icon

Jak srovnat menstruační cyklus pro druhé těhotenství?

chlapecektehu
5. bře 2023

Ahojte, jsem již 14 měsíců po porodu syna. Nyní jsme se s přítelem dohodli že se chceme snažit o druhý mimčo. Problém je ale s mojí menstruací, už mi 3x úplně vynechala. Podle mojí gynekoložky je vše v pořádku a dole nemám podle ultrazvuku žádný problém.
Poslední menstruace byla od 30.1-4.2 po vyvolávací injekci. Vzhledem k tomu že cykly mám různě dlouhé a to až 36 DC tak ani nevím kdy menstruaci očekávat.
A jestli se nedostaví tak mám jít zase na injekci?
Čím popřípadě srovnat cyklus? A jaké vitamíny bych mohla užívat abych napomohla otěhotnění?.
Ovulační testy jsem si dělala a vycházeli mi pozitivní 24.2-.25.2
Nyní jsou těhotenské testy negativní ( jsem 11dpo)
By
Děkuji za odpověď

Strana
z2
bartk
6. bře 2023

A pokud vím tak zrovna ten čaj a i maca je i na srovnání cyklu

chlapecektehu
autor
6. bře 2023

@bartk jo o tom jsem taky slyšela tak nevím. Teď jsem si objednala za 600,- ten inofolic tak uvidíme

annah1111
6. bře 2023

@chlapecektehu Utrogestan je progesteron, ktery normalne i telo produkuje po ovulaci, tzn. ze se s nim da vyvolat MS

Ja nasazuji 3 dny po ovulaci, 3 dny po tom, co se mi zvýší teplota a beru ho tyden ☺️ Jeden rano a jeden vecer. Bud po vysazeni prijde MS nebo ti to pomuze k udržení tehotenstvi.

Jinak beru Verra komplex a Femigard. Cyklus se mi hodne zlepšil.

chlapecektehu
autor
6. bře 2023

@annah1111 ale ten femigard a verra komplex bereš dloudobě ne? 🙂

annah1111
6. bře 2023

@chlapecektehu Verru 4.mesic a Femigard 2. Mesic…
Femigard se ma brat 3 mesice a pak je nejaka pauza 🙂 ale za tu chvili se mi ovulace posunula z 23.DC na 14DC..

chlapecektehu
autor
6. bře 2023

@annah1111 no tak to je velký zlepšení 🤔 no otázka je co vlastně si mám koupit. Je toho tolik a všechno je drahý tak ani nevím kde začít.

annah1111
7. bře 2023

@chlapecektehu drahy je to vsechno dost no, to je pravda.. ja jsem se k tomu taky nejak dopracovala.. jen si neco vybrat☺️
Co jsem teda zjistila taky, tak je dobry hodně a výživně jíst, hlavne snídaně.

chlapecektehu
autor
7. bře 2023

@annah1111 no objednala jsem si ten inofolic a tu menstruaci zatím nechám být a počkám jestli dojde a pak když tak řeknu doktorce ještě aby mi poradila co s tím přece jenom se v tom vyzná líp jak já🤔

annah1111
7. bře 2023

@chlapecektehu jasne, udelej to, jak to cejtis😊

Strana
z2