icon

Je čas ovulace podle vašich testovacích proužků?

13. lis 2023

Holky už? Spodní dva včera ráno a odpoledne. Nahoře dneska?

Je čas ovulace podle vašich testovacích proužků?
lencaa11
13. lis 2023

Řekla bych že ty dva dole jsou pozitivni a hlavně ovu se má dělat po 10h až ...cca

autor
13. lis 2023

@lencaa11 je to po 10ti hodinách

j.a.n.i
13. lis 2023

Me neprijde pozitivni ani jeden

autor
13. lis 2023

@j.a.n.i proč?

tehulenka
13. lis 2023

Za mě jsou rozhodně pozitivní,já silnější čárku nikdy neměla (s výjimkou těhotenství)

j.a.n.i
13. lis 2023

Protože aby byl pozitivní, tak má být testovací čárka minimálně stejná jako kontrolní a to mi tady nepřijde, ale může to zkreslovat fotka.

j.a.n.i
13. lis 2023

@tehulenka Tak to já taky ne, ale to , že má člověk dítě, neznamená, že musel mít taky pozitivní test, že.

autor
13. lis 2023

@j.a.n.i tak fotka opravdu zkresluje.

tehulenka
13. lis 2023

@j.a.n.i tak vzhledem k tomu že byl styk vždy jen 2x a to v den pozitivity a den po to tak asi bude 😉 kromě toho pak až do menses byly čárky sotva viditelné

j.a.n.i
13. lis 2023

@tehulenka Tak ovulace nastava cca 24-48 hodin po pozitivnin testu, takze rozhodně v den styku pozitivni byt nemusely.

tehulenka
13. lis 2023

@j.a.n.i ježíš to je zase slovíčkaření 😂 kde píšu že v den styku byl pozitivní ?Ale jinak ano,byl ,další den už byl test negativní což značí že ovulace už proběhla....styk jsem měla v den pozitivních testů ,2 dny po sobě ,ovu proběhla dle mě 27,28 ráno už byl negativní

autor
13. lis 2023

@tehulenka
@j.a.n.i
Tak u mě je to jasné. Třetí den polevuje slabá bolest a od rána slabé špinění a test výrazně slábne. Takže
@tehulenka měla pravdu 😉. Byly pozitivní a teď, dej se co má být 🤞

j.a.n.i
13. lis 2023

@tehulenka Ale to, že proběhla ovulace neznamená, že byl ovulační test pozitivní...

tehulenka
13. lis 2023

@j.a.n.i moc dobře nechápu o co vám vlastně jde ......u mě ovulace proběhla a ovulační testy byly pozitivní a pokud testujete vícekrát denně,nelze ji nezaznamenat,aspoň u mě ne 😉

tehulenka
13. lis 2023

My jsme se snažili jen ty dva dny co byl pozitivní protože to prostě špatně vyšlo,moc práce a hlavně 3 prcci doma s kterýma to prostě nejde 😂 a povedlo se 😊 držím palce ať vám to vyjde 🍀

autor
13. lis 2023

@tehulenka děkuji, taky moc nechápu o co jde?