Jak zjistit ovulaci při nepravidelné menstruaci?
Ahojte snazilky, skúsim stručný popis situacie.. Ja skoro 39, Manžel 37. Máme za sebou: dievca skoro 18r, chlapec spontanne AB v 25+5, dievca 10r, dievca 9r. Rozhodli sme sa, že by sme to ešte posledný raz skúsili. Avšak nejak sa nám nedarí.. ja mam neprav menzes cca 25 dni , trvanie cca 4dni. No od začiatku tohoto kalendárneho roka je to so mnou nejaké divoké: leden-ok,no na konci mesiaca 3 dni tmavohnede spinenie, unor-nič, březen-ok, duben- síce menzes 5 dni ale zase hnedá krv a teraz mi prišiel po 20 dňoch znova menzes v normál farbe.
Keď som mala "vypadok" navštívila som gynekologičku, krv, stery, hormóny, všetko mam v poriadku. Dohodli sme sa, že ak menzes do určitej doby nepríde, prídem na inekciu. Menzes prišiel, takže som to ďalej neriešila.
Mame hodne aktívny sex. život, takže s tým problém nemáme 😁
Moje otázky su:
- ako zistím, či mám ešte ovulaciu a kedy?
- a nejaké rady ako si pomôcť k otehotneniu?
Ďakujem za každú radu 💙
Kvalita spermií se časem mění, začala bych tím, že bych partnera poslala na spermiogram.
Ovulace - můžeš si měřit bazální teplotu, můžeš zkusit ovulační testy, na gynekologii ti může udělat ultrazvuk.
Lepší vyšetření a musím říct, že mě 2x pomohl clostilbegyt. Neměla jsem i vůbec menstruaci nebo nepravidelně a pomocí clostilbegytu se podařilo otěhotnět 2x napoprvé. Mám z toho 2 syny. Dcera už byl bez jakékoliv pomoci

Můžeš brát kyselinu listovou, cvičit Mojžíšovou.. To neuškodí