icon

Je možnost zpožděné menstruace signálem těhotenství?

hajglish
21. únor 2022

Zdravïm děvčata,jen si chci ulevit nebi spiš vypsat.Ms ted mam nějak nepravifelnou,ale vždy ti distanu v rozmezí od 28-35DC.Ovulaci si nehlídám. A dneska je 35DC a ms nikde od soboty mě začali bolet prsa,dnes vic a podbřišek mě bolí od včera až mi na levé straně i tlačilo a píchalo,ale ns stale nikde Dneska rano jsem tedy zkusila test,ale ten byl stehobilej.Jinak už 2 roky se snažíme a stále nic.Tak nevím co to zase je.Je možnost,že by to ještě vyšlo? Děkuji

hajglish
autor
•
21. únor 2022

Jinak dodávám,že prsa mě vždy bolela cca 10dni před ms.A teď mě bolí 3ti den

l01991
•
21. únor 2022

Test jsi zkoušela?A vždy je naděje,dokud ti test-dr nepotvrdi těhotenstvi nebo nepřijde ms...

hajglish
autor
•
21. únor 2022

@l01991 zkousela dnes rano a bylo negativni a ms stale nikde i kdyz uz me 2 dny boli podbrisek jak kdybych to mela dostat a prsa me zacinaji bolet vic avic na krajich,ale to jsem vzdy mela cca 9 dni pred ocekavanou ms tak me zacali bolet prsa,ale ted me zacali bolet ted pred 3mi dny,cyklus mivam jak kdy,ale nejdele 35DC a to se stalo jednou jedinkrat jinak mivam 29-31DC

l01991
•
21. únor 2022

@hajglish 35dc to znamena cca tyden zpožděni?Kdyžtak mě oprav,to už bys test mit + měla,zajdi si raději k dr.Ať potvrdi-vylouči těhotenstvi a nebo ti da vyvolavačku,a hlavně tě pořadně vyšetři.

hajglish
autor
•
21. únor 2022

@l01991 no mam nepravidelnou ms,vubec po ockovani na covid,posledni 4 mesice mam jeden mesic 29-31 Dc a dalsi mesic to je 34-35DC takze tezko rict,ale ted me napadlo i zda to nezpusobil covid,ktery jsem nedavno mela.No uvidime

l01991
•
21. únor 2022

@hajglish uvidiš no... tak či tak držim palce

hajglish
autor
•
21. únor 2022

@l01991 Dekuji,jen me to uz stve.

l01991
•
21. únor 2022

@hajglish jo a kdyby to nevyšlo tak doporučuji sledovani ov (i přes nepravidelnou ms) a osobně ti doporučim femibion

hajglish
autor
•
21. únor 2022

@l01991 Ja jsem ji tak moc hlidala,tolik vitaminu vyzkousela,ze jsem se nakonec na vse vykaslala,nasla novou praci,ale bohuzel i tak se nedari,ale nechci byt uz tak upnuta na to jak jsem byla.Preci jen sesnazime 2,5 roku po tom kdy jsem mela zt

bambulilka
•
21. únor 2022

@hajglish trošku si mi připomněla mě samotnou. Pokaždé spousta příznaků a test bílý. Což vždycky znamenalo jediné...po 2 letech skoro bez příznaků a test pozitivní. Přeju štěstí 🍀

hajglish
autor
•
21. únor 2022

@bambulilka Dekuji moc,uvidime co z toho bude,ted me silene pichalo na prave stranr,tak cekam kdy prijde ms a je mozne,ze se mi ms zdrzela kvuli covidu nevim,hruza tohle

verunqka
•
23. únor 2022

@hajglish zajděte si s mužem k lékaři pokud se snazite uz dlouho.
Ať není pozdě 👍🏻.

hajglish
autor
•
24. únor 2022

@verunqka Jo my vime 😉Ale neptala jsem se tu na toto

verunqka
•
24. únor 2022

@hajglish 🙂 já to myslím dobře. Nám se nedařilo rok a ještě že jsme šli. Za další rok už mohlo být pozdě. Ale co už, vaše věc 🙂
Chtěla jsem poradit a nemusíte se hned ohánět, že jste se na to neptala ;)
Mějte hezký den 😀

hajglish
autor
•
24. únor 2022

@verunqka Ja to taky nemyslela nijak zle,jen tohle vim,zacneme to resitted az pujdu na preventivku.Jen jsem podrazdena z toho,ze ms stale nikde a nevim proc.Nevim zda k dr.jit ted nebo to vydrzet do 7 na preventivku.Tohle je hrozny

l01991
•
24. únor 2022

@hajglish pokud ms stale nikde tak bych raději zaběhla k dr.už teď.Když nic tak ti da vyvolavačku.Držim palce ať je vše v pořádku.

hajglish
autor
•
25. únor 2022

@l01991 Bohuzel musim volat az v pondeli,dnes tam nikdo neni