icon

Jak podpořit otěhotnění po zamlklém těhotenství?

sarinka_nevesta
29. zář 2025

Jak podporim otehotneni po zamlklem tehotenstvi?? Beru jakekoli rady....

lucie13x
29. zář 2025

@sarinka_nevesta dobry den, ja brala dlouhodobe kyselinu listovou, klidne 800uq, 1x denne, telo si vezme co potrebuje 🙂 zbytek se vylouci. Jinak jsem pila taky caj mojzisove, hodne lidi si taky chvali bachovy esence 🙂 na ty u me pak uz neprisla rada, ale urcite ne jen vy, taky partner/manzel at bere kyselinu listovou 🙂

lucie13x
29. zář 2025

@sarinka_nevesta jinak posilam silu a velke objeti 🩷

lucie13x
29. zář 2025
@lucie13x

@sarinka_nevesta dobry den, ja brala dlouhodobe kyselinu listovou, klidne 800uq, 1x denne, telo si vezme co potrebuje 🙂 zbytek se vylouci. Jinak jsem pila taky caj mojzisove, hodne lidi si taky chvali bachovy esence 🙂 na ty u me pak uz neprisla rada, ale urcite ne jen vy, taky partner/manzel at bere kyselinu listovou 🙂

@lucie13x jo a jeste mi nasadila gynekolozka pred kazdym pokusem/pred menses utrogestan (ale to prokonzultujte s gynekologem)

gbp
29. zář 2025

@sarinka_nevesta něco s inositolem. Brala sem inofolic.

reeeza
29. zář 2025

Kyselina listová zinek, železo a něco s inositolem...
Chodit na procházky nebo se jinak hýbat a dýchat do břicha, aby se prokrvily pohlavní orgány...nebo hormonální jóga...
Na ovulku kontryhel...

Ale zcela upřímně, to vše jsem dělala roky, ale mimi ne a ne přijít. Až když jsem vypla hlavu a vzdala snahy o otěhotnění, začla jsem prostě žít zase život naplno, byla zaneprázdněná koníčky a na výše uvedené jsem se tak napůl vyprdla, otěhotněla jsem.

Tělo nemá rádo tlak a z toho způsobený stres. Stáhne se, není uvolněné. Věřím že hlava je základ. Snadno se to řekne, ale velmi těžce dělá. Vím...Ale jde to!! Držím palečky 🙏☀️

petra166
30. zář 2025

@sarinka_nevesta tak jak už ošálí holky + selen a zinek ať bere přítel , mezi mnou a přítelem je 13 let rozdíl , taky nám to trvalo , pak začal brát ty vitaminy a najednou to šlo . A ještě ke všemu vám to neutrhne kapsu .

lafata
30. zář 2025

@sarinka_nevesta Dobrý den,
mne osobně hodně pomohl gynex kapky ( zkuste ale prodiskutovat s vaším lékařem) a dále pak Maca, ta je skvělá. Nejlépe kombinace žluté, černé a červené. Určitě doporučuji i pro partnera a nebo kotvičník pro partnera. Kyselina listová pro vás je základ. No a pak doporučuji pestrou stravu, hodně bílkovin. dostatek zdravých tuků a sacharidů. Ideální se vyhýbat nezdravým smaženým jídlům ( samozřejmě jednou za čas to ničemu neuškodí) a doporučuji dostatek pohybu, procházky dělají fakt hodně.
Držím palce!!!