icon

Je možné být těhotná, když digitální test je negativní?

kopretinka367
27. kvě 2024

Ahoj holky, už 6 dní mám po termínu MS a zatím se nedostavila. Normálně mám cyklus 29 dní na den přesně a dnes jsem již 35DC. V průběhu týdne jsem zkoušela několik testů a na všech jsem měla alespoň náznak ducha. Cely týden me trápí bolest v podbřišku jako při MS ale zatím jsem to nedostala. V průběhu týdne se mi objevilo hnědé a narůžovělé špinění a přítel si mysli, že mám o trochu větší prsa. Jiné příznaky jsem na sobě nevypozorovala, ale už jsem z toho jelen. Dnes ráno jsem měla na testu už celkem pěknou čárku namísto ducha, ale odpoledne jsem dělala digitální a ten je negativní. Je možné, že jsem i tak těhotná?

Je možné být těhotná, když digitální test je negativní?Je možné být těhotná, když digitální test je negativní?Je možné být těhotná, když digitální test je negativní?
lencaa11
27. kvě 2024

@kopretinka367 6 dní po termínu a kdyby vaše příznaky měli spojeni z těhotenstvím tak máte veškeré testy pozitivni HCG děla právě priznaky veškeré testy jsou negativní ...může to bejt cysta klidně a zašla bych na krev a budete mít 100% jistotu ...

baru7889
28. kvě 2024

Podle mě by to hlavně chtělo klasickej papírkovej test, tohle je za mě totiž ten njejhorsi vyber. Pak bude podle mě jasno, držím palce 🤞