icon

Je šance na těhotenství i se špiněním, 11 DPO?

najda1
28. led 2025

Zdravím holky. Jsem v nejistotě, doufám, že tu najdu nějaké uklidnění a naději případně, a jestli ne, tak taky přijmu. Na Vánoce jsem zjistila, že jsem těhotná, moc jsme se zaradovali, ale za týden radost odešla. Takže tento cyklus jsem brala jako nestandard (délkou). Ovulaci jsem měla 16.1. (18 DC), tedy spíše 17.1. (19DC) - den po pozitivním testu.

Nyní jsem 30 DC (mé cykly jsou nejčastěji 27, 28, 29). Ze zvědavosti jsem dnes zkontrolovala čípek a měla jsem na prstě hnědé špinění a shluk nitek krve, takže to na mě padlo a už si zapsala, že ms za rohem a nic. Jenže jsem si udělala test teď večer a byl pozitivní a to mi vzalo dech. Včera byl totiž test sněhobílý jak z reklamy na bílé prádlo.

Jsem tedy pravděpodobně 11 DPO.

Je ještě šance i se zašpiněním? Není na nidační zašpinění pozdě? I když jsem někde četla, že je to až dva dny se zpožděním to co se objeví, pak v pochvě...

Duch nic moc, ale říkám si včera nic, dnes toto.

Je šance na těhotenství i se špiněním, 11 DPO?
lencaa11
29. led 2025

@najda1 chtělo by to lepší foto tak to moc nejde vidět a udělala bych test ráno 🍀🍀

najda1
autor
29. led 2025

@lencaa11 je to vidět lépe po zaschnutí- další test teď nemám, ale zkusím během dne.

lencaa11
29. led 2025

@najda1
@najda1 tady jde vidět krásne 👍🍀🍀

misha31
29. led 2025

Tak to uz neni duch, ale celkem hezka carka 🍀

najda1
autor
29. led 2025

@misha31
@lencaa11 z ranní moči dnes sněhobílý (rapid clear) ☹

lencaa11
29. led 2025

@najda1 máte foto ?

najda1
autor
29. led 2025

takže už mama testu nevěřím

najda1
autor
29. led 2025

@lencaa11 toho sněhobílého? no dělala jsem už teď i stejnou značku a taky sněhobílý... takže chyba.... no

najda1
autor
29. led 2025

včera a dnes

cassidyc
29. led 2025

To mi spíš přijde jako biochemko. Na tom pozitivním to byla už hezká čárka. Ale zvláštní, že by takhle zmizela ze dne na den.

cassidyc
29. led 2025

Ještě mě napadlo, dělala jsi je ve stejný čas? Jakože dva dny po sobě ráno? Nebo dva dny po sobě odpoledne?

najda1
autor
Autor odpověď smazal
najda1
autor
29. led 2025
najda1
autor
29. led 2025

@cassidyc ten pozitivní je včera večer, ten negativní v poledne dnes (a rapid clear z ranní moči) dnes.
V prosinci jsem byla těhu do 33 DC, testy ukazovali od 24 DC (různé značky), ale v sílení se zastavili asi po 4 dnech.....

Napadá mě, jestli jsem na něj moc nenacurala a on prostě nějak prosákl...

cassidyc
29. led 2025

@najda1 Tak zkus zase večer a před tím nějakou dobu nepít a nejít na WC. Někdo má víc pozitivní večer než ráno. Ale je to divné. To si myslím, že by se rozpil.
Jinak mrzí mě, čím sis prošla, je to vždycky náročné na psychiku. Jaká byla menstruace po tom těhotenství v prosinci? Tam jsi testovala do bílého testu?

najda1
autor
29. led 2025

@cassidyc ano, tam jsem si dala záležet (v prosinci), testy byly potom už negativní (mám strach z opalování mimoděložního).
Jinak postřeh z toho prosincového "těhu", jak píšeš, testy z ranní moči jsem měla vždy z celého dne nejslabší, ťukala jsem si na čelo...

Jo jsem netrpělivá, nedovedu to jakože neřešit....

najda1
autor
29. led 2025

@cassidyc ta menstruace trvala asi o den déle a více kousků sliznice nebo sražené krve

lencaa11
29. led 2025

@najda1 spíš mi přijde hodně divný když je v moči HCG je už jedno zda ráno ,večer ,odpoledne prostě by tam byla čarka ta tak teď není

najda1
autor
29. led 2025

@lencaa11 vadný test? Je to možné?

cassidyc
29. led 2025

@najda1 Tak to ani nebude nějaké zbytkové HCG. Nezbývá než čekat no. Ale na gyndu bych určitě zašla, já byla s krvácením/špiněním na pohotovosti právě aby vyloučili mimoděložní.

lencaa11
29. led 2025

@najda1 no spíš bych řekla že mozne to je možná bych ještě vyzkoušela klasický test ale když je HCG v moči ukáže už na každém testu