icon

Je alespoň maličká naděje?

nagojka
15. srp 2020

Ahojky...moc se omlouvam ze zase zakladam uplne zbytecnou diskuzi...Uz sem se na nazory ptala v par skupinkach ale vic hlav vic vi...Chtela bych se zeptat jestli ste nektera mela nidacni spineni nebo krvaceni dyl jak 10DPO.??ja sem ted 13DPO...Delku LF bohuzel nevim,ovulku mam potvrzenou dle teploty prvni mesic takze ani nevim jak a kdy byla.Ale cykly az do tohohle naprosto pravidelne 34 dni.Ted sem uz 40DC.coz je pro me masakr..Dneska sem zacala trosku vic spinit.Vzdy ale jen na toaletaku.Myslim si a i par lidi mi to potvrdilo,ze na nidaci 13DPO je uz pozde.Ale vite jak to je,nadeje umira posledni.Testik dneska rano negativni😞Takze pocitam ze se rozjizdi MS i kdyz vubec nechci aby to tak bylo a tak porad hledam naky duvody.Sem hloupa ja vim.Snazime se uz rok a po mimcu moc touzim.Kdyby to byl zacatek MS klesla by uz teplota na predovulacni?nebo klesa az v den kdy se MS poradne rozjede.?Dekuju za nazory a aspon za par slov utechy.😉Jste tu vsichni moc fajn.

jade85
15. srp 2020

Možné je úplně všechno, tělo není stroj, klidně se může vajíčko uhnizďovat později, nebo to třeba ani není později, k oplodnění mohlo dojít jindy (později) než si myslíš. Což by vysvětlovalo i negativní test. Takže naděje je vždycky. Nicméně stejně reálná je i varianta s rozjíždějící se ms. Po roce snažení by určitě stálo konzultovat s lékaři. Držím palce.

lachtanice86
15. srp 2020

Spis se rozjíždí ms, 13dpo na nidaci mi prijde opravdu pozdě

nagojka
autor
15. srp 2020

@jade85 s lekari uz konzultujeme dekuji...ja se priklanim urcite k rozjizdejici se MS,jen me trochu mate ze teplota neklesa...ale treba klesne zitra nebo az se MS rozjede...Dekuji za reakci...

majulkaa
15. srp 2020

@nagojka Ja mela spineni 3 dny pred ocekavanou MS. Bylo to taky jen slabe spineni na toaletnim papiru. Myslela jsem si, ze uz prichazi MS, spinila jsem takhle lehce jen 2 dny. Hodne mi pnula prsa uz od ovulace, ale neprikladala jsem tomu nejakou vahu, rikala jsem si, ze je to jen nejaky delsi PMS a cekala na MS. Uz 2 dny pred ocekavanou MS jsem jen tak zkusila test, protoze jsme si vecer chteli dat s manzelem sklenicku vinka, tak pro klid v dusi, ze si ji muzu dat....no a test byl jasne pozitivni. Takze myslim, ze i takhle pozdni spineni muze (i kdyz nemusi) znamenat i tehotenstvi. U mne to spinemi bylo mozna zpusobene hematomem, ktery jsem v zacatku tehotenstvi mela.