icon

Jak zvládat čekání na těhotenský test?

24. črc 2025

Helou 🙂 je tu některá, která čeká, až si bude moct udělat test? Já mám jedno dítě, teď se snazim o druhé, už docela dlouho. Beru Clostilbegyt a Utrogestan a nikdy jsem to zas tak nehrotila, ale tento měsíc jsem si řekla, že budu dělat vše správně. Na folikulometrii jsem měla krásnej folikul, takže super. Jsem teď teprve 4-5 DPO, ale pořád na to musím myslet, fakt pořád. A to čekání je nekonečný. Když něco dělám, tak ok, myslím na jiný věci, ale když pracuju (u počítače), tak moje myšlenky se nedají zkrotit. Navíc cítím všelijaké bolesti jako před MS... Jak to zvládáte vy? Dva tejdny čekat na test, pak kdoví kolik dní na kontrolu u Dr.. navíc v dubnu potrat.. chtěla bych si vyšťourat mozek a přehodit zavity, aby myslel na něco jinýho 😄🙈

marsul
24. črc 2025

Ten čekací čas je fakt nejhorší, jakmile se začnou objevovat ty příznaky, hned si člověk začne všechno analyzovat a přemýšlet, co by to mohlo znamenat 😵

adelalll
24. črc 2025

Jé, úplně tě chápu, to čekání je snad nekonečný 😕 Já si tehdy říkala, že bych nejradši vypla hlavu jako počítač a restartovala 😅 Držím palce, ať to tentokrát klapne co nejdřív 🤰

autor
24. črc 2025
@marsul

Ten čekací čas je fakt nejhorší, jakmile se začnou objevovat ty příznaky, hned si člověk začne všechno analyzovat a přemýšlet, co by to mohlo znamenat 😵

@marsul přesně tak, připadám si jak magor, ani to nemůžu nikomu říct, aby si nemyslel, že su magor! 😄

autor
24. črc 2025
@adelalll

Jé, úplně tě chápu, to čekání je snad nekonečný 😕 Já si tehdy říkala, že bych nejradši vypla hlavu jako počítač a restartovala 😅 Držím palce, ať to tentokrát klapne co nejdřív 🤰

@adelalll děkuju 🩷 kéž by to tak šlo, ten vypínač bych si přála někdy i u spánku, proste se vypnout 😄

dididodo
24. črc 2025

@anonym_autor také jsem v očekávání. Jsem 9 dni po ket. Dnes jsem udělal test a je tam maličký náznak. Ale nic neni vyhrané. Čekání ne hrozne v tomhle ohledu. Držím place

baru7889
24. črc 2025

I já jsem teď po ovulaci, zhruba 3-4dpo a je to katastrofa 😂 každý měsíc dokola. Já měla zamlklé těhu a revizi v lednu, pak jsme se snažit přestali a teď zas druhý měsíc začínáme, říkám si vždycky, že teď už to prostě musí vyjít, ale to zklamání pak je hrůza 🙄

autor
24. črc 2025
@dididodo

@anonym_autor také jsem v očekávání. Jsem 9 dni po ket. Dnes jsem udělal test a je tam maličký náznak. Ale nic neni vyhrané. Čekání ne hrozne v tomhle ohledu. Držím place

@dididodo moc držím palce, ať to výjde! Máš výhodu, že máš jistotu kvalitního kousku 😇

autor
24. črc 2025
@baru7889

I já jsem teď po ovulaci, zhruba 3-4dpo a je to katastrofa 😂 každý měsíc dokola. Já měla zamlklé těhu a revizi v lednu, pak jsme se snažit přestali a teď zas druhý měsíc začínáme, říkám si vždycky, že teď už to prostě musí vyjít, ale to zklamání pak je hrůza 🙄

@baru7889 tak to jsme na tom podobně, teď už nám to musí vyjít 🩷 držím palce!

baru7889
24. črc 2025
@anonym_autor

@baru7889 tak to jsme na tom podobně, teď už nám to musí vyjít 🩷 držím palce!

@anonym_autor Moc doufám🙏 děkuju a taky držím palce! Dáme si vědět za pár dnů 🤣💪

reeeza
24. črc 2025

Mě se v období, kdy jsem byla takhle netrpělivá a strašně jsem tím žila nepodařilo otěhotnět. Až v momentě kdy jsem začla zase normálně žít a zabavila jsem se životem, tak jsem otěhotněla hned.

Takže odpověď na tvoji otázku: absolutně mi nešlo se zabavit něčím jiným...ty naděje , to očekávání i obavy. Byla jsem tím zahlcená.

autor
24. črc 2025
@reeeza

Mě se v období, kdy jsem byla takhle netrpělivá a strašně jsem tím žila nepodařilo otěhotnět. Až v momentě kdy jsem začla zase normálně žít a zabavila jsem se životem, tak jsem otěhotněla hned.

Takže odpověď na tvoji otázku: absolutně mi nešlo se zabavit něčím jiným...ty naděje , to očekávání i obavy. Byla jsem tím zahlcená.

@reeeza neřešit to nepomohlo 😄 ale ráda slyším, že nejsem sama 🙈😁

marsul
Autor odpověď smazal
marsul
28. črc 2025

@anonym_autor Něco nového?

autor
28. črc 2025
@marsul

@anonym_autor Něco nového?

@marsul u mě ne 😆 snažím se na to nemyslet a nedělat si test moc brzo jako minule, jsem na sebe hrdá 😅

dididodo
28. črc 2025
@anonym_autor

@marsul u mě ne 😆 snažím se na to nemyslet a nedělat si test moc brzo jako minule, jsem na sebe hrdá 😅

@anonym_autor to je rozumný 😃

marsul
29. črc 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak i to je určitý posun 😄

autor
30. črc 2025
@marsul

@anonym_autor Tak i to je určitý posun 😄

@dididodo
@marsul žejo 😅 teď mám opačné dilema, nejraději bych si ho nedělala vůbec 😃😃 ale musím, protože musím vysadit podle výsledku Utrogestan (nebo pokračovat 🙏). Zítra je ještě brzo, pátek jsem 26DC, ale mám v práci závěrku a bojím se, že mě to rozhodí. V sobotu a nedělu je u mě kámoška s dětma a kdyby nic, tak bych asi nebyla nejlepší hostitel (a nevím, jak bych utajila jakékoliv pocity). Navíc manžel je čtvrtek až neděle pryč a nechci na to být sama. Ježiš já su blbá fakt 😂😂😂

dididodo
30. črc 2025
@anonym_autor

@dididodo
@marsul žejo 😅 teď mám opačné dilema, nejraději bych si ho nedělala vůbec 😃😃 ale musím, protože musím vysadit podle výsledku Utrogestan (nebo pokračovat 🙏). Zítra je ještě brzo, pátek jsem 26DC, ale mám v práci závěrku a bojím se, že mě to rozhodí. V sobotu a nedělu je u mě kámoška s dětma a kdyby nic, tak bych asi nebyla nejlepší hostitel (a nevím, jak bych utajila jakékoliv pocity). Navíc manžel je čtvrtek až neděle pryč a nechci na to být sama. Ježiš já su blbá fakt 😂😂😂

@anonym_autor tak zkus teď. Dušik by měl byt vidět 😊