icon

Je šance na těhotenství?

aselluska
10. bře 2019

Ahoj, dnes jsem 28 DC, MS mám pravidelně 26 DC, dnes jen slaboulinké špinění, bolesti břicha přestali včera, TT včera negativní, ale BT se pořád drží na 37,1. Menstruaci jsem v minulých měsících už touto dobou měla. Máte někdo zkušenost? Děkuji za opovědi 🙂

sudylichozrout
10. bře 2019

@aselluska Zalezi na tom, kdy byla ovulace. Mohla se ti posunout, coz by znamenalo, ze je na test jeste treba brzy. Nebo muze jit o jiny hormonalni vykyv. To ti tadx nikdo mov nerekne.

aselluska
autor
10. bře 2019

Ovu byla 26.2. Je mi jasný, že mi tam nikdo nevidí. Proto se ptám na zkušenosti. 🙂

veronicka89
10. bře 2019

Mam to podobne ovu taky 26. Vcera negativni test ...akorat cyklus mam 30/31 dni 😀drzim ti palce ...ale pri mohi smule vim ze ms prijde

veronicka89
10. bře 2019

Akorat nespinim ...

danca2719
11. bře 2019

@aselluska Ahoj, můj cyklus je také pravidelný 28DC. To co ty popisuješ, to jsem mývala parkrat taky a byla to jen hormonální porucha. BT jsem měla vysokou i po 3 dnech spozdeni a za hodinu klesla a MS se rozjela, ale nemusí to být tvuj případ, každá jsme z jiného těsta. Já jen prikladam, že tohle přesně jsem myvala , když jsem měla hormonální poruchu.