Je možnost zpožděné menstruace signálem těhotenství?
Zdravïm děvčata,jen si chci ulevit nebi spiš vypsat.Ms ted mam nějak nepravifelnou,ale vždy ti distanu v rozmezí od 28-35DC.Ovulaci si nehlídám. A dneska je 35DC a ms nikde od soboty mě začali bolet prsa,dnes vic a podbřišek mě bolí od včera až mi na levé straně i tlačilo a píchalo,ale ns stale nikde Dneska rano jsem tedy zkusila test,ale ten byl stehobilej.Jinak už 2 roky se snažíme a stále nic.Tak nevím co to zase je.Je možnost,že by to ještě vyšlo? Děkuji
Test jsi zkoušela?A vždy je naděje,dokud ti test-dr nepotvrdi těhotenstvi nebo nepřijde ms...
@l01991 zkousela dnes rano a bylo negativni a ms stale nikde i kdyz uz me 2 dny boli podbrisek jak kdybych to mela dostat a prsa me zacinaji bolet vic avic na krajich,ale to jsem vzdy mela cca 9 dni pred ocekavanou ms tak me zacali bolet prsa,ale ted me zacali bolet ted pred 3mi dny,cyklus mivam jak kdy,ale nejdele 35DC a to se stalo jednou jedinkrat jinak mivam 29-31DC
@hajglish trošku si mi připomněla mě samotnou. Pokaždé spousta příznaků a test bílý. Což vždycky znamenalo jediné...po 2 letech skoro bez příznaků a test pozitivní. Přeju štěstí 🍀
@bambulilka Dekuji moc,uvidime co z toho bude,ted me silene pichalo na prave stranr,tak cekam kdy prijde ms a je mozne,ze se mi ms zdrzela kvuli covidu nevim,hruza tohle

Jinak dodávám,že prsa mě vždy bolela cca 10dni před ms.A teď mě bolí 3ti den