icon

Jaké ovulační testy zvolit?

ivuska1986
5. dub 2019

Ahojky holky, máte nějaké typy na kvalitní oči testy? Mě ty z Drmaxu ovulaci neukázaly. A fakt musím testovat víckrát denně? Díky za typy s zkušenosti

sudylichozrout
5. dub 2019

@ivuska1986 Nejlepší zkušenost mám s Wondfo Comfort 6+2. Mají hodně barviva a pokud je test pozitivní, ta testovací čárka vyloženě září do dálky.

kaja2016
5. dub 2019

@ivuska1986 Dr max je dobry. Zalezi jakou hladinu mas LH. Ja mam treba standardni a drmax a gsovultest jsou pro me idealni. Ten co ukazuje suchylichozrout me ukazuje ovulku nekdy dvakrát v mesici a je to blbost. Nekomu to ale ukaze dobre. Jsou nejak vic citlive ci co. Take je mozne, ze jsi mela anovulacni cyklus, kup priste stejny test a zkus znova. Ja testuju dvakrat kdyz se me ukaze i druha carka, ale je slabsi tzn.negativni vysledek. Pak me vyjde pozitivni test vetsinou ten den vecer ci nekdy druhy den. A kdyby ti ti porad neukazovalo i na jinych testech, tak sup na gyndu at ti overi, jestli ovulujes.

brookmichaela
5. dub 2019

Za me jedine clearblue digitalni ovulacni testy. Zadny papirkovy neni 100%.

sudylichozrout
5. dub 2019

@brookmichaela Otázka za zlatého bludišťáka: Co si myslíš, že je uvnitř toho digitálu...?

Ťik, ťak, ťik, ťak, ťik, ťak... T_d_dm_tm!

Papírek! 🙂

Pro ukázku těhotenský digitál od stejné firmy 🙂

sudylichozrout
6. dub 2019

@brookmichaela neber me prosim ve zlem 🙂

brookmichaela
6. dub 2019

@sudylichozrout vubec to neberu ve zlem 🙂 vim ze jsou tam papirky. Ja (a myslim si ze i spoustu uzivatelek tady) jsem z klasickych papirkovejch nepotnala ovu. Az z toho digi. A navodu bylo napsano ze se nema “rozdelavat” a koukat na papirovy vysledek. Nekdy po rozebrani bych rekla ze ovu bude a vysledek byl negativni. Kdyz mi vysel pozitivni nikdy carka ve vnitr nebyla silnejsi nez kontrolni 🤷🏼‍♀️ A pak si vyber 🙂 nam se druhe podarilo na potreti az kdyz jsem pouzivala digi testy.

mmajda
6. dub 2019

Za mě pepino (mají v DM).

ivuska1986
autor
6. dub 2019

@kaja2016 tak vzhledem k tomu, že už doma jednoho mrnouska máme a cyklus mám pravidelný, ovulace urco probíhá, jen ty testy na mě nějak nefungují 🤣 čekala jsem i na tehu test dlouho😇

ivuska1986
autor
6. dub 2019

Díky holky, zkusím je postupně 🤣

danca2719
7. dub 2019

Za mě jsou 100% Gs Ovultest. Nikdy jsem neměla problém a vždy mi ukázali, kdy mám ovulaci. Testovala jsem vždy dvakrát denně a to v 10h ráno a v 17h večer. 😊

kaja2016
8. dub 2019

@ivuska1986 Nechci ti brat vitr z plachet, ale mam take doma prcka, cyklus mam jak hodinky a druhe uz tri roky nikde, to neni zaruka, ze je vse OK. Ovulku mas potvrzenou opakovanym utz?

ivuska1986
autor
10. dub 2019

@kaja2016 ahojky, netvrdím, že je vše v pořádku. První mrnousek se nám povedl hned, na druhé si musíme hold počkat, no. Zatím to nehrotim, necítím se ani hormonálně v pohodě, kojit sem přestala před půl rokem a když si zmáčknu prso, tak mlíko ještě teče 😇 premestruacni syndrom mám též silný, myslím, že tělo spíš teď potřebuje čas se dát do kupky a nechce se mu zrovna tehotnet. Na gynde jsem byla na kontrole a vše bylo o.k. tak uvidíme. A co je u vás za trable, že se nedaří?

ivuska1986
autor
10. dub 2019

@danca2719 super, díky, zkusím všechny postupně

kaja2016
10. dub 2019

@ivuska1986 Jasny, chapu, ja te nechtela znervoznovat, proste jen ze je dobre nekdy uplne nespolehat, ze to pujde samo. Hele u nas kdo vi. Po dvou letech jsem si nechala udelat hormonalni profil a mam nizske amh tudiz mensi zasobu vajicek popr.mene kvalitnich nez je v mem veku bezne. Jinak se vse jevi normalni. Delam prvni posledni a jdu ted do car na kontrolu ( kde me tlaci do ivf kteremu ale stejne nedavaji moc sanci/prirozenemu poceti nedavaji zadnou sanci, ale dr je trosku labilni, tak ji moc neverim😀), tak se chci jeste optat na pruchodnost vajecniku ( oni to sami od sebe netestovali)a tim jsem asi vycerpala vsechny medicinske moznosti. Ja si nejak myslim, ze otehotnim prirozene, do ivf se me nechce ani trochu.-)

ivuska1986
autor
12. dub 2019

@kaja2016 držím moc palečky, ať se zadari. Já se obávám ještě možné celiakie, což působí při snažení o tehu též problém, no, uvidíme, jak vše u nás dopadne 👍 držím moc palečky, ať se brzy zadari