icon

Je to duch?

saphii
10. říj 2018

Ahooj, snažíme se s přítelem zhruba 3mesice a dneska v den ms jsem si udělala test, druhá čárka se mi objevila ale slabá.. Byla bych nejšťastnější kdyby to znamenalo těhotenství ale nemusí být ze ?

Je to duch?
moxha
•
10. říj 2018

Pokud je čárka růžová, tak to nejspíš klaplo

anita003
•
10. říj 2018

Čárka se mi zdá teda podivně daleko, ale jinak je na 1.den očekávané ms silná dost, ja měla takovou asi 3 dny po vynechani...

lnk84
•
10. říj 2018

Čárka tam určitě je, můžete zkusit nějaký citlivější test, nebo počkat pár dní a zkusit znovu..

kac9
•
10. říj 2018

To je pepino? Ten má čárku takhle daleko... A také má míň barviva, být tebou zkusila bych mamatest nebo dr max (ten tu sice holky nedoporučuji, ale já jsem s ním teď byla spokojenější než s mama...) Držím palce 🙂

nikolspace
•
10. říj 2018

To už podle mě není duch, ale krásná čárka, tak ať sílí 😊 sama jsem takovou měla už téměř týden před očekávanou ms a čekáme holčičku 😊 ..udělej další, klidně odpoledne, já třeba měla hcg vždy vyšší odpoledne, namísto ráno. A doporučuji ten digitální, v tomhle případě budeš mít i hezký test, co ukázat příteli 😊

saphii
autor
•
10. říj 2018

Dekuju všem🙂 běžela jsem do dmka a zkusila jsem ještě od pepino a není úplně výrazná jak ta druhá ale myslím ze svítí dost, tak už se asi mužů začít radovat😍

saphii
autor
•
10. říj 2018

@nikolspace Tak gratuluji k holčičce a snad ano zkusím ještě zítra 🙂

veronikaveronikaveronika
•
10. říj 2018

Podle mě úspěch. Gratuluji ☺️

vendelinka08
•
10. říj 2018

@saphii krasna carka..gratuluji

skit
•
10. říj 2018

taky jsem dneska objevila ❤ autorce gratuluji 🙂

lucie2104
•
10. říj 2018

Dobry den, ja si dneska delala krevni tehotensky test a vysel mi takto.... Kolegyne mi tvrdi, ze tam ta druha carka nepatrne je... Mate s tim nektera zkusenost? Da se tomuto testu věřit? Diky za odpoved

couzkova
•
3. pro 2022

@moxha Dobrý den poradíte mi ? Včera mi vyšel pozitivní test , mám jen 10%že normálně otěhotnim, je to tam ?😂😂 je to asi velice slabé že první den vynechání menstrulace, test jsem udělala něco mi říkalo udělej no a takový je výsledek

pajusz
•
3. pro 2022

@couzkova já vidím co ty😉, takže ano je to tam. Gratuluju🍀

couzkova
•
3. pro 2022

@pajusz dekuji

couzkova
•
4. pro 2022

@pajusz Dobře ráno dnes test opakovan a je negativní😭takže plány poplach, nechápu ten pozitivní test

pajusz
•
4. pro 2022

@couzkova no nekecej 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ to snad ne

couzkova
•
4. pro 2022

@pajusz no ano vůbec nevím co stím myslela jsem že je docela silný proužek a hlavně jsem si říkala no konečně po tom všem , asi špatný test