icon

Je to ovulace?

ajulinek
9. led 2012

Ahojky, koupila sem si ovu testiky, zatím s nima nemám moc zkušenost, co myslíte, je možný že je tohle ovulace? Děkuju za každý názor 🙂) Mám hodně nepravidelný cyklus, musela jsem teď naposled na vyvolávačku a jsem 14DC, tak by mi bylo divný, že bych měla ovulaci takhle ukázkově uprostřed cyklu.... 😀

darazv
•
9. led 2012

Jasné ovuluješ 😀 tak šup šup na to 🙂

zabula
•
9. led 2012

vypadá to že ano,zkus testnout ještě zítra 🙂 a šup se tulit 😀 😀 (přikládám taky testík ze dneška,ovu)

tonicek2010
•
29. říj 2012

Ahoj holky,taky se přidám 🙂 potřebuju poradit.Taky si dělám OVU testíky a první pozitivní mi vyšel 27.10.2012 i jsem měla bolest vaječníků a tlak v podbřišku + as pl.hlen ale snaženíčko bylo přerušované :( 28.10 ty samé příznaky jen trochu sylnější snaženíčko tentokrát bylo na 1. 🙂 dneska ráno jsem měla ukrutnou bolest v podbřišku i na lev.vaječíku ale cca 100-15.min.pak už nic.OVU test mám stále pozitiví a přidávám sem foto,sice jich mám moc ale tím nic nezkazím ne? 😉 myslíte si,že jsme se snažili dobý den?vím že nikdo přesně vědět nebude ale potřebuju radu.

julieta33
•
8. pro 2015

Takže musí být obě čárky stejně silné aby proběhla ovulace?

keny123
•
8. pro 2015

ano musí byt stejne silné minimálne...i byva testovaci silnejsi... duchy to hazi celej cyklus..to se bere jako negativni test

atmosfera
•
28. pro 2015

Také mám dotaz. Když jsem tedy neměla ani jednou za cyklus čárku stejně silnou nebo silnější ale jen o trochu slabší než testovací, je také možná, že ovulace nebyla a jednalo se o anovulační cyklus? (testuju 1x denně odpoledne,stačí to ne)? Díky 🙂