Je ovulace na dosah? Diskutujte o vašich testech a zkušenostech
Ahojte, chtěla bych vás poprosit o názor na test. Záměrně nechci psát podrobnosti o délce cyklu, testovaném dni a podobně. Prostě vy, co si děláte test, prosím, koukněte a napište: ovulace je, bude, byla? Děkuji za vaše názory a zkušenosti.

@arkapo tohle určitě není ovulace🙂 to musí být čárky stejně silné🙂 a to jestli už ovulace byla nebo bude to ti nikdo neřekne🤷🏽♀️Každý To ma jinak. Já měla třeba takové čárky cely cyklus.. kdy jsem si byla na 100% jistá ze těhotná tento měsíc nebudu.. a teď jsem 15tt. Ani ji nemusíš zachytit ve správný čas, to se taky stává
Mivala jsem takovou cely mesic, v den kdy byla ovulace byla carka silnejsi nez druha, dalsi den opet to same jako mas na fotce.
Tak ze záměrně se ptát na něco co ti ani v nejlepším nepomůže to fakt nechapu.
Děkuju. I když petradt1986 si myslí, že mi to nepomůže, tak pomohlo. Pokud někdo něco nechápe, tak stačí nereagovat 😉
@anonymni123kj123 To jsem chtěla slyšet, že takové čárky můžou být celý cyklus 🙂 Nebyla jsem si jistá, jestli může být druhá čárka i po ovulaci. V úterý jsem byla na folikulometrii a folikul 20 mm. Ovulaci na sobě nepoznám. Snažíme se, ale potřebujeme drobnou pauzu, ale zase bych nerada něco prošvihla. Z vašich odpovědí usuzuji, že ovu proběhla.
@arkapo No to vubec nemuzes vedet, zda probehla a jeden test ti to nerekne. Tyhle testy musis cist v rade. Jeden rika, ze ted ovulace nebude. Bud jeste nebude, nebo uz nebude.

@arkapo buď bude nebo byla. Bez bližších info těžko říct.