Je po zašití děložního rohu možnost mít vlastní děti?

1306
8. zář 2018

Ahoj holky, už jsem zoufalá.. 02/2017 mimoděložní těhotenství - vzali mi pravý vejcovod, 07/2017 opět mimoděložní, ale na stejné pravé straně, při únorové operaci mi nechali 0,5cm vejcovodu, neopálili ho, ani nijak neuzavřeli a já na ten kousek otěhotněla, rychlá mě odvezla s plným břichem krve, praskl mi roh děložní, který zašili. Teď 14 měsíců po tom všem jsem opět přirozeně otěhotněla a jsem 4 dny po operaci, údajně jsem čekala dvojčata, jedno bylo v deloze, druhé se zavrtalo do toho děložního rohu, který praskl a já se naplnila 2litry krve, opět mě odvažela záchranka a tentokrát jsem dokonce musela doatat 2 transfuze. Prý jsem mela zlute telisko na obou vajecnicich , sami doktori nevedi, jak se to stalo. O miminko jsme prisli. Moje otazka zni, ma tu nekdo take zašity děložní roh a má sve deti??? Ja mam strach, co dal... Ted si vybeham lazne, ale bojim se, co bude dal, nechci premyslet o tom, ze deti mit nebudu... Pry se s tim dojtori nikdy nesetkali..

klea81
8. zář 2018

@1306 už bych spíš myslela na sebe a své zdraví, po takových opakovaných zkušenostech bych se už dalšího těhotenství spíš bála. Šla bych do pěstounství nebo adopce,asi má příroda nějaký důvod proč to nejde. Hodně sil.

1306
autor
8. zář 2018

@klea81 To neudělám.. Věřím, že mimčo na mě čeká..

klea81
8. zář 2018

@1306 já ti ho samozřejmě přeju, známým se podařilo až na osmý pokus, ale já nevím jestli bych zvládla žít roky v takovém stresu.

1306
autor
8. zář 2018

@klea81 Já vím.. Pojedu do lázní, tam si promluvím s lékaři a uvidím, co mi poradí, řeknou..

mku
8. zář 2018

@1306 delas to dobre... pestounstvi nebo adopci bych brala jako opravdu posledni moznost.. jestli tomu veris tak zkus nejake alternativni metody... miminko prijde az samo bude chtit 🙂 dulezite je verit, ze prijde..
ja za sebou mam sice “jen” jedno zamkle tehu, ale cekali jsme na nej pres dva roky... a pak, kdyz uz jsme neverili, ze to prijde (me bylo 38, manzelovi 48) tak jsem otehotnela a i kdyz bylo peklo cele tehu i prvnich 9m zivota miminka, tak ted mame konecne zdrave, hodne miminko, ktere nam dela jen radost...