Je možné získat neschopenku při snažení o dítě?
Ahoj, je možné získat PN už při snažení o dítě?po několika neúspěšných pokusich, zamlkych těhotenstvích. Legálně, nebo je potřeba hrát to třeba na záda? Už přestávám být psychicky v pohodě, po každém neúspěchu jsem šla hned do práce. Teď jsem si řekla, že bych před dalším pokusem byla ráda doma, v klidu. Nejsem žádné nemakacenko, ale mám psychicky i fyzicky náročnou práci, škodlivé prostředí. Tak bych to jednou chtěla zkusit tímto způsobem. Byt v klidu a čistá už nějakou dobu před.
V tom případě bych změnila práci....pokud dlouhodobě pracuješ v tomto prostředí, možná to vše má vliv na přirozené početí, to te treba nenapadlo, začít tím, jak dlouhodobě žiješ? Vždyť i tohle na vliv. Určitě bych si hledala pohodovější zaměstnání. I za cenu nižšího příjmu.
Neschopenka na psychiku se vystavuje běžně 🙏 Může ji předepsat i praktik
@polakovakl to vážne? Podľa mňa skôr doporučia zmenu práce
@polakovakl Pravda, u nás ve městě je k takové neschopence potřeba i lachtaní nemoc. Pan doktor neposílá k psychologovi nebo psychiatrovi a píše to rovnou všem kdo mají zájem....to ale nevyřeší problém zakladatelky.
Můžu se jen 0ro upřesnění zeptat,jde o pokus při ivf nebo domácím snažení? Mě PN nabízeli při ivf stimulaci a pak hned v den transferu..

@mona91 Tak to měla asi sestra spíš smůlu na lékaře ☹