Jak zvýšit šance na početí druhého dítěte?
Snažení o druhé miminko 25
Zdravím snažíme se o druhé, minulý měsíc byl první pokus ale bohužel s MS odešlo tak zkoušíme tento měsíc znovu ☺️ přikládám foto ovulacnixh testu mám je brát jako pozitivní nebo ještě nejsou ten horní je GS Ovultest a ten pod ním je Livsane :dance: a kdy je případně dobrý mít ten styk 🤣 Měli jsme sex včera dnes dle mě test pozitivní :D jestli je lepší Ob den nebo každý den večer ☺️ když jsme měli sex včera jestli lepší dnes vynechat a mít sex zítra a v den ovu třeba ☺️ A jestli včera den před pozitivním testem nebylo brzo nebo z toho může něco být ☺️🥰

My jsme vždy sexovali v den pozitivního ovu testu a pak dle chuti, nejlépe obden třeba 2x 3x, někdy denně když byla chuť...Chce to se řídit i tou chutí a nezapomínat na to 😘
Jinak průměrná doba otěhotnění je kolem 6 měsíců, do 1 roku, opravdu bych se spíš nastavila psychicky na to, že to nebude hned..ať pak nejsi zbytečně moc zklamaná a nemáš velká očekávání. Samozřejmě se vám to ale může podařit už teď napodruhé 🙂 Jen bych se v hlavě nastavila raději na delší dobu.
@reeeza No a když jsme měli sex včera den před pozitivním testem a dnes mám test pozitivní jestli lepší Ob den tudíž zítra nebo i dnes ? ☺️
@reeeza No a když jsme měli sex včera den před pozitivním testem a dnes mám test pozitivní jestli lepší Ob den tudíž zítra nebo i dnes ? ☺️
@monivi2001 nám víc vyhovovalo obden. Ale pokud vy máte chuť a energii každý den, tak klidně každý den 😉🥰

My jsme vždy sexovali v den pozitivního ovu testu a pak dle chuti, nejlépe obden třeba 2x 3x, někdy denně když byla chuť...Chce to se řídit i tou chutí a nezapomínat na to 😘
Jinak průměrná doba otěhotnění je kolem 6 měsíců, do 1 roku, opravdu bych se spíš nastavila psychicky na to, že to nebude hned..ať pak nejsi zbytečně moc zklamaná a nemáš velká očekávání. Samozřejmě se vám to ale může podařit už teď napodruhé 🙂 Jen bych se v hlavě nastavila raději na delší dobu.