Jaké byly vaše těhotenské testy na 9. den po ovulaci?
Zdravím, chci se jen zeptat, jak vypadaly vaše testy, když jste byly 9DPO? (klidně přihoďte i foto 😁).
Dnes jsem 9DPO a jsem nedočkavá, tak už jsme zkusila test. Vidím hodně slabého ducha viz. fotky. Tak jen zda jste to tak měly stejně a bylo z toho opravdu těhotenství. Test je Benu Livsane. 🙂
Pro rejpalky - prosím zdržte se nevyžádaných rad typu, že mám testovat až po vynechání ms apod., pokud nemáte, jak přispět do diskuze, nepište nic, děkuji 🙂

@martina_cz super děkuji, tak by to snad mohlo být u mě nadějný 😁
Čárku u tebe vidím, držím palce ❤️😊
Hele ono na síle vůbec nesejde, já mela dalnici a nic, naposled slabší čárky a ok no
Negativně 😀 duch byl až 10DPO
@jjasmina jasný no hlavně musí sílit 😊
@betthany 😅😅😅ono je to u každého asi jinak
Bohužel ani na sílící test nespoléhejte, fakt to o ničem nevypovídá, těhotenský test je pouze info, že ste tehu, ale nic o prosperite. Držím palce
@jjasmina vím, ale je to takový první ukazatel toho, že se nejspíš dobře vyvíjí, pak už jen záleží jestli se to udrží nebo ne, tzn. jestli přijde ms.......ono celkově první 3 měsíce jsou prostě nejisté 🤷♀️
@jana_001 trochu stínek vidím, ale důležité je ne kolik dní je to od styku, ale spíš kdy byla ovulace 🤷♀️
netuším kdy byla ovulace, proto se odrážím od styku. Stín vidím i já avšak mate mě to, že živě jsem tam čárku ani moc nevidela
@jana_001 no ať už to je jakkoliv ono nám oboum stejně nezbývá než čekat jestli ms přijde nebo ne 😅 každopádně držím palce 🍀😊
já se nesnažím, užívám antikoncepci. Měla jsem menses jen byl jiný tak jsem otestovala. Tobě držím palce 🙂
Ahoj, myslíte že má cenu testovat tři dny před MS??
@sarinka0411 ano, já mela už pozit test třeba, ale pravidelnou ms
@jana_001 jo takhle 😅 tak v tom případě si myslím, že můžeš být v klidu 😊
@sarinka0411 za zkoušku nic nedáš 😉
Dělala jsem dva a na obou vidím tak slabý duchy že to ani vyfotit nejde. Spíš to tam jen vidět asi chci
@sarinka0411 tak dokud nepřijde ms, vždycky je naděje 🤷♀️ nezbývá než čekat...🍀
Ano přesně tak já vím tak uvidím co mě čeká jestli čárka nebo červená potvora 😁
@sarinka0411 jo to mi povídej, já jsem u sebe také zvědavá 🙈😅
@sarinka0411 vidím slabého ducha
@jana_001 ano to já taky.. ale spíš si nedělám naděje ať nejsem zklamaná potom 🤷🏻♀️... Přítel to teda vidí taky...
Četla jsem že tyhle testy v poslední době dělají falešné duchy 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@sarinka0411 natestovala jsem se x testy a mám pocit, že z každého druhu testu se najdou testy, které duchují. Držím palce aby duch sílil 🙂
@sarinka0411 já tedy vidím už krásného růžového ducha, takže já bych rozhodně neházela flintu do žita 😉 ba naopak 🍀🍀🍀👍
No uvidím za dva dny. Děkuji

Ahoj, já 9dpo netestovala. 10dpo jsem měla takhle, plastový je livsane