icon

Je hodnota HCG ovlivněna Clostilbegytem?

carolineg1
13. říj 2020

První mi bylo řečeno že je folikul malý že se vstřebá že to nedopadne, zobala jsem clostyl a prý nezabral a prý bude anovulacni cyklus ale cca 3.10 jsem měla růžový výtok a dnes TT přísahala bych duch....

leniczka23
13. říj 2020

@carolineg1 ne clostyl by neměl dělat falešné duchy..držím palce

carolineg1
autor
13. říj 2020

@leniczka23 tak udělám další 15.

agneska7
13. říj 2020

A už jsi zjistila co ti to pichli za injekci ? Clotilbegyt HCG neovlivňuje , ale ta injekce mohla záleží co to bylo za injekci

carolineg1
autor
13. říj 2020

@agneska7 nějaký eigenon nevím přesně

sabcav
13. říj 2020

@carolineg1 agolutin ?

agneska7
13. říj 2020

@carolineg1 to vůbec neznám , no uvidíš držím palce ať test sílí 🍀

carolineg1
autor
15. říj 2020

@agneska7 taky sem já to cumnela nevím jestli je to v ČR vůbec legální někde je to na webu v angličtině

agneska7
15. říj 2020

@carolineg1 a zkoušela jsi další test ? .... Taky jsem se dívala a nic to nenašlo

carolineg1
autor
16. říj 2020

@agneska7 teď mi došla ms a na 5 DC mám nějaký tamoxifen pro změnu....to víš co je?

agneska7
16. říj 2020

@carolineg1 tak to teda neznám, ale zní to docela strašidelně 😱 řekl ti proč ti to dál ? Já brala jen ten clotilbegyt , utrogestan a norethisteron ( ne naráz) zkousel to postupem času , ale nezabíralo teda nic ,

carolineg1
autor
16. říj 2020

@agneska7 dočetla jsem se že se používá při prevenci nebo při rakovině prsu,ale jedním z vedlejších účinků je dozrávání více vajíček.. nevypadá to složení tak agresivně jak clostilbegyt který je určený primárně k dozrávání folikulu

agneska7
16. říj 2020

@carolineg1 tak to držím palečky aby to vyšlo .... Asi nějaká novinka za celých 8 let tady na mk jsem o tom nic neslyšela 😆 asi se mám ještě co učit 😁 snad to vyjde 👍