icon

Je možné otěhotnět hned po potratu?

viky000
2. črc 2024

Ahoj chtěla bych váš názor. Poslední ms jsem měla 10.6 a ovulaci 24.
Jde o to, že jsem před dvema měsíci musela na přerušení těhotenství. Dnes od rána je mi na zvracení , cítím se tak nějak divne...myslíte že by tam mohlo něco být? Je to asi ještě brzy testovat že? A mohla bych otěhotnět hned takhle po potratu?
Jde to špatně vidět na fotce,ale opravdu tam slabounka čárka je. Do dalších měsíčku mám ještě 8 dní...

Je možné otěhotnět hned po potratu?
martulka88
2. črc 2024

@viky000 Stín tam je, ale jestli je to čárka nebo ryska, to nikdo neví. Počkala bych alespoň 2 dny a znovu otestovala. Já měla ducha 5dnů před MS a vždy jen, když jsem byla těhotná. Vím, jak tu velmi častou píší, že mamatesty dělají falešné duchy, ale já kdykoliv nebyla těhotná, vždy sněhobílo.

viky000
autor
2. črc 2024

@martulka88 no právě taky nevím... Lezlo mi to dost pomalu nahoru, některé testy lezou rychle. Nejdřív se ukázala silná a postupně zeslabovala, ale malinká čárka tam zůstala. Myslim, že je stejně ještě dost brzy. Počkám ještě pár dní a zkusim znovu, jestli tam něco je, tak už by to mělo být vidět líp...

lencaa11
2. črc 2024

@viky000 kdyby příznaky které máte byli od těhotenství tak už by test ukázal tohle je negativní test 8 dní do Ms je brzo počkala bych do datumu Ms ...

barulina
2. črc 2024

@viky000 vidím ducha. A po revizi já otěhotněla hned další měsíc a už mám z toho 4leteho satanka

viky000
autor
2. črc 2024

@barulina to jsem právě taky slyšela, že po revizi se může otěhotnět hned...tak to moc gratuluji 🙂

viky000
autor
2. črc 2024

@lencaa11 Ano, to jsem si taky myslela, že by test musel být už silnější. Ale opravdu je ještě asi fakt brzy... Počkám ještě pár dní.

viky000
autor
2. črc 2024

@barulina udělala jsem si ráno oba dva a teď jsem se na to podívala ještě pořádně a druhá carecka vylezla i na tom druhým. Sice je to hodně slabé, ale čárku tam vidím.

jaja01k
2. črc 2024

@viky000 Negativní. Ale je to ještě opravdu brzo na testování, zkus za pár dní. Držím palce, ať se čárka objeví 🙂

barulina
2. črc 2024

@viky000 jo, já vyčkala na 1.ms, to je dle mého dr znamka toho, že tělo je ok. Měla jsem štěstí, že jsem stesti, že jsem se srovnala hned. A druhá už nepřišla.

tereza0111
2. črc 2024

2 mesice od preruseni tam muze byt pocinajici nove tehotenstvi, ale klidne take jeste zbytecek hormonu z predchoziho. Poznas to za par dnu, jestli carka bude stejna nebo bude silnejsi. To cekani je des, ale jina cesta neni 🙂

viky000
autor
2. črc 2024

@barulina taky jsem počkala na první ms, která přišla po 14ti dnech, takže jsem byla ráda 🙂 Možná se zadaří...