Je možné mít silnou čárku po Ovitrelle?
Dobrý den nevím zda ještě tohle Funguje,ale potřebovala bych poradit 🙂 4.4.2024. jsem si doma Pichla Injekci Ovitrelle 5.4.Jsem se měli snažit, ovulace podle Dr.Probehla 5.4. zkusila jsem si test ale Zajímalo by mě Jeslí je možné mít Silnou čárku Na testu ?Jednou jsem už inekci měla a po 6 dnech slabý duch, A dneska Odpoledne Tohle děkuji za každou Zprávu ❤️

Modry je 12. a fialovy 14.dni po ovitrelle. Carka je podle me dnes viditelne silnejsi. Rekla bych, ze by po ovitrelle naopak slabla, ne? Ale tezko rict. Prave proto by to mel clovek vydrzet az do odberu krve. Ale ja bohuzel takovou vuli nemam 😂🙈
Holky, oběma vám test zeslabnul, takže ovitrille v sobě mate obe dlouho, mne třeba nikdy pozitivni test nedelal..třeba se druhá carka oběma a nebo další mesic 🙂
@nella2000 a ms máš silnú alebo slabu? Lebo ak slabu, tak to ešte nemusí nič znamenať. Ja som tiež ráno bola na tej krvi, výsledky mi budu volať poobede a aj sono mi urobili. Dr. sa ma pýtal, že aké mám z toho pocity, tak som mu povedala, že žiadne. Že nevidím to vôbec pozitívne. A po sone mi povedal, že ešte tam zatiaľ nie je nič vidno, ale že ešte nie je nič stratené… tak som veľmi zvedavá, čo mi povedia poobede. Ale aj tak tomu nedávam moc šancu.
Ty budeš mat kedy výsledky?

@nella2000 ahoj, stále slabá čiarka 🙄 dnes takto… a ty ako?