icon

Je můj ovulační test pozitivní?

miiiisa007
9. čer 2025

Ahoj chci se zeptat Poprvé si hlídám ovulaci, ovulačním těstě a chci se zeptat jestli tento testy pozitivní děkuju moc za odpověď

Je můj ovulační test pozitivní?Je můj ovulační test pozitivní?
enikla
9. čer 2025

@miiiisa007 možná ta druhá fotka, ale i tak mi to moc nepřijde jako pozitivní test. Ta druhá čárka musí být stejně silná nebo silnější než testovací.

j.a.n.i
10. čer 2025

No, úplně ne, ale je to blizko... Na druhou stranu, mě se nikdy nepovedlo pozitivni test odlovit, ale deti mam dve, takze evidentně ovulace byla 😁

enikla
10. čer 2025
@j.a.n.i

No, úplně ne, ale je to blizko... Na druhou stranu, mě se nikdy nepovedlo pozitivni test odlovit, ale deti mam dve, takze evidentně ovulace byla 😁

@j.a.n.i to chápu. Na me třeba ovulační testy nefungují. Nikdy jsem to nemela ani jako ty 🥲

mirkasotkova
16. čer 2025

Nepiřjde mi to jako pozitivní.

siima12
20. srp 2025

Ahoj všem, chtěli by jsme ještě jedno miminko. Myslíte že je už pozitivní? Udělám ještě večer.

j.a.n.i
20. srp 2025
@siima12

Ahoj všem, chtěli by jsme ještě jedno miminko. Myslíte že je už pozitivní? Udělám ještě večer.

@siima12 Jo, to už by mohlo být.

siima12
20. srp 2025
@j.a.n.i

@siima12 Jo, to už by mohlo být.

@j.a.n.i To bylo večer tak snad se zadaří 🙏

j.a.n.i
21. srp 2025
@siima12

@j.a.n.i To bylo večer tak snad se zadaří 🙏

@siima12 Nechci kazit radost, ale je to pouze podminka nutná, nikoliv postacujici... Pravděpodobnost otěhotnění u zdraveho paru při trefení se do ovulace je cca 20%

siima12
21. srp 2025
@j.a.n.i

@siima12 Nechci kazit radost, ale je to pouze podminka nutná, nikoliv postacujici... Pravděpodobnost otěhotnění u zdraveho paru při trefení se do ovulace je cca 20%

@j.a.n.i Jo vím😊 neupínám se když to vyjde budu jen ráda. Když ne, budeme se snažit dál.