icon

Jak zvládnout frustraci při čekání na druhé dítě?

slunecnice156
14. pro 2021

Jdu se vyplakat. Prvni miminko byl zazrak, rozhodli jsme se a povedlo se orekvapive napoprve, neverila jsem ze se to tak rychle povede - zkusebni doba v praci, vypoved z bytu. Vsichni okolo se snazili a neslo to a nam se ten maly zazrak povedl hned. A ted, malymu zazraku je tri a kousek, ja uz si asi dva roky preju mimi, muz mi na to kyvnul az v kvetnu a nic. Nejde to. Zkousela jsem prirodni vitaminy, gynex co mi rozhodil cyklus, vyprdnout se na to. A dnes zas brecim, mela jsem to dostat vcera, takova mala nadeje ze bych muzi dala ten nejhzeci darek...a nic, dnes vecer zase nic...ja vim, mam to vypustit, mam byt rada za prvni miminko a ted uz skolkove dite. .achjo, dovolte mi brecet alespon tady.

Strana
z2
lenerka1
15. pro 2021

Když je člověk v tom snažícím procesu, bývá to dost na hlavu, obzvlášť, když první bylo na první šup. Pokud je doma už jeden prcek, tak prostě věřit, že půjde i druhý a přijde v tu správnou dobu. My první "vyráběli" rok a čtvrt, měřila jsem teplotu, zkoušela ovu testy, spousty bylinek, nohy nahoru atd. Druhé trvalo stejně dlouho bez všech těch věcí okolo. A třetí se zadařilo napoprvé, že jsem si ani nestačila koupit listovku 🙂 .

pexi
15. pro 2021

@slunecnice156 chápu vás. Chtěli jsme děti tak 3 roky od sebe, ale osud tomu nechtěl. Po roce a půl snažení zamlklé těhotenství, pak zase dlouho nic. První mluvila sama od sebe o miminku snad od doby, kdy se naučila mluvit... nakonec se podařilo po celkem 2 letech a malá ho miluje, jsou spolu úžasní 🥰

slunecnice156
autor
15. pro 2021

@lenerka1 dekuju moc mate pravdu❤️

slunecnice156
autor
15. pro 2021

@pexi diky i za vas pribeh❤️

pexi
15. pro 2021

@slunecnice156 držím pěsti 🍀

carolineg1
17. pro 2021

@katherine177 mám to úplně stejně 😥 snažíme se taky od června já mám z předchozího ,2 on děti nemá je nám ,30 což není nějak pozdě 😥

carolineg1
17. pro 2021

@petradt1986 já to i vypustíme ale den před.ms si vždy vzpomenu a ikdyz na to cely.mesic nemyslím najednou koupím test a jsem skládaná už 6 měsícu, mám kamarádku kartářku a ta tvrdí že už je na cestě....ale.nejak nevím věřím že se povede mám takový večerní rituál a každý večer na něj jako by mluvím....prý to pomáhá já si zatím připadám jak pako

petradt1986
17. pro 2021

@carolineg1 presne tak to je.. Nejde vypnout. Kdo rekne ze jo, nevěřím.

msgracia
30. pro 2021

My se snažíme od září. Syn má 7. Psal Ježíškovi, aby pro mě přinesl mimi. Byl smutný že tu nic nebylo.
Ale snad jsme to pojistili 22(den před plodnymi), 25plodne,28 ovu, 29(vcera poslední plodné), dnes neplodne ale přesto několikrát sex. MS má přít za 14 dní. Uvidíme. Třeba to vyjde

Strana
z2