icon

Je to ovulace?

leeeeeena
1. dub 2021

Ahoj holky mám den po MS a schválně testují...včera a poslední nyní 🙄 jsem z toho zmatená.....

Je to ovulace?
lachtanice86
1. dub 2021

@leeeeeena vždyť neni pozitivní

leeeeeena
autor
1. dub 2021

@lachtanice86 spatne vyfocdne ale čárka je stejně silná

lachtanice86
1. dub 2021

@leeeeeena to musí být hodně špatná fotka, protože z téhle fotky fakt pozitivní není. Nemáš jinou?

leeeeeena
autor
1. dub 2021

@lachtanice86 zkusím udělat ještě v pozdějších hodinách,jen mi přijde dost divné že jsem měla mít teď ještě MS a místo toho se mi tam dere pomalu čárka

terka80
1. dub 2021

@leeeeeena i z dalky jde videt ze druha carka neni stejne silna jako prvni.a jestli se ptas jestli je mozne mit ovulaci takhle brzy tak ano je to mozne nic nenormalniho,pokud se snazite uz muzete zacit mas plodne dny 🙂

littlebee124
1. dub 2021

Zkus testovat ještě par dnů, třeba se ti poradi zachytit větší koncentraci LH 🙂

vandand
2. dub 2021

@lachtanice86 souhlasim, z tehle fotky jde jasně vidět ze jedna čárka je silná a druhá tak poloviční což není pozitivní test

leeeeeena
autor
14. dub 2021

@littlebee124 tak dnes takto....včera jsem netestovala byla jsem celý den na cestách. Bolí mě tedy vajecnik hezky ...při doslapnuti na patu...tak možná lepší dnes opět sexovat😁

ema90
14. dub 2021

@leeeeeena To taky neni pozitivni test. Bud uz ovulace probehla nebo teprve bude.

leeeeeena
autor
14. dub 2021

@ema90 právě si myslím že teprve nastane když cítím vajecnik, tedy doufám v to 🙏

ema90
14. dub 2021

@leeeeeena Ono zachytit opravdu pozitivni test se nemusi ani podarit. Kazdopadne kdyz budete mit pravidelny styk, tak na te ovulaci ani moc nezalezi 🙃

leeeeeena
autor
14. dub 2021

@ema90 snažíme se intenzivně tak snad 😆 za celé 3 měsíce testování mi vyšel jen jednou krásně pozotivni ale nikdy jsem to nepoužívala takže kolikrát jsem z toho zmatená🙂 hlavně jde o to zda ovulace probíhá, uvidíme co řekne v pátek dr 🙂

littlebee124
14. dub 2021

@leeeeeena Ja si třeba merim teplotu a k tomu delam testy, měla sem hezky pozitivní test, ale to sem měla stesti ze sem zachytila vrchol vylučování LH a to mi pak potvrdila i teplota.

leeeeeena
autor
14. dub 2021

@littlebee124 já bych na to měření nesměla zapomínat...ráno vstanu a pak si uvědomím ze jsem měla ještě něco udělat než z postele vylezu :/