icon

Je test Clearblue s indikátorem týdne vhodný před periodou?

kyioko
20. črc 2023

Ahojky. Potrebuji jen poradit, v sobotu z 15. na 16. jsem mela ovulaci, tam pak dalsi den carka slabla. Od soboty se poctive snazime kazdy den az dodnes ( a nekoncime ) 🫣😁 koupila jsem si digitalni test, ktery by mel urcit pocet tydnu tehotenstvi od poceti pred ocekavanou ms, ALE ja mam cyklus velmi nepravidelny. S merenim ovulace jsem zacala nedavno a je celkem stesti, ze se dostavila tak akorat vcas. Cetla jsem, ze si je test mozne udelat jiz 9.den po ovulaci. Tento test by to mel ukazat az 5 dni predem. Myslite, ze je vhodny cas a zda to je pravda? Nekdo rika dele, nekdo drive. 🫣

Je test Clearblue s indikátorem týdne vhodný před periodou?
leslii
20. črc 2023

@kyioko já bych ještě nějaký ten den počkala,přeci to jestě není ani týden od ovulace.Ale pokud to nevydržím,zdárně do toho a držím palečky ❤️

jaja01k
20. črc 2023

@kyioko Na test je brzy. Já vím, že jsou to hrozné nervy, ale zkus to ještě pár dní vydržet. Držím palce 🙂

katherine177
20. črc 2023

@kyioko až budete mít ducha na normálním testu, pak můžete zkusit digitální,jinak bude negativní a budete zklamaná.

lauriak
20. črc 2023

10 dni od ovulacie by som skusila ale obycajny test.

kyioko
autor
20. črc 2023

@lauriak zkusim vydrzet 🙈

kyioko
autor
20. črc 2023

@leslii zkusim pockat, ale je to nekonecnyyy 😁😊

sylvka
20. črc 2023

@kyioko já měla na klasickém testu už 9 den po aktu slabou čárku 😁

kyioko
autor
20. črc 2023

@sylvka tak to tise zavidim 🫣😊

lencaa11
Autor odpověď smazal
mia_von_prag
20. črc 2023

Ja som mala 9dpo večer slabu čiarku. Ale tento drahy test som si robila až po tom, ako mi obyčajný ukazal pozitivitu.
Takže chapem zvedavosť 😁

lencaa11
20. črc 2023

@kyioko @kyioko tento bych udělala až bude klasický test pozitivní je to 25 citlivost tak ho zbytečně nedělat

kyioko
autor
20. črc 2023

@lencaa11 25 citlivost? Joo, jakoze ta nadeje je mala, aby se cokoliv zobrazilo. Nooo, ale tak to je zbytecny mozna? Kdyz si udelam klasicky test a budu tam mit ducha.. nebooo? 😊🙈

lencaa11
20. črc 2023

@kyioko nejdriv vyzkoušet klasický test když tam něco bude vyzkoušela bych digi test dřív je to opravdu zbytečný a škoda

bartk
20. črc 2023

Já bych udělala nejdřív obyčejný papírový a pokud tam bude nějaký náznak druhé čárky tak až pak bych zkusila digitální. Tak jsem to udělala já alespoň .

kyioko
autor
20. črc 2023

@bartk za jak dlouho po ovulaci jste testovala? 🙈 dekujuu

bartk
20. črc 2023

@kyioko 10 den , ale první byl obyc papírek z dr.max a potom hned digitální abych si potvrdila ducha 😀😊

bartk
Autor odpověď smazal
lencaa11
21. črc 2023

@kyioko 10-13 den od ovulace bych vyzkoušela klasický test a podle toho ten digi test

monyscerna
21. črc 2023

@kyioko taky ho mám doma a klasický test mě vyšel takhle 🙏☘️ tak přemýšlím zda si ho udělat nebo ještě počkat 🙏

lencaa11
21. črc 2023

@monyscerna to by mohl už ukázat v jaké časti cyklu jste ?

monyscerna
21. črc 2023

@lencaa11 mám 3 dny před MS 😊

lencaa11
21. črc 2023

@monyscerna tak bych ho vyzkoušela to už by ukázat mohl

leslii
21. črc 2023

@monyscerna také mám 3 dny do MS😊,držím palečky

leslii
21. črc 2023

@kyioko to naprosto věřím, ale začla bych nejdřív papírovým až pak clearblue...držím palečky ❤️

monyscerna
21. črc 2023

@leslii děkuji tobě taky ☘️🤗

kyioko
autor
21. črc 2023

@monyscerna hned to bezte zkusit a napiste, ale myslim, ze uz muzu gratulovat dopredu ❤️❤️

leslii
21. črc 2023

@monyscerna děkuji u mě to moc nevypadá..včera na papírovém testu duch,digitalni od dr.maxe citlivost 25 negativní...dnes hned po probuzení negativní,za 2 hodiny už zase duch🤣...takže to bude neprosperujici těhotenství si myslím,no uvidíme ❤️

bartk
21. črc 2023

@monyscerna takhle vyšel mě a hned na to digitální 1-2 týdny 😀Měla jsem 7dni do MS

lencaa11
21. črc 2023

@monyscerna tak bych testovala dál jiným testem třeba Benu někdy mamatest ukazuje falesne