icon

Je možné otěhotnět po dvou letech snažení?

neznamaa
12. čer 2025

Dobrý den, po dlouhodobých komplikacích se s manželem snažíme o dítě, cca 2 roky. Tento měsíc jsme se mohli nejspíš trefit do ovulace, dokonce jsem měla takový táhlý hlen s příměsí- opravdu jen malinko krve, spíš to bylo zašpinění.
Den před tím a po tomto hlenu (10 a 12 den cyklu) byl sex.
Asi 7 dní po ovulaci jsem měla bílý krémovitý hlen, který moc nemývám, spíš vůbec.
Navíc jsem začala pociťovat svědění, ale pouze z venku. Objednala jsem se tedy k lékaři a on mi dal mast a léky, léky jsem zatím nevzala, jelikož jsem se bála, abych třeba něco neuspěchala. Zkrz nižší sliznici mi také dal 1-0-1 estrofem a 1-0-1 gynprodyl, ať trochu rozhýbeme vaječníky před ms, aby ms byla silnější, mívám ji asi 2 dny, jeden den normální a druhý den špinění.
No a já to nevydržela a dneska mám 6 dní do plánované ms a cítím se prostě jinak, tak jsem se i kvůli lékům, které by se rozhodně neměli brát v těhu otestovala.
Vyšlo toto, myslíte, že je ti ryska nebo duch, na fotce je opravdu špatně vidět a furt si říkám, že skoro týden do ms je hodně. Manzel mi tvrdí, že něco vidí. V nádobce jsem test neměla dlouho, takže by neměl být znehodnocený. Testy jsou dva, ne jeden, použila jsem oba dva v krabičce. Nevím zda počkat a testnout znovu a nebo jestli to nic není a brát léky. Kdybych byla těhotná, nevadí ten estrofem z kraje těhotenství? Po dvou letech a tolika ZP si nedělám naděje.
Děkuji za odpovědi.

Je možné otěhotnět po dvou letech snažení?Je možné otěhotnět po dvou letech snažení?
Strana
z2
dominika963852
12. čer 2025

@neznamaa 👻 je tam . Uvidíš,jak se to bude vyvíjet dál. 🍀

neznamaa
autor
12. čer 2025
@dominika963852

@neznamaa 👻 je tam . Uvidíš,jak se to bude vyvíjet dál. 🍀

@dominika963852 jako strašně bych si to přála, ale nemůže to být ryska? Já se zatím ani neraduju, jelikož už jsem o to přišla tolikrát...spíš se bojím, co ten estrofem, on je na zvýšení sliznice, ale nevím, zda nevadí, kdybych náhodou těhotná opravdu byla.

dominika963852
12. čer 2025
@neznamaa

@dominika963852 jako strašně bych si to přála, ale nemůže to být ryska? Já se zatím ani neraduju, jelikož už jsem o to přišla tolikrát...spíš se bojím, co ten estrofem, on je na zvýšení sliznice, ale nevím, zda nevadí, kdybych náhodou těhotná opravdu byla.

@neznamaa ryska určitě ne 😉 . To ostatní bohužel neporadím. Chápu obavy. Zkus teď třeba dva dny počkat a udělat nový . Vždy je to buď a nebo...tohle nikdo nijak neovlivní...bohužel.
Přeju ti to . 😉

xxx1991
12. čer 2025
@neznamaa

@neznamaa estrofem se bere po umelem oplodnení až do 12tt…pomáha udrzovat sliznici takze vubec neboj
Brala jsem ho take až do 12tt
Držím palce

lencaa11
12. čer 2025

@neznamaa 6 dní před Ms bych tohle nebrala jako pozitivní test ani znak čárky spíš ryska zda chcete mít jistotu i skrze léky šla bych zítra jako samoplatce na HCG a máte na 100% jasno

neznamaa
autor
12. čer 2025
@lencaa11

@neznamaa 6 dní před Ms bych tohle nebrala jako pozitivní test ani znak čárky spíš ryska zda chcete mít jistotu i skrze léky šla bych zítra jako samoplatce na HCG a máte na 100% jasno

@lencaa11 to ano, to by byla jistota, ale nechci jít jako nějaká hysterka před ms na krev na hcg, pak zjistila, že je to ryska 😅 já jsem v klidu i kdyby to nebylo těhotenství, už jsme za ty roky zvyklá. Zkusím asi počkat s léky, 3 dny se to už nezblázní.🙂 ale děkuji za reakci a upřímnost 🙂

misha31
14. čer 2025

Zkousela jsi dalsi test? Me se uplne nezda jako ryska

hanka_12345
14. čer 2025

Taky si myslim ze to neni ryska 🙂

ceramidy
14. čer 2025

@neznamaa Tohle nemuzete brat jako pozitovni test, a hlavne 6 dni pred menstruaci delat test je nesmysl.I kdyby to vyslo nikdy nevite co se v den MS stane.Chapu,ze chcete miminko,ale toto neni urcite pozitivni.

neznamaa
autor
14. čer 2025
@misha31

Zkousela jsi dalsi test? Me se uplne nezda jako ryska

@misha31 Ahoj, ano zkoušela dneska ráno, test sílý, asi to nebude riska, dokonce mě už druhý den brní bradavky, mám jakoby trochu zvrdlá prsa. Foto z dneška (ve skutečnosti je vidět trochu lépe, toto je už asi 1h po testování, už zaschlý)

misha31
14. čer 2025
@neznamaa

@misha31 Ahoj, ano zkoušela dneska ráno, test sílý, asi to nebude riska, dokonce mě už druhý den brní bradavky, mám jakoby trochu zvrdlá prsa. Foto z dneška (ve skutečnosti je vidět trochu lépe, toto je už asi 1h po testování, už zaschlý)

@neznamaa tak gratuluji, to uz je jasne. Drzim pesti, at je vse ok a mimisek se drzi 🍀

neznamaa
autor
14. čer 2025
@ceramidy

@neznamaa Tohle nemuzete brat jako pozitovni test, a hlavne 6 dni pred menstruaci delat test je nesmysl.I kdyby to vyslo nikdy nevite co se v den MS stane.Chapu,ze chcete miminko,ale toto neni urcite pozitivni.

@ceramidy nejde o miminko momentálně, ano snažíme se, ale není to prioritní, ptala jsem se tu, hlavně abych mohla brát léky, lékař mi řekl, že na ně nesmím být těhotná, pokud se snažíme, tak ať se otestuji. Zatím jsem léky nevzala a čárka sílý, nicméně je ještě brzy a neraduji se předčasně, už jsem o to přišla i na konci 3 měsíce, to bylo naposled, takže vím, že ještě není vyhráno. 🙂👍

neznamaa
autor
14. čer 2025
@misha31

@neznamaa tak gratuluji, to uz je jasne. Drzim pesti, at je vse ok a mimisek se drzi 🍀

@misha31 moc děkuji, snad už jsme si tu smůlu vybrali a teď bude zase lépe a i miminko se udrží🙂

angulina22
14. čer 2025

Moc držím palce, také jsme si prošli dvouletou cestou. Ať je vše v pořádku ❤️

felis
14. čer 2025

Držím palce... my čekali skoro tři roky a řekli mi, ze jsem ve podstatě neplodna. Přesto jsem otěhotněla přirozeně a do mesice bude E. ♀️ s námi.

neznamaa
autor
14. čer 2025
@felis

Držím palce... my čekali skoro tři roky a řekli mi, ze jsem ve podstatě neplodna. Přesto jsem otěhotněla přirozeně a do mesice bude E. ♀️ s námi.

@felis ano, já na to pořád koukám jak blázen, jasně, ještě se může cokoliv stát, ale nemůžu uvěřit, že jsem vlastně vůbec otěhotněla, jelikož mi lékaři říkali, že to nepůjde ani přes IVF, že mám tak nízkou, skoro žádnou sliznici a na některých místech prý zcela chybí. Po všech těch revizích po potratech, jsem opravdu nedoufala. 🙂

neznamaa
autor
16. čer 2025

Holky, tak dneska mám 2 dny do plánované ms, budu se modlit, aby už nedošla 🙂

merope
16. čer 2025

Jo, čárka sílí - a čistě pragmaticky - objednej se na krev, protože pokud se snažíš 2 roky a už 1x jsi potratila, tak kdyby to náhodou nedopadlo, tak druhý potrat sice nikdo ještě neřeší, ale když ho budeš mít "v papírech" už by mohli začít řešit, co se děje a proč aspoň mírně. A vím, že třetí už řeší opravdu důkladně. A pokud už to dopadne - tak budeš mít těhotenství potvrzené i z krve a zase to pak doktoři řeší jinak. Držím palce.

dominika963852
16. čer 2025
@neznamaa

Holky, tak dneska mám 2 dny do plánované ms, budu se modlit, aby už nedošla 🙂

@neznamaa super. 🍀

neznamaa
autor
16. čer 2025
@merope

Jo, čárka sílí - a čistě pragmaticky - objednej se na krev, protože pokud se snažíš 2 roky a už 1x jsi potratila, tak kdyby to náhodou nedopadlo, tak druhý potrat sice nikdo ještě neřeší, ale když ho budeš mít "v papírech" už by mohli začít řešit, co se děje a proč aspoň mírně. A vím, že třetí už řeší opravdu důkladně. A pokud už to dopadne - tak budeš mít těhotenství potvrzené i z krve a zase to pak doktoři řeší jinak. Držím palce.

@merope ano ve středu mám termín, tak půjdu, ať nejdu jako nějaká hysterka před ms. Už mám za sebou 4x potrat, teď naposled před půl rokem to bylo ve 3měsíci...tak se bojím, ale hned jdu. Zatím mám stejně od lékaře předepsaný estrofem a gynprodyl, který zatím beru, takže by to snad mělo být v pořádku 🙂

neznamaa
autor
16. čer 2025
@merope

@merope píšu, že se snažíme 2 roky, jelikož to pokaždé nevyšlo. Jinak jsem otěhotněla za tu dobu 4x, ale bohužel to skončilo dřív než něco začalo a to poslední bylo špatné i pro můj zdravotní stav - dost nešetrná revize. Teď mi lékaři dávali nulové šance, sama jsem z toho pořád v šoku.

felis
16. čer 2025
@neznamaa

@merope píšu, že se snažíme 2 roky, jelikož to pokaždé nevyšlo. Jinak jsem otěhotněla za tu dobu 4x, ale bohužel to skončilo dřív než něco začalo a to poslední bylo špatné i pro můj zdravotní stav - dost nešetrná revize. Teď mi lékaři dávali nulové šance, sama jsem z toho pořád v šoku.

@neznamaa příroda je někdy mocnější než medicína 😉 držím palce, ať se těhu zdárně vyvíjí 🍀

merope
17. čer 2025
@neznamaa

@neznamaa Po takovém počtu potratů by tě měli pořádně vyšetřit. Pokud to gynekolog neřeší, doporučuji nějaké IVF centrum, kde tě pošlou na potřebná vyšetření, kde zjistí, jaké mohou být problémy. Čtyři potraty jsou statisticky už opravdu moc. Držím palce.

bigmak
17. čer 2025

Také bych šla na kliniku. Existuje metoda PGT (pokud si to dobře pamatuju), která je určena přesně pro ty páry, které si prošly opakovaným potratem. Na IVF Zlín takhle pomohli kámošce k otěhotnění a konečně donosila

neznamaa
autor
18. čer 2025

Tak holky, dneska den ms, tak mi drže palce, dneska jdu na krev a k lékaři, jsme objednaná, tak se uvidí, jestli to bude vše ok, hlavně za 3 týdny...

neznamaa
autor
18. čer 2025

Tento test jsem dělala poprvé, nevěděla jsem, že musím ještě počkat, teď vypadá tedy tmavší🙂

dominika963852
18. čer 2025
@neznamaa

Tento test jsem dělala poprvé, nevěděla jsem, že musím ještě počkat, teď vypadá tedy tmavší🙂

@neznamaa parádní 💪🏻🍀

neznamaa
autor
18. čer 2025
@dominika963852

@neznamaa parádní 💪🏻🍀

@dominika963852 no tak mi lékař řekl, že si není jistý těhotenstvím, že jsem měla velmi nízkou sliznici a že to není prakticky možné. Zatim samozřejmě není nic vidět, zítra budou výsledky z krve, tak mam trochu strach...ale snad by takto silný test nebyl jen z hormonů. Za týden další kontrola, tak se uvidí. Trochu se bojím, že to nějakým způsobem nedopadne.

dominika963852
18. čer 2025
@neznamaa

@dominika963852 no tak mi lékař řekl, že si není jistý těhotenstvím, že jsem měla velmi nízkou sliznici a že to není prakticky možné. Zatim samozřejmě není nic vidět, zítra budou výsledky z krve, tak mam trochu strach...ale snad by takto silný test nebyl jen z hormonů. Za týden další kontrola, tak se uvidí. Trochu se bojím, že to nějakým způsobem nedopadne.

@neznamaa teda tak to koukám 🤔 . Krásně sílící testy,tak to je zvláštní. Tak uvidíš z krve no .
Tedy doufám,že to bude v pohodě ✊🏻

neznamaa
autor
18. čer 2025
@dominika963852

@neznamaa teda tak to koukám 🤔 . Krásně sílící testy,tak to je zvláštní. Tak uvidíš z krve no .
Tedy doufám,že to bude v pohodě ✊🏻

@dominika963852 moc děkuji, taky se budu modlit, aby to dopadlo, mám doma už 4 letého špunta a moc šancí mi lékaři nedávali, tak snad se na mě aspoň usměje štěstí. Teď mají zas všichni kolem mě miminka, tak by mě to asi trochu mrzelo, ale takto silný test jsem neměla ani u prvního syna.

Strana
z2