Jak zjistit blížící se ovulaci měřením bazální teploty?
Ahoj holky, omlouvám se za anonym,mám tu spoustu známých a nechtěla bych aby věděli že jsem tele😆. Začala jsem si měřit bazální teplotu,a mám dotaz jak poznat že ovulace přijde díky měření bazální teploty? To že po ovulaci stoupne vím. Ale jelikož mám potvrzenou opožděnou ovulaci a slabší,tak ať se snažím jak se snažím tak mi prostě nikdy ovulaci nepotvrdí ani ovulační testy,a jezdit každý cyklus k Dr na potvrzení ovulace se mi moc nechce. Je možné díky měření bazální teploty zjistit kdy ovu bude, nikoliv že byla? Popřípadě doporučite něco co by dokázalo podpořit zesílit ovulaci? Předem moc děkuji za každou radu.
Ahoj holky. Můžete mi poradit? V červnu jsem po 10 letech vysadila HA s tím, že se začneme snažit o mimi. Nevrátila se mi ale menstruace. Chvíli jsme to řešili vyvolávačkami, minulý měsíc jsem začala brát Duphaston a poprvé MS přišla přirozeně. Od té první přirozené MS jsem naměřila tuto křivku. Je v pořádku? Jsem v měření BT nováček. Za odpovědi děkuji. 😊

@fany122e aha děkuji, takže se to vyhodnotí pak až třeba zadam Ms? Takže takto jak to mám je to do Re? A už nic nastavovat nemusím? Cara se pak objeví sama? Děkuji a ještě jednou se omlouvám že stále otravují