Je možné otěhotnět po užívání hormonů?
Holky ahoj prosím je možné, že se zadařilo? Snažíme se už 1,5roku. Partner má méně spermii a je starší.
Měla jsem hormony 2x clostik. Ale nepovedlo se. Tak jsem se na to vyprdla a ted objevim tohle. Je to možné? Nebo to nic zatim neznamená? Dostat bych to měla tento týden, ale skrz ty hormony co jsem měla nevim přesně. Děkuji

@katezina11 děkuji. Budu doufat. 🙂
Vypadá to že to vyšlo teď aby test sílil ☘️☘️
Hezký,je to vidět 🙂 Za 2 dny by to mohlo být skoro jasné😉
Je tam 😊🍀🍀
Děkuji holky🍀🫶
Ano 🥰
clearblue ti pri takejto čiarke určite ukáže už aj teraz minimálne 1-2 🙂 držím palce!
Ahoj, nám se to podařilo po 3,5 letech, jen jsem to řekla gynekologovi a on, at normalne zkoušíme dal.... nikdo me do niceho nenutil, je to jen business. jsem tehotná, bez problémů🙂
Má byt viditeľne vidieť že silnie každé 2 dni - čiže keď porovnas 9 a 11dpo je to podľa mna krásne vidieť 🙂 daj potom vedieť ako dopadlo hcg.
Je tmavší ☘️☘️
@katezina11 tak mam 11dpo hcg 52,8. Neni to malo :( ?
Vôbec to nie je malo 🙂 krásna hodnota
Já měla až 18 dpo 600 takže..krásný
@katezina11 tak jsem udelala dnes 12dpo a prijde mi silnejsi. Ma smysl zajit zitra znova na hcg? Nebo spis az v pondeli?
Klidně bych zašla na krev až v pondělí aspoň bude vidět hezky posun a test je pěkný ☘️☘️
@lencaa11 hrozný to čekání. Nasadila jsem raději progesteron. Tak snad to bude vporadku.
Hcg by sa malo sledovať každé 2 dni, každé 2 dni by sa malo zdvojnásobovať.
Krásný . Ano klidně jdi ať vidíš posun
@katezina11 takze bych mela zitra? Kdyz jsem byla ve stredu?
Áno ja by som išla zajtra 🙂 toez som takto bola na hcg ako samoplatca, bola som po 2 dňoch
@katezina11 holky myslite, ze je to vporadku? Ve stredu hcg 52,8 a dnes v patek 123,4.
jasné 🙂 veď krásne sa zdvojnásobilo.
Hodnota je super! HCG by se mělo obden zhruba zdvojnásobit, což odpovídá!😊
Pěkná hodnota 👏☘️☘️
Tak super ...jen tak dál 😉✨
@lencaa11 holky je to vubec mozne?
Streda 52,8 hcg
Patek 123,4 hcg
A dnes pondeli 370,2 hcg.
Ze takovy skok behem vikendu
Mne se to zda v pořádku

Určite je to možné 🙂 odleduj si či testy pekne tmavnú 🙂 Držím palce a potichučky gratulujem!