icon

Je možné, že jsem těhotná i přes slabou čárku?

11. říj 2021

Holky,

radeji anonymne, neb dotaz nejspis debilni.
Ovulaci potvrzenou lekarem jsem mela minuly vikend, v pa v noci a v nedeli v noci nechraneny styk.

Dnes odpo z koncentrovane moci (cca 5h od posledniho moceni) jsem si delala fesitkovy mamatest. Hned v testovaci casti vybehla slaba carka, ktera vsak po uschnuti zmizela. Viditelny naruzovely duch to neni, ale je tam takova velmi bleda/biloseda velmi tezko viditelna carka.

Zitra jdu na krev a zkusim si nechat nabrat i HcG. Mel ale nekdo s timto zkusenost a pozdeji se ukazalo, ze jde o tehotenstvi?

Proc se ptam. Udelal se mi zanet na kloubu na ruce, boli to jako prase, doktorka naridila ledovat a odbery, ale bohuzel zafny lek, at uz antitevmatikum ci brufen vzit neymim, dokud se nepotvrdi ci nevyvrati tehotenstvi a ja uz tou rukou bolesti nehnu.

izzylka
11. říj 2021

Klidně si nějaký lék vem 🤷🏻‍♀️ je hrozně brzo a i kdyby si těhu byla, tak to "něco" v tobě s tebou není ještě ani propojeno ☺

nikjean
12. říj 2021

Pokud šlo o bílo/šedou čárku, tak to bude spíš ryska než duch. Mě teda přijde i dost brzo na jakékoliv testování. A jak už psala @izzylka i kdyby si těhotná byla, v pohodě si prášek na bolest dát můžeš, protože k plodu se žádné látky z prášku nedostanou. Vem si kolik žen, než zjistí, že vůbec čekají dítě, pije alkohol, kouří atd. Není třeba se stresovat.