icon

Jak plánovat otěhotnění? Rady pro správný den ovulace

nikolamlyncekova
18. kvě 2022

Ahoj holky, vy co jste planovaly miminko jak jste se řídili nebo dle čeho jste trefili ten správný den ?

eloana
18. kvě 2022

tak obvykle dle ovulace- idelane 3 dny pred a den po je nepravdepodobnejsi otehotnet

inssomnia
18. kvě 2022

@nikolamlyncekova naučila jsem se sledovat hlen (zezačátku s pomocí ovu testů). Na měření teploty nemám, to je moc starostí :D

nikolamlyncekova
autor
18. kvě 2022

@inssomnia ovu testy to jistí?

jako_mala_holka
18. kvě 2022

Dělala jsem ovulacni testy, mám nepravidelné cykly... Podařilo se dvakrát, poprvé po necelém roce, podruhé hned

martulka88
18. kvě 2022

Poprvé to bylo "hned" napoprvé - prostě jsme se nějak trefili. Podruhé ovulační testy. A v měsíc, kdy se to zadařilo, tak měření ještě BT.

inssomnia
18. kvě 2022

@nikolamlyncekova já jsem díky nim zjistila, že mám ovulaci dost pozdě v cyklu, ale pravidelně. A právě jsem se ujistila v tom poznávání ovulace podle hlenu (je to jednoduché, ale chce to na sobě vypozorovat).
Bez nich jsme se vždycky snažili kolem 14. dne a 20. den to vzdali. A ejhle ovu 21. den jak hodinky :D

Ale poprvé nám to taky šlo samo. To druhé bylo hodně na dlouho a navíc s batoletem těch příležitostí na snažení není tolik.

elfka21
19. kvě 2022

@nikolamlyncekova poprvé jsem měřila BT. Vyšlo to třetí měsíc. Podruhé už jsem tušila, jak to mám, větší problém byl najít si čas. 😆 Vyšlo to napodruhé.

felis
26. kvě 2022

@nikolamlyncekova ahoj, sledovala jsem hlen. Už to poznám, jak se mění na ten bílkový-plodny... V 36 letech už ho poznám neomylně 😁. Taky mám větší chuť na sex. Tento měsíc jsme se milovali: den před ovulací, v den ovulace odpoledne a později večer... a pak ještě den po ovulaci a to zkrátka proto, že jsme byli nadržený jak stepní kozy. Teda hlavně já 🤣 partner už byl vymačkanej jak rozinka... A nechci to zakřiknout... Mám nějaké příznaky, ale s testem ještě počkám. Nechci být zklamaná, kdyby MS přišla.... Takže čekám a doufám v //, ale partner mi dnes říkal: prosím Tě, kolik těch příznaků ještě potřebuješ, abys tomu uvěřila? 😄

chlapecektehu
26. kvě 2022

@nikolamlyncekova Já jsem se řídila ovulačními testy a když se mi zdálo že čárka byla nejtmavší tak jsme se spolu vyspali a i den před a po a zadařilo se hned na poprvé a teď mám 5 měsíčního chlapečka

karkulka1283
30. kvě 2022

Já poznala ovulaci i podle toho že mě bolel podbřišek

lenatko91
30. kvě 2022

Symptotermální metoda.. sice to nedopadlo, ale vyšlo to hned druhý měsíc