icon

Je duch na testu 12 dní po Ovitrelle stále zbytkem injekce?

26. čer 2022

Dobrý den,je to 12 ty den od pichnuti Ovitrelle a na testu(pepino)mi prijde,ze je ducha,ale je asi mozne,ze je to stale zbytek injekce?

Je duch na testu 12 dní po Ovitrelle stále zbytkem injekce?
autor
•
26. čer 2022

????

europa00
•
26. čer 2022

Ahoj ano ještě to byt muže někomu se drží i 14 dni… ale většina ho má pryč už 10 den zkus test zitra když bude silnější je to už z těhotenství když slabší tak ovitrelle

nina004
•
26. čer 2022

Tieto testy zvyknú teraz ukazovať duchov. Ovitrelle sa môže držať v tele aj 14 dní,ale väčšinou je preč skôr. Skús zajtra zas ,ale za mňa teda iný test

tasimia
•
26. čer 2022

Vypadá to ještě na Ovitrelle. Mě říkala dr, že se nemám testovat 14 dní.
Že se drží.

maxulekapcule
•
26. čer 2022

Mě se zrovna těch 14 dni držel pokaždé

autor
•
26. čer 2022

Dekuji,zitra zkusim znovu

autor
•
27. čer 2022

Tak to asi byl vazne zbytek ovitrelle,dneska jsem zkousela plastovy od mamatest a tam bilo,takze ani injekce nepomohla,asi uz neni moznost,ze by se 2 carky obevily,ze?

autor
•
27. čer 2022
maxulekapcule
•
27. čer 2022

Určitě je 🙂 mě se objevily až další měsíc bez stimulace

tasimia
•
27. čer 2022

Možnost tam je vždy, zkus za dva, tři dny.

autor
•
27. čer 2022

@maxulekapcule
@tasimia No uvidime,prestavam to resit,dneska jdu na gyndu a uvidime co a jak,ale prsa me boli nezvykle silene moc,ale to prisuzuji k Ovitrelle

tasimia
•
27. čer 2022

Taky mě z něj bolely, druhý den po píchnutí to byl mazec.

nina004
•
27. čer 2022

Držím ti prsty. Možno sa čiarka ešte objaví. Keď nie teraz ,tak iný mesiac. ☘️✊ Určite to nevzdávaj. My sme sa štyri roky snažili , po rôznych vyšetreniach sme chodili, x liekov som brala a injekcie píchala. Až sme sa na to vybodli a o dva mesiace ,na teste boli //, teraz má syn skoro 14 mesiacov a čakáme druhé ,ku ktorému ani nevieme ako sme prišli.

autor
•
27. čer 2022

@maxulekapcule
@tasimia
@nina004 Tak doktor potvrdil ovulaci,ze probehla a nevim jak se to presne rika nebo jak to rekl,ale videl vajick ose zlutym teliskem tak ted bud a nebo,ze de uvidi

tasimia
•
27. čer 2022

Tak žluté tělísko bývá při ovulaci běžné. Držím palce!

kloshet
•
30. zář 2022

Ahoj, obnovuji konverzaci, jak jsi dopadla ? Ja mam dnes 9 den po ovitrelle a na testu porad duch. Mam zaludek na vode, ale uz ani nevim jestli si to nevsugerovavam 🙉 rada bych se docetla, ze to po ovitrelle nekomu vyslo 🙂 davam do toho nadeji. Je to nase prvni injekce a snazeni zatim doma.