icon

Je můj ovulační test pozitivní?

miiiisa007
9. čer 2025

Ahoj chci se zeptat Poprvé si hlídám ovulaci, ovulačním těstě a chci se zeptat jestli tento testy pozitivní děkuju moc za odpověď

enikla
•
9. čer 2025

@miiiisa007 možná ta druhá fotka, ale i tak mi to moc nepřijde jako pozitivní test. Ta druhá čárka musí být stejně silná nebo silnější než testovací.

j.a.n.i
•
10. čer 2025

No, úplně ne, ale je to blizko... Na druhou stranu, mě se nikdy nepovedlo pozitivni test odlovit, ale deti mam dve, takze evidentně ovulace byla 😁

enikla
•
10. čer 2025
@j.a.n.i

No, úplně ne, ale je to blizko... Na druhou stranu, mě se nikdy nepovedlo pozitivni test odlovit, ale deti mam dve, takze evidentně ovulace byla 😁

@j.a.n.i to chápu. Na me třeba ovulační testy nefungují. Nikdy jsem to nemela ani jako ty 🥲

mirkasotkova
•
16. čer 2025

Nepiřjde mi to jako pozitivní.

siima12
•
20. srp 2025

Ahoj všem, chtěli by jsme ještě jedno miminko. Myslíte že je už pozitivní? Udělám ještě večer.

j.a.n.i
•
20. srp 2025
@siima12

Ahoj všem, chtěli by jsme ještě jedno miminko. Myslíte že je už pozitivní? Udělám ještě večer.

@siima12 Jo, to už by mohlo být.

siima12
•
20. srp 2025
@j.a.n.i

@siima12 Jo, to už by mohlo být.

@j.a.n.i To bylo večer tak snad se zadaří 🙏

j.a.n.i
•
21. srp 2025
@siima12

@j.a.n.i To bylo večer tak snad se zadaří 🙏

@siima12 Nechci kazit radost, ale je to pouze podminka nutná, nikoliv postacujici... Pravděpodobnost otěhotnění u zdraveho paru při trefení se do ovulace je cca 20%

siima12
•
21. srp 2025
@j.a.n.i

@siima12 Nechci kazit radost, ale je to pouze podminka nutná, nikoliv postacujici... Pravděpodobnost otěhotnění u zdraveho paru při trefení se do ovulace je cca 20%

@j.a.n.i Jo vím😊 neupínám se když to vyjde budu jen ráda. Když ne, budeme se snažit dál.