Jak rychle otěhotnět po revizi kvůli zamklému těhotenství?
Ahojte, chtela bych se zeptat, jak rychle se Vam podarilo otehotnet po revizi? Byla jsem na revizi v cervnu kvuli zamlklemu tehotenstvi a zatim se nam nedari. Dekuji za odpoved.
Je to individuální. Po revizi kvůli zt jsem otěhotněla po třetí ms, ale dřív jsme to ani nezkoušeli.
@zuzka2607 Jak už tady ostatní píší, je to hodně individuální . Ja jsem znovu po revizi otěhotněla až po roce . Kdy jsem to začala řešit přes gynekologii. Ten mne chtěl poslat při další menstruaci na krev a vyšetření a dal mi nejake prasky , ze si je mam vzit . A na to už nedošlo, protože jsem otěhotněla. Ty prášky jsem pak měla doma celé těhotenství jako talisman 🙈.
@zuzka2607 jsem po dvou revizich kvůli ZT - první v unoru 2021, dodrželi jsme 6nedeli a poté jsem hned otěhotněla, bohužel znovu ZT a revize (červenec 2021) od té doby se marně snažím otěhotnět 😔. Mam za sebou standardní vyšetření plus nějaké z krve, podle dr vše v poradku 🤷♀️. Minuly rok jsem ale měla hodně rozhozeny cyklus (v březnu jsem byla i na vyvolání Ms po 50 denním cyklu😒), přes léto se mi celkem srovnal, nyní už pravidelný, ale tehotenstvi zatím nic 😔. Teď chci počkat, zda dorazí ms (kolem 5.ledna) a pokud ano, tak se chci objednat na nějaké podrobnější vyšetření

@zuzka2607 uz je tp sedm let, ale byla jsem v červenci a otehotnela az v unor/brezen