icon

Je na těhotenský test ještě brzy při prodlouženém cyklu?

mkrelo
24. únor 2023

Menstruace v lednu 16.1.-20-1., styk byl 27.1., 1.2. a 7.2.
Cykly mívám 34 dní, dnes je to 39 dní. Je na test ještě brzy?

danca9257
24. únor 2023

Test už by měl něco ukázat 😊

lencaa11
24. únor 2023

@mkrelo spíš asi jde o ovulaci od vyzkoušela bych už TT ...

helen_h
24. únor 2023

Podle délky cyklu tipuji, že by ovulace nejspíš byla až kolem toho 7.2., tedy prostě v únoru, což je te´d tak těsně, že už by se testovat dalo. Ale třeba ji míváte ještě později...? Jestli jste zvědavá a máte možnost, můžete zkusit test dneska nebo zítra a pak třeba zase zkraje dalšího týdne.

jjasmina
24. únor 2023

zkuste test

mkrelo
autor
24. únor 2023

Mivam vetsinou 17, 18 den ovulaci, tentokrat jsem nestihla ovu testy...

helen_h
24. únor 2023

@mkrelo Tak zas je pravda, že jestli k oplodnění došlo do toho 7.2., tak by pomalu mělo být začít něco vidět, tak zkuste 😉

sorboni30
24. únor 2023

@mkrelo ovulace se může i posunout.. testovala jsem až 14 dní po vynechání MS. Ale může týden po vynechání, před je zbytečné, jen stres..

terulle05
24. únor 2023

@mkrelo zdravím já měla ms 22.1 a cyklus mám dlouhý 25-26 dní a na tt carka 🙂 . Ale jsem po ket . Ten byl 9.2

sorboni30
24. únor 2023

@terulle05 promin..jenže ket nelze srovnávat s přirozeným početím. Při ket se vkládá hotove embryo do dělohy.. při přirozeném procesu početí trvá vše déle 😉

terulle05
24. únor 2023

@sorboni30 embryo se vkládá po ovulaci . A počítá se těhotenství stejně jako přirozeně.
Nechci být zlá, ale tak jak jsi to napsala to zní že tehotenstí z IVF je méně cenné než přirozené.

helen_h
24. únor 2023

@terulle05 Po ovulaci ano, ale má v tu dobu již několikadenní vývoj za sebou; přirozeně trvá ještě nějakou dobu cesta k vajíčku a pak teprve to prvotní dělení atd. Ovšem úplně nechápu, v čem vnímáte tu méněcennost...

sorboni30
24. únor 2023

@terulle05 přesně jak psala Helen.. je v tom rozdíl, že při ket je to rychlejší.. no méněcennost v tom nehledej 😉 Mám dvojčata z ivf 🥰 Je to zázrak tak či onak. A držím palce. Vložili mi dvě, jedno zaniklo, druhé se rozdvojilo, takže mám jednovaječné chlapecky 🙏

pajusz
24. únor 2023

@sorboni30 tak to je hustý🤩 místo dvojvajecnych jednovajecny 😄 to nenaplanujes❤️

helen_h
24. únor 2023

@sorboni30 No tedy, to je scénář, to s těmi dvojčátky by mě taky nenapadlo! 😀

sorboni30
24. únor 2023

@pajusz
helen_h přesně, to nešlo plánovat 🤣 Já jsem tehdy byla vděčná i za jedno zdravé..a když mi Dr řekl, mám pro vás dvě zprávy. Jednu špatnou a druhou dobrou..Říkala jsem si, noo tak dvojčata to nebudou, zůstalo jedno, i tak super. Protože jsem měla vysoké HCG a čekala jsem, že to vyšlo.. Tak řekl. Bohužel jedno embryo se neudrželo a zaniklo. A druhá zpráva je, že to druhé embryo se rozdvojilo, takže čekáte jednovaječná dvojcata 🤣. A sestřička.. jeee jak je poznáte? Byl to šok a nedocházelo mi to. Zas si do dnes říkám, že můžu být ráda, že nemám trojčata. V rodině máme totiž trojčata i dvojčata 🤣 takže ta lepší verze. Všem to moc přeju... Teď mám roční holčičku, přirozeně 🤗