). Křivku nevidím celou, takže těžko říct, ale slabá MS nemusí ničemu vadit. Jsou teď strašná horka, tělo je tím možná jen unavené ;)
@hermij tak bílí hlen jsem mela do te slabe ms a i ted hned po ni
@hermij takto?
@jirikmaminka Pokud si dobře pamatuju, tak jsi tu minulý měsíc řešila něco podobného... BT, jednodenní menstruaci i bílý hlen... Zkus se tolik nepozorovat, víc se uvolnit a nesoustředit na snažení... Věř mi, že ve velké části případů je otěhotnění hlavně o hlavě (a nestresovani se)... 😉
@alterego ano ale bt neby takhle dlouho furt nahore a pri te ms a po byla dole jenze ted je furt nahore
@jirikmaminka Může to být i těmi vedry, ale třeba ne 🙂 Pokud ale není TT pozitivní, tak ona ta teplota zase klesne.
@hermij jeste stale neklesa stale.se drzi nad 37 coz je mi prave divne no.co se da delat uvidime no
@jirikmaminka Kdyby nedorazila MS do dvou dní, tak jde na 99% o těhu 🙂 18denní luteální fáze již těhotenství většinou spolehlivě značí (na výjimky).
Nevím jestli to někomu pomůže, ale já jsem důkaz toho že bazální teplota ne vždy znamená 100% pravdu. Bazální teplota mi sice ovulaci ukazovala krásně, za to těhotenství mi vůbec neukázala. Od ovulace jsem měla bazální teplotu jako na houpačce, stupeň sem stupeň tam, a i přesto jsem těhotná i přesto, že mi někdy teplota šíleně klesne prostě to tak je 👍

@jirikmaminka Test udelej az po vynechani menstruace. Zdrava lutealni faze ma nejmene 10 a maximalne 16 dnu, takze pokud bude teplota vysoka 17 dnu a vice, je tehotenstvi hodne pravdepodobne.