Je test Clearblue s indikátorem týdne vhodný před periodou?
Ahojky. Potrebuji jen poradit, v sobotu z 15. na 16. jsem mela ovulaci, tam pak dalsi den carka slabla. Od soboty se poctive snazime kazdy den az dodnes ( a nekoncime ) 🫣😁 koupila jsem si digitalni test, ktery by mel urcit pocet tydnu tehotenstvi od poceti pred ocekavanou ms, ALE ja mam cyklus velmi nepravidelny. S merenim ovulace jsem zacala nedavno a je celkem stesti, ze se dostavila tak akorat vcas. Cetla jsem, ze si je test mozne udelat jiz 9.den po ovulaci. Tento test by to mel ukazat az 5 dni predem. Myslite, ze je vhodny cas a zda to je pravda? Nekdo rika dele, nekdo drive. 🫣
@kyioko až budete mít ducha na normálním testu, pak můžete zkusit digitální,jinak bude negativní a budete zklamaná.
Ja som mala 9dpo večer slabu čiarku. Ale tento drahy test som si robila až po tom, ako mi obyčajný ukazal pozitivitu.
Takže chapem zvedavosť 😁
Já bych udělala nejdřív obyčejný papírový a pokud tam bude nějaký náznak druhé čárky tak až pak bych zkusila digitální. Tak jsem to udělala já alespoň .
@kyioko taky ho mám doma a klasický test mě vyšel takhle 🙏☘️ tak přemýšlím zda si ho udělat nebo ještě počkat 🙏
@monyscerna hned to bezte zkusit a napiste, ale myslim, ze uz muzu gratulovat dopredu ❤️❤️
@monyscerna děkuji u mě to moc nevypadá..včera na papírovém testu duch,digitalni od dr.maxe citlivost 25 negativní...dnes hned po probuzení negativní,za 2 hodiny už zase duch🤣...takže to bude neprosperujici těhotenství si myslím,no uvidíme ❤️
@monyscerna takhle vyšel mě a hned na to digitální 1-2 týdny 😀Měla jsem 7dni do MS
@monyscerna tak bych testovala dál jiným testem třeba Benu někdy mamatest ukazuje falesne

@kyioko já bych ještě nějaký ten den počkala,přeci to jestě není ani týden od ovulace.Ale pokud to nevydržím,zdárně do toho a držím palečky ❤️